Стар Трек : Дискавъри / Star Trek : Discovery

• 38 721
  • 470
  •   1
Отговори
# 375
Изгледах епизода тази сутрин. Вече се разбра за "призрака".
Скрит текст:
Определено не е ангел, но иска да говори със Стаметс. Тили трябваше да му каже, че нещото се интересува от него, а не от нея - защо пропусна тази важна информация?
Мелодрамата с Аш, Лрелл и бебето не ми хареса. Също и това, че мамят клингонската империя - те трябва да се приобщят, не да бъдат измамени - това е долно и нетрайно.
Не знам какво да кажа за Спок...

Сару е смъртноболен?! И това не ми харесва - не искам непрекъснато текучество при персонажите; дано да го излекуват.

# 376
Аз чак сега наваксах с трите епизода накуп.
Скрит текст:
Много нишки навързаха накуп в 3 епизод и направо се чудя в коя посока ще тръгне целия сезон. За мен лично е интересно основното с червените точки, ангелите и Спок. Ако може да мине без клингони, ще ми е много добре, че докато ги слушам как говорят и имам чувството, че ще се задуша. Не разбирам и императрицата какви ще ги играе оттук нататък.
Поне показаха, че Тили,  въпреки закръгленото си телосложение, спортува.

# 377
Обърнаха сериала на корейска драма.
Този епизод не ми хареса.

Скрит текст:
Сезон 1 свърши интересно.Дадоха власта на Лрелл и тя замина да обидинява клингоните,а във втори сезон ни занимават с любовна мелодрама и нула развитие на клингонското единение.
Вог не е там,но има части от него,Аш също го няма,но има и негови проблясъци.
Не ми стана ясно на кого е  бебето на Вог когато е Вог или на Аш? Май на Вог??
Също не разбрах и защо трябваше да лъже клингоните с фалшивата смърт? Нейна ли беше или на Джорджио?

И за Спок не ми харесва как го завъртяха.Освен ако е нямал наистина добра причина.Обаче е много далеч от образа на Спок,който сме гледали до сега.Все пак е възпитан от вулканец.

# 378
Според мен, планът за измамата беше на императрицата. Не я харесвам тая жена - има забавни реплики, но й дават твърде много власт и всичко й е простено. Обвинявам политкоректността. Всъщност, мен присъствието на разнообразни раси и гейове изобщо не ми правят впечатление, но от криворазбрания феминизъм и някои нелогични неща в сюжетите, свързани с модерната политика, направо ми става зле.
Скрит текст:
Доколкото разбрах, Лрелл е забременяла преди трансформацията, значи бебето си е изцяло на Вок. А Аш го почувства като свое.
И на мен хич не ми харесват нещата, които стават със Спок. А и участието на Майкъл - ако бях на мястото на майката и разбера, че осиновеното ми дете травмира психически родното, познайте какво щеше се случи...

# 379
На мен пък в общи линии ми хареса.
Всичките сцени с клингони обаче са ми противни. Неприятни са ми и някои от самите актьори - Аш и Майкъл най-вече. Просто слаба игра, нищо лично.
Спок на Ленърд Нимой е едни по-късен персонаж Simple Smile. Правдоподобно е да е имал лудории на младини - които всъщност го правят подходящ за служещ на човешки кораб.

# 380
Изгледах епизода.
Наистина го обърнаха на сапунка.
Императора ми хареса,но аз заради самата актриса започнах да гледам Стар Трек,така че си ми е слабост (май само моя).Ама прекалено за кратко се появи,надявам се в следващите епизоди да гостува за повече Grinning
Иначе като цяло беше скука,следващия епизод (поне по промото) изглежда да е по-интересен.Не очаквам Сару да умре,ще го излекуват,няма как Simple Smile

Според мен приликата е доста голяма (постарали са се,въпреки,че на втората снимка е доста по-възрастна) :
Скрит текст:

# 381
Във филмите на Ейбрамс беше Уинона Райдър - също има прилика, но може да е от стайлинга Simple Smile

# 382
Скрит текст:
ако бях на мястото на майката и разбера, че осиновеното ми дете травмира психически родното, познайте какво щеше се случи...

Какво щеше да се случи? Thinking

Скрит текст:
Да го счупиш от бой? или
Да го върнеш в магазина с рекламация?

# 383
Не, нямаше да се бия, щях да го разсиновя. Между другото, не е нещо което се случва рядко. Знам за хора, българи,  които са го правили (поне няколко случая, знам във връзка с работата ми).

Скрит текст:
Гледах новата серия - хареса ми повече от предишната, макар че беше хаотична. Дали сега Сару ще се промени много?
Явно ще престанат да използват гъбения двигател. Според мен, имаше потенциал - сценаристите просто си търсят извинение да приключат с него. Това не ми допада.

П.п. Знам и за една жена, която се разведе, защото мъжът й искаше да осинови едно дете. Те си имаха свое, вече не малко и тя не искаше да гледа друго.

# 384
За Сару

Скрит текст:
Дали болеста не е смъртоносна,а просто от страх и болка са предпочитали смърт,а не да преживеят ставащото?

# 385
Да, и аз така разбрах. Може би господстващата раса е създала това суеверие.
Според мен, той ще се върне на собствената си планета и ще остане там, за да образова хората си. Може и да греша; предпочитам да продължи да бъде част от екипажа.

# 386
Не мисля,че ще се върне.
Ако вярваме на ИМДБ - трябва да участва във всички епизоди.

Обаче взаимоотношенията между Сару и Майкъл ще се променят още повече и в по-добра посока.
Виждаме доста по-различна Майкъл от сезон 1.Повече човешко,повече емоции,научени грешки,по-внимателна.

# 387
На мен ми се струва, че актрисата играе по-добре, може би защото в сюжета има по-малко романтика.
В първи сезон не ми харесваше как се отнася със Сару - сега определено има промяна към по-добро!

# 388
Този епизод беше добър,за мен най-хубавия за сезона.
Определено и следващия изглежда интересен.
И на мен ми хареса развитието в отношенията между Сару и Майкъл.Ако стане напечено определено могат да си имат доверие само един на друг.
А Джет Рино ми е много забавна,дано стане постоянен герой в сериала.Винаги като я видя и се сещам за Алис Купър и ми става смешно,нещо като негов женски вариант е  Laughing

# 389
Скрит текст:
Радвам се, че върнаха доктора, но целият епизод беше малко изсмукан от пръстите. Единствената цел на всичко беше да измислят как да го върнат, без значение колко нелогично и странно изглежда. Сигурно има и друга цел - Стаметс да спре да използва гъбичния (споровия) двигател.
Очаквам следващият епизод, на планетата на Сару, да е по-интересен.

Общи условия

Активация на акаунт