Звездни компромати - 341 част

• 105 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Темата за човешките миризми е особено актуална тези дни. За справка - темата за възрастта на родителите!

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 14:38 от Анонимен

# 631
  • Пловдив
Къде е тази тема?

# 632
Досега се осъждаше коя се хванала с по-млад, сега пък старото миришело. Няма угодия.

# 633
Наградените от конкурса Мисис България
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22851820_1015484 … f&oe=5A7AFD80

/изведнъж добих самочувствие на красавица  hahaha/

# 634
Ами разбирам те. Всичките ми приятелки са по-хубави от тези мадами. Тия конкурси съвсем изтрещяха.

# 635

Ето, заповядай! Коригирам се, че е за възрастта на родителите (а, не родилките).

# 636
Костюма на Карли Клос се е получил много добре, жалко, че не мога да кажа същото за моята любимка Наоми. На Бионсе ли иска да заприлича?

# 637
И на мен ми миришат по-възрастните специфично, на старо би могло да се нарече. Не съм спала със стар, то не е и необходимо за да усетиш миризмата.

# 638
От опит ли го казваш????

Майка ми така ми е казвала.  Laughing

А сега сериозно- на около 25 бях ужасно влюбена в един доста по-възрастен (57г.) страхотно изглеждащ колега. Беше много готин като човек и страхотен професионалист, за което дълбоко му се възхищавах и направо се влюбих в него. Съвсем на истински. Мислех си за него, фантазирах си и т.н.
Беше разведен, така че нямаше пречки за нашето щастие. До първата прегръдка и целувка.
Човекът беше явно много поддържан и чистоплътен, и при обикновен контакт на работа ухаеше дори много приятно на чисто и на готин мъжки парфюм, но при прегръдка и целувка имаше леко от онази специфична миризма, която е типична за старите хора. Втора среща не се получи, понеже все си намирах извинения...  Слава богу скоро след това се преместих в друг град и така романсът свърши.

# 639
  • Rock & Roll feeling ...
Нямам опит с толкова възрастни господа, за да дам мнение. За чернокожите съм чувала коментари,че също намирисват специфично. Не при всички е вярно. Или поне не вярно при чернокожи от ЮС .

# 640
  • На топло
Ален Делон младши в руския Ел, с дъщерята на Надя Ауерман (модел от 90-те)

# 641
  • София
И със сина на Пиърс Броснан.

# 642
Мисля, че няма грозни деца!
Мисля, че това е едно от големите клишета.
Това и аз щях да напиша

# 643
Ауерман4ето е страхотна хубавица. Има лице с характер, което е рядкост, останалите са все едни сладникави.

# 644
  • Once there was a Hushpuppy...
Нещо са ми много изсечени тези лица, не ми допдат.
Обичам по-меки черти, леко сладникава лица.

Общи условия

Активация на акаунт