Звездни компромати - 341 част

• 105 230
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
БЕлата рокля на Джоли, вярно много прозира. На това слабо тяло вярно не й отиват тези силикони.

# 151
Благодаря за новата тема!
Съжалявам, но наваксвам с четенето за сега.  bouquet

# 152
  • Sofia
Прекалила е с размера. Може би е имала твърде много кожа за изпълване, тогава се налагат солидни кубици, за да се избегне ефект „портокал в чорап”.

# 153
  • Tам през Атлантическия океан
Джоли направи 16-годишния си син Мадокс изпълнителен продуцент на последния си филм, който тя режисира, а вие се учудвате, че мъкне децата по премиери. Фемили бизнес, от малки да свикват.  Laughing

Е па тук на 16 почват колеж някои  работа
та наормално  Simple Smile

# 154
  • Rock & Roll feeling ...
Размера е въпрос на вкус. Нейните са правени на нивото на естествените й, само че с  кръгла форма, но и по-раздалечени. 
Да, бе!  Mr. Green Да ти покажа какви мекички имаше едно време?!
Ами да, на същото ниво са. Не почват от шията,като при някои. Това,че са друг размер и форма е отделна тема Simple Smile
Снимките на Брад с децата са от премиера на филм на Анджелина, който той промотира заради нея, сиреч мъкненето пак е било заради нея.
Разбира се! Сигурна съм,че ако е трябвало да подкрепят Брад,нито тя, нито децата биха се замъкнали на премиера  Laughing  

# 155
  • Оптимист по принуда
Annie Lenox

Кристен Бел е прекрасна.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 23:47 от demmy.

# 156
Е, какво толкова лошо има да взема децата си със себе си? Ако не ги взема ще ревем, че ги е захвърлила на някой да ги гледа Simple Smile Simple Smile
Старите не си личат през рокля, разбира се, но ми изглеждат по-нормално от сегашните вирнати балкони, които грабват погледа. И, не, според мен са доста над нивото на предните и. При мен лично фокусът върху Анджелина никога не е бил върху тялото(тя и крака никога не е имала хубави), а върху лицето.

# 157
  • София
Джоли направи 16-годишния си син Мадокс изпълнителен продуцент на последния си филм, който тя режисира, а вие се учудвате, че мъкне децата по премиери. Фемили бизнес, от малки да свикват.  Laughing

Е па тук на 16 почват колеж някои  работа
та наормално  Simple Smile
да, а тук някои на 14 стават "продукт" Сузанита на мама и тате фемили бизнес...

# 158
  • Tам през Атлантическия океан
Джоли направи 16-годишния си син Мадокс изпълнителен продуцент на последния си филм, който тя режисира, а вие се учудвате, че мъкне децата по премиери. Фемили бизнес, от малки да свикват.  Laughing

Е па тук на 16 почват колеж някои  работа
та наормално  Simple Smile
да, а тук някои на 14 стават "продукт" Сузанита на мама и тате фемили бизнес...

То и тук
Бритни и компания са стартирали от толкова  Grinning

п.п. Не харесвам и не симпатизирам на това което 'произвежда' нашето Сузи  Crazy

# 159
Анджелина като малка сравнена с Шайло. Много чаровна ми е Шайло. Направо ми идва да и щипя бузките. Но според мен и на Брад прилича доста. Взела е най-хубавото от двамата:

https://instagram.com/p/BagnGETB4ey/

# 160
# 161
# 162
# 163
Роси Иванова явно е била с Мария в Дубай в едни и същи дискотеки. И мария и е коментирала със сърчица.
Мария, Роси Иванова и мъж с тях, но не знам кой. Със сигурност не беше 60* годишен , нито плешив, не знам и кого точно придружаваше ама си бяха тримката .

# 164
Калина Паскалева я даваха в Мармалад като коментатор. Беше изписано че е  "журналист".

Общи условия

Активация на акаунт