Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 626
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
http://www.revolve.com/mobile/lip-plump-grade-3/dp/FINR-WU15/?&a … product=FINR-WU15
 Мнение за този,,филър'',дали е ефективен?

# 301
Пресотерапия не съм правила, но беше дренажна процедура, нали? Аз бих правила пъвро венус, после пресотерапия - ако ще са в един ден.
Благодаря, и малко странен въпрос, по време на цикъл може ли да се прави?

# 302
  • Пловдив
Колко ти струваше процедурата?
Към мен ли е въпроса newsm78? Ако да, аз ползвах пакетна цена за три процедури, и си я платих още началото на годината. Мисля, че една беше на цена 450лв., а трите 1200лв. newsm78, такива спомени имам. Гледам, че сега цената на сайта е една идея по-висока, не знам защо.

# 303
  • Пловдив
mamaden, след третата ли е видим резултата и колко е възстановителният период?

Реших се и почвам Венус  Легаси, взех 8 процедури, един път седмично и сега се чудя колко пресотерапии да направя и как да ги съчетая. Дайте съвет.
Резултат има още при първата процедура, но след третата при мен е много видимо вече Heart Eyes. За пълно възстановяване до седмица. Индивидуално е предполагам. Предишните два пъти, кожата ми не беше добре хидратирана и се възстанови по-бавно. Сега бях по-подготвена, може и затова резултата да ми харесва повече. Направих процедурата четвъртък вечер, петък, събота и неделя изобщо не съм излизала, бях страшна Mr. Green. Понеделник...виждаше се, но не се страскаха хората, вчера вече си бях добре Sunglasses.

# 304
Преди около месец питах цената е 500лв. Но може и само отделни зони.
Mamaden  след процедурата с нещо специално ли се мажеш, или си ползваш обикновената козметика?

# 305
  • Пловдив
Преди около месец питах цената е 500лв. Но може и само отделни зони.
Mamaden  след процедурата с нещо специално ли се мажеш, или си ползваш обикновената козметика?
Ползвах термална вода на Авен, и специален крем на Филорга за след процедури с лазер. По мое усмотрение, нищо специално не са ми препоръчали.

# 306
Хората тотално се извратиха.
Имам само едно единствено мнение по въпроса за пластичната хирургия. Ако човек има дефект от раждането или е пострадал, не дай Боже, тогава може да се си направи операция, корекция.
Но сега на всяка жена и хрумват какви ли не прищефки и веднага корекция. Това се е превърнало в нещо напълно нормално, като да отидеш до магазина да си купиш вафла....
И най-лошото е, че вече го правят и млади момичета 16-17 годишни и нагоре. Като гледам отсега как се загрозяват, не ми се мисли след някоя друга година как ще изглеждат. А как ще изглеждат когато остареят? ....

Може би не си преживяла това да не харесваш нещо в себе си... Корекцията не е прищявка, а нещо важно за един човек, който има някакъв комплекс от себе си. Просто въпросът е да не се прекалява.  Peace Трябва да бъдем щастливи, че живеем във времена, в които можем свободно да променяме себе си, методите са много и почти за всеки проблем има решение.

# 307
В интерес на истината, аз съм съгласна че масово се прекалява с корекциите и е почнал да се губи индивидуалният чар. Тъй като ползвам инстаграм, постоянно ми излизат снимки с гримирани идентично млади жени, с направени еднотипни устни, носове, скули и т.н. Но мнението ми е, че не корекциите са толкова проблемът, колкото стереотипите, които се налагат. Важна е и мотивацията, с която се правят. Аз съм "за", когато човекът го прави за себе си за да изглежда по-добре, а не за да прилича на някого.

# 308
Погледнато така, още от малки робуваме на стереотипи. Прави ми впечатление колко еднакво се носят тинейджърите. Определени норми са наложени като красиви. Мъжете въздишат по големите "очи". Мисля, че корекциите с мярка са хубави. От друга страна и хората, които си ги правят трябва да се харесват. Красотата е относително понятие.

# 309
Относително е разбира се. Редовно мои познати оприличават видимо грозни мъже като красавци.  Mr. Green

Най-важно е човек сам да харесва себе си и да бъде доволен от това, което вижда в огледалото. А корекциите са ни в помощ за тази цел.  Peace

# 310
Аз съм много щастлива, че я има пластичната хирургия. И също, че така има  лекари, при които интервенциите са на по-достъпни цени. Не мога да си представя да живеех с гърдите, които имах преди - казвам ви.  Confused Но събирането на парички не е лесно в днешно време. В момента вече наистина се чувствам пълноценна жена и цялото ми ежедневие се промени, много по-позитивна съм и правя всяко нещо с кеф. newsm76 Важно е да се обичаш, кой каквото ще да казва!

# 311
Аз съм много щастлива, че я има пластичната хирургия. И също, че така има  лекари, при които интервенциите са на по-достъпни цени. Не мога да си представя да живеех с гърдите, които имах преди - казвам ви.  Confused Но събирането на парички не е лесно в днешно време. В момента вече наистина се чувствам пълноценна жена и цялото ми ежедневие се промени, много по-позитивна съм и правя всяко нещо с кеф. newsm76 Важно е да се обичаш, кой каквото ще да казва!

Обличаш ли вече тесни блузки  Grinning

# 312

Извинявай, сигурно си споделяла, но при кого и на каква цена постави имплантите?

# 313
Искам да ви попитам Venus Legacy подходящ ли е за прибиране кожата на корема и евентуално повлиява ли стрии малко от малко? Да речем нещо такова: http://intermountainhealthandwellness.com/wp-content/uploads/201 … htening-rf_03.jpg Това не съм аз, но намерих приблизителна до моята визия. Разликата със снимката и мен е, че корема ми е малко по-прибран и съответно кожата малко по-отпусната. Ще се консултирам с дерматолог, но ще ми е е интересно дали някоя от вас го е прилагала в тази част на тялото и има ли ефект. 

# 314
Пресотерапия не съм правила, но беше дренажна процедура, нали? Аз бих правила пъвро венус, после пресотерапия - ако ще са в един ден.
Благодаря, и малко странен въпрос, по време на цикъл може ли да се прави?
По -добре изчакай.
Аз съм с първа от 10 процедури пресотерапия в болница "Доверие ". Ще правя през ден, макар че лекарката се опита да ме убеди, че по протокол се правели всеки ден първите 10.  Пакетът струва 150 лв, по 30 мин, като започваме с налягане 70,  следващия път 75 и следващите х 80 .  Компресорът на тази медицинска лимфопреса е разграфен от 30 до макс 80 и "чувалът " обхваща до под гърдите.  Да ви кажа, якичко ме стискаше на 70, но лекарката изчака да и кажа как го чувствам, преди да ме остави. След 10 мин се успокоих и ми достави удоволствие масажа. 
Като недостатък да отбележа, че обстановката не е ок и ако някой се реши да посещава физиотерапията там да не очаква Спа интериор или нещо подобно на студио,  мне. ..не е Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт