Звездни компромати - 341 част

• 105 242
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Роси Иванова явно е била с Мария в Дубай в едни и същи дискотеки. И мария и е коментирала със сърчица.
Мария, Роси Иванова и мъж с тях, но не знам кой. Със сигурност не беше 60* годишен , нито плешив, не знам и кого точно придружаваше ама си бяха тримката .

Да не е бил някой фризьор или гримьор Simple Smile Simple Smile

# 166
Възмутена съм от Иван Ласкин, който коментира по Нова секс скандалите в Холивуд. Според него имало "преследванки" и "досажданки", пощипването в офиса било балкански манталитет, но нещата били преувеличени. И това го казва баща на две дъщери!

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 10:18 от Шушон

# 167
Роси Иванова явно е била с Мария в Дубай в едни и същи дискотеки. И мария и е коментирала със сърчица.
Мария, Роси Иванова и мъж с тях, но не знам кой. Със сигурност не беше 60* годишен , нито плешив, не знам и кого точно придружаваше ама си бяха тримката .
Да не е бил Цуни от ВБ http://hotarena.net/cuni-zabi-rosi-ivanova-pod-nosa-na-nikos-vertis

# 168
Тая нощ ( поради будно бебе ) засякох "Мармалад" и тая Радост се държа като пълна вдетинена пикла. То чупки, то стойки.. А младата синоптичка на БТВ не спря да прави и тя чупки и голямо оправяне на пиргите. Като цяло.. пак съжалих, че гледах тая боза Simple Smile

# 169
  • Once there was a Hushpuppy...
Вчера Бар Рафаели е станала майка на момиченце, кръстено Ел.

Даян Крюгер и Катрин Деньов в обща фотосесия за списание "Madame figaro".
Скрит текст:

И специално за Хъш като благодарност за темата - Джейк в рекламата на ETERNITY CALVIN KLEIN.
https://www.youtube.com/watch?v=aEcbuccnjLc

Мерси много, Емели Hug bouquet
Чудесен е, а и е време да става татко, толкова е готин. В разцвета си е, мъжествен. И като момче го харесвах, но сега е много, много хубав!

Фотосесията на Деньов и Крюгер е мниго интересна и сполучлива Peace

# 170
A aз хвърлях едно око на "Търси се". Водещата(не Нели, а другата)беше с ужасно топче на горната устна. Да се чете не правилно сложен разкрасителен продукт.

# 171
  • София
Актрисата Дария Симеонова е спечелила в конкурса на Canon "Летни истории 2017" с тази снимка и история

Скрит текст:
"Често се обаждаме на близките си, когато имаме проблем или нужда от помощ. С баща ми правим обратното. Имаме традиция в миговете, в които преливаме от красота и вдъхновение, да вдигнем телефона и да кажем простичко, че сме добре, че сме щастливи. Споделяла съм с него купища изгреви и залези, лета, зими, песни и полети. Изричала съм: "Папа, обаждам се само да ти кажа, че ми е много хубаво!" много пъти. Да живеят мобилните телефони! Една вечер изпадна този залез. Душата ми се изпълни с онова усещане, ръката ми инстинктивно посегна към телефона... Импулсът заседна в гърлото ми. Нямаше защо да звъня. Никой нямаше да ми вдигне. Баща ми почина през ноември. Сега си говоря с него само в мислите си. Само в мислите си му споделям този залез."

Наградата е ваучер на стойност 10 000 евро, с който да осъществи пътуването на мечтите си.

# 172
  • Rock & Roll feeling ...
Ще повърна Mask
Скрит текст:

# 173
  • Пловдив
Я. И кой е Калигула-та?

# 174
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Деян Донков.
(приритвам от смях...)

# 175
  • Варна
Ще повърна Mask
Скрит текст:

Помислих, че е чичо - дядко Simple Smile
Само на него му пасва в тази поза Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Много женска поза. Направо трябваше да си закрие срамежливо и гърдите. Така си крият пенисите травеститите.

# 177
  • София
Как изобщо е възможно на някой да му хрумне подобна безумна концепция?!  Laughing
И на мен преди малко ми излезе този рекламен анонс на Народния театър във фейса. Ако някой е нетърпелив да види това чудо на живо - на 27 октомври е премиерата.  Mr. Green
Между другото качената тук снимка е излязла някак разтеглена, доста по-слаб е Деян.

# 178
Тялото на Донков ми е доста женствено.

# 179
Сценарий - Ст. Цанев. (Ококорено човече)

Общи условия

Активация на акаунт