Звездни компромати - 341 част

• 105 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Размера е въпрос на вкус. Нейните са правени на нивото на естествените й, само че с  кръгла форма, но и по-раздалечени. 
Да, бе!  Mr. Green Да ти покажа какви мекички имаше едно време?!
Джоли е на премиера с циците си основно, не с Шайло и Захара. Sick

Кристен Бел за ‘Shape’
Скрит текст:

# 136
И на мен с тази рокля Анджелина ми е много лелчеста.
Едно време гърдите и ми харесваха повече, макар че изобщо не бяха перфектни, но поне бяха естествени.

# 137
# 138
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам дали си заслужава да са ти провиснали гърдите,само и само да са естествени. Едно време й бяха ужасни:
Скрит текст:

# 139
Вените на ръцете при Анджелина наистина са ужасни и предполагам, че и по тялото и има доста ужасии. Много е слаба, преди беше си правила доста татуировки и пластичните операции на гърдите рядко са без гадни белези, които обикновено се фотошопват.
Красавици от нейния ранг често получават психически срив, след като загубят свежестта си. Холувуд е ужасна машина за унищожение.

Катрин Деньов или доста е отслабнала, или здраво е фотошопната, но тя с възрастта започна да наддава много в горната част на торса, и преди изглеждаше доста зле. Като млада е имала много хубави крака, с тънки глезени, но с възрастта тези с най-тънките глезени стават някакси доста бабешки. Можело е поне да сложи по подходящи обувки и чорапогащник.
Диан Крюгер има чиста и свежа красота. Много ми харесва.

# 140
пластичните операции на гърдите рядко са без гадни белези, които обикновено се фотошопват.
Зависи от метода. Ако е "през зърното" не остават ужасни  белези.  Ако се реже гърдата отдолу тогава,като се дигне си личи разрезът.

# 141
  • Варна
Анджелина Джоли е трябвало да се яви на бг плеймейт.

# 142
# 143
пластичните операции на гърдите рядко са без гадни белези, които обикновено се фотошопват.
Зависи от метода. Ако е "през зърното" не остават ужасни  белези.  Ако се реже гърдата отдолу тогава,като се дигне си личи разрезът.

Това е така донякъде.
Виждала съм на живо гърда, с имплант през зърното и действително няма белези...на тъмно, при достатъчно светлина се забелязва, но не е грозно. Четох някъде, че размерът на имплантите по този метод не може да бъде много голям.

В случая с Ангелина се съмнявам да е бил използуван този метод. При нея става дума за премахване на цялата тъкан поради опасност от рак и последваща пластика.

# 144
Какво може да се прецени за гърдите,когато жената е облечена? Simple Smile  Като се добави и ефекта на сутиена... Аз лично не мога да добия представа за типа и формата на гърдата. От голите сцени й се виждат,че са провиснали.

# 145
 Аз разбирам, че откакто е майка иска да "зарови" старата Анджелина, заедно със стария си имидж, да ни накара да я забравим напълно. Дори и вярвам, че е напълно променена и почти забравих каква беше преди, всичко ОК, но не можа ли да го смени с нещо друго, а не точно със стилът на Мортиша Адамс? То егати досадната работа, или черна рокля на Мортиша, а сега бяла рокля, пак на същата... Stop
Дори нашата Деси Радева загрява по-бързо. Абе, такава ще си в вече явно, лелка с шест деца. Брад май не и даваше да ги мъкне по червени пътеки? Алкохолик мръсен  #2gunfire

# 146
И двамата ги мъкнат,защото го няма другия.
Докато бяха женени, тя се разболя от шарка май и той ги помъкна с все неговите родители.
Сега са разведени и тя ги мъкне тях вместо половинка някаква .
Скрит текст:

# 147
Не знаех, че и той ги е мъкнал, че и майка си и баща си, направо по една каравана другия път да паркират, в близост до събитието.
 А слуховете за Брад и 23годишно копие на Джоли, истина или лъжа?  Thinking

# 148
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Роклята на Джоли много прозира, а гърдите й са толкова изкуствени. Има допир до най-добрите хирурзи в света и възможност да си ги позволи, а като я гледам все едно някой от нашите я е правил. Много по-хармоничен размер можеха да докарат.
За това какви са циците освен хирурга отговорност носи и цицоносителката, а при Анджулина винаги всичко е било вулгарно.

Джейк и Леа са страхотни в рекламата, особено Леа Blue Heart

Снимките на Брад с децата са от премиера на филм на Анджелина, който той промотира заради нея, сиреч мъкненето пак е било заради нея. Или циците и ги знаем, но филмите- не?

# 149
  • София
Джоли направи 16-годишния си син Мадокс изпълнителен продуцент на последния си филм, който тя режисира, а вие се учудвате, че мъкне децата по премиери. Фемили бизнес, от малки да свикват.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт