Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 631
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
Alena, на мен лично са ми много полезни коментарите и мненията ти, поради многото събрани опит, впечатления, интерес от твоя страна към нови процедури и търпеливи, ясни обяснения на едно и също нещо...
Намирам за нормално в един период човек да е ориентиран към дадена процедура и клиника; в следващ момент към друга процедура или друг доктор/клиника. Разкрасителните процедури се развиват и подобряват и е естествено ако в един момент си се колебаел за нещо; по-късно да се върнеш към него, когато започва да се утвърждава и лекарите имат повече опит със съответния апарат/процедура.

Много добре ме разбираш, радвам се за което и благодаря за подкрепата. Започнах да пиша във форума в края на първата бременност - беше рискова и който е преживял подобна - ще ме разбере. След това открих красива мама и темите за коса - зарибих се, бях активна, след това грим темите. Малко съм се закачала на парфюмна и лакова вълна. След това ме грабна тази тема и астрологията. Активна съм и пиша в темите, котио ме вълнуват. Нямам блог, който да списвам, за да получавам подааръци. Харесва ми обмена, комуникацията. Сега тази тема ме вълнува и пиша тук. Утре, ако спре да ме вълнува, просто ще спра. Вълнува ме, като грижа, а това е форма на обич към теб самия. Опитвам се да се приемам, каквато съм, да запазя индивидуалността си и чертите, които имам. Въздържам се от бодене по ред причини, които съм споделяла не веднъж, дори за PRP-имах задръжки и признавам си - говорих с други лекари, преди да се реша. Предпочитам апаратни процедури, заради комплекснто въздействие и стимуиране. Ефектът, не е видим веднага, като при повечето инжекционни процедури. Да се прецени коя е подходяща за зоната, правилната настройка на апарата - според тъканите, има го и индивидуалния момент - как ше реагира тялото. По-рисково е, откъм ефект. Докато при ботокс или филър - ефектът е видим веднага. Хората искат да си тръгнат доволни.

По мои наблюдения - повече пишат недоволните - имат гняв и огорчение, което искат да изкарат от себе си - без значение от какво са недоволни - дали от сервиза на Пешо, ресторант или клиника. Хората, които са доволни - са в мир със себе си.

Алена, пише, че e фракционнен неаблативен, с  Coolscan скeнер

Каква  е разликата между аблативен и неаблативен лазер?

Аблативният е по-инвазивен, там имаме и "повърхностно изгаряне" - "стапяне" на повърхнстния слой на кожата. От една страна действа в дълбочина и се стимулират процесите на производство на колаген и т.н. От друга страна има пилинг ефект  и кожата се реновира и отгоре, като след хубав пилинг. Има период на възстановяване - няколко дни, според дозирането. Правят се малко процедури, през повече време. Такава процедура е Вива. При неаблативния - енергията е по-слаба, дискомфортът е по-малък и въздейстето е по-слабо, правят се повече процедури и по начесто. Няма период на възстановяване.

Аз се интересувам от препоръки за лазер при спукани капиляри по краката.
Бях решила къде ще ходя  и днес звънях за час,  но  неприятно се изненадах от високата цена за преглед.  Февруари бях в тази клиника и нямам спомен да беше така скъпо ....отделно,  очаквах, че щом ще имам и процедури, не трябва отделно да дам 75 лв за консултация и после другото. ... Може и аз да греша в разбиранията си за този бизнес.
Та,  ако има доволен, нека сподЕли.  От "Леге артис "  не се интересувам.

Аз я имам тази красота под глезените. Много ме дразниха. През 2013г се интересувах в Хил Клиник. Тъкмо си бяха взели нов апарат за целта тогава (сега може да има по-нов). Ванеска ми обясни, че тези видими капиляри се стапят и повече няма да се виждат, но ако има предразположеност - ще станат видими съседните. Аз затова се отказах. Иначе - каза с 1 - 2 процедури ще се скрият. Ще има лек оток и дискомфорт  около седмица. На мнението на Melany99 съм. Имах и една звезда на носа, която изчезна при втората бременност.

# 286
Благодаря, Алена. Аз опитах за изгаряния, защото тук слънцето е доста силно дори и през декември, а аз имам проблем с пигментацията. Каза ми, че има само зачервяване, което минава в рамките на ден-два.
Може ли да питам, какви са били резервите ти за PRP? Имам час за лице и смятах да направя и за коса. Сигурно звучи параноично, но на мен единственото ми притеснение е да не се заразя с нещо покрай инжектирането. Не съм правила PRP и не знам как протича процедурата. За филърите виждаш, че всичко е неизползвано и се отваря пред теб

# 287
blue75, при PRP също нещата се отварят пред теб.

# 288
Здравейте имам питане и бих се радвала на отговори. Имам мимически бръчки на челото и бих желала да ги обработят но съвсем не съм наясно какви терапии има и какви са + и - им?

# 289
  • Пловдив
Да си споделя Simple Smile. Вече паднаха голяма част от точиците от Вива процедурата. Това, което виждам ме радва много. И малкото пигментни петна, които бяха останали са заличени на 90%, кожата е гладка и сочна, като порцеланова е Flutter. Много съм доволна. На мнение съм, че е една от най-ефективните процедури, които съм си правила.

# 290
Да си споделя Simple Smile. Вече паднаха голяма част от точиците от Вива процедурата. Това, което виждам ме радва много. И малкото пигментни петна, които бяха останали са заличени на 90%, кожата е гладка и сочна, като порцеланова е Flutter. Много съм доволна. На мнение съм, че е една от най-ефективните процедури, които съм си правила.
Супер!
Доколкото помня беше във Вега Център, нали? Колко общо процедури направи?

# 291
Много са активни вносителите Булмед. Точно така се разработва пазар - техни са и хидрафейшъла, и венус легаси, и венус вива.

# 292
  • Пловдив
Супер!
Доколкото помня беше във Вега Център, нали? Колко общо процедури направи?
Направих..., можем да ги броим две феруари - март, и сега още една. Да, не е приятна, да не кажа хич, има и възстановителен период Confused, но резултатът ме радва.

# 293
  • в 1001-та нощ

Много се радвам да узная това  Heart Eyes

Здравейте имам питане и бих се радвала на отговори. Имам мимически бръчки на челото и бих желала да ги обработят но съвсем не съм наясно какви терапии има и какви са + и - им?

Най-често се прилага ботокс, за да се болкира мимиката.

# 294
Колко ти струваше процедурата?

# 295
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Алена. Аз опитах за изгаряния, защото тук слънцето е доста силно дори и през декември, а аз имам проблем с пигментацията. Каза ми, че има само зачервяване, което минава в рамките на ден-два.
Може ли да питам, какви са били резервите ти за PRP? Имам час за лице и смятах да направя и за коса. Сигурно звучи параноично, но на мен единственото ми притеснение е да не се заразя с нещо покрай инжектирането. Не съм правила PRP и не знам как протича процедурата. За филърите виждаш, че всичко е неизползвано и се отваря пред теб

Имам резерви към всичко, което вкарва нещо в тъканите, защото стават микроразкъсвания - може да има сраствания - там, където тъканите се разкъсват, за да се вкара веществото; вкараното в-во може да се  капсулира и т.н. Вероятно звуча крайно, но имам своите основания да съм предпазлва и умерена. Не се опивам да противопосатвя инжекционни срещу апаратни процедури. Напротив, всяка има своето място и смисъл. Въпросът е да не се прекалява, да е премерено и резонно.

За PRP везните натежаха в положителна посока, тъй като е автоложна процедура - се инжетира се твоя тъкан. Процедурата е бърза и не е сложна. Почиства се кожата, дезинфекцира се, нанся се обезбоялващ крем (Лидокаин). Прави се венозна пункция, изтегля се кръв в специална епруветка с мембрана и се центрофугира така, че да се отдели плазмата. Тя е богата на растежни фактори и активира (чрез свтоловите клетки) клетъчното деление в по-долните словеве на кожата. Така, че кожната структура и плътност да се подобрят. Расте нова кожа отвътре навън, кожата е по-здрава, стегната, плътна. Там, където има подкожни неравности се изпълват. Ако на места кожата е по-тънка или по-рехава ...следва да се уплътни. Лаишки и схематично пояснявам каква е идеята. След това не получаваш веднага ново лице Simple Smile Към плазмата могат да се добавят и други в-ва - в Скин лайн, където аз я правих - добавиха коктейл от ХК, аминокиселини и т.н. които да гъдат градивен елемент и да спомогнат процеса. Прави се на много места и всеки лекар, предполагам си има своя "трик". До колкото разбрах - резултатът зависи и от епруветките и мембраната - по-хубавите (и скъпи) пропускат повече и плазмата е по-богата.

Не е wow процедура, ставайки от кушетката не си реновиран с моменатлен ефект, какъвто ще имаш след филър.  Процедурата на мен ми допадна. Не се сещам за кофти поселдствия от нея, освен, ако няма алергии към нещо от коктейла. Има хора - алергични към ХК, например.

# 296
 mamaden, след третата ли е видим резултата и колко е възстановителният период?

Реших се и почвам Венус  Легаси, взех 8 процедури, един път седмично и сега се чудя колко пресотерапии да направя и как да ги съчетая. Дайте съвет.

# 297
  • в 1001-та нощ
Пресотерапия не съм правила, но беше дренажна процедура, нали? Аз бих правила пъвро венус, после пресотерапия - ако ще са в един ден.

# 298
Ultherapy e уж по-нов и добър вариант на HIFU, има толкова ужасни истории с тези апарати:
Погледнете това и малко от коментарите под него:
http://ultherapyruinedmyface.com/
Не знам дали някой си е направил труда да отвори линка и да прочете. А отгоре на всичко е и на английски. Но аз снощи четох 2 часа, изчетох всичко и това, което се е случило с тези жени може да се конкурира с филмите на ужасите.
Толкова се разстроих!
Толкова жени, толквоа пострадали. Буквално съсипани животи. Лицата им се стопяват. Очите страдат, заради липсата на мазнина в лицето, търпят операции. И най-лошото е, че минават години и това не се възстановява напълно.
В началните месеци всичко е прекрасно. И след това идва ужасът на стопените лица.
Знаех, че тези процедури не са особено безопасни, че са твърде нови и никой все още не може да каже със сигурност какво се случва, когато работиш с такава топлина и вълни в дълбоките слоеве на кожата и какви са последствията във времето. Как стимулират производство на колаген, но не могат да си мръднат и пръста и да знаят къде точно! ще се стимулира прозиводството - в коя част на лицето. И в коя въобще не. И че се получават несъразмерни, буквално  увредени до уродство лица. Това не бях си и представяла.

Само един цитат обобщение за всички такива технологии, които работят на този принцип: "The laser damaged community contacted me. They said that they could not believe this was STILL going on.

Yes. Here comes Ultherapy. The most Science Fiction, experimental technology that has NO business on the human face, that pretended it was harmless and wormed it’s way onto the market under false pretenses.

It annihilated me, burned me alive, tortured me, and trapped me inside of my own face via electrocution.

It is my goal to see these heating devices are banned, or only used in emergencies.

I also want doctors to know what to do when someone is going lethal off of a heating device/radiation/electricity."

# 299
Хората тотално се извратиха.
Имам само едно единствено мнение по въпроса за пластичната хирургия. Ако човек има дефект от раждането или е пострадал, не дай Боже, тогава може да се си направи операция, корекция.
Но сега на всяка жена и хрумват какви ли не прищефки и веднага корекция. Това се е превърнало в нещо напълно нормално, като да отидеш до магазина да си купиш вафла....
И най-лошото е, че вече го правят и млади момичета 16-17 годишни и нагоре. Като гледам отсега как се загрозяват, не ми се мисли след някоя друга година как ще изглеждат. А как ще изглеждат когато остареят? ....

Общи условия

Активация на акаунт