Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 19 тема

• 129 595
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Калина-Малина, сега гледам сайта на д-р Ковачев и това, което ми излиза като цена за Nagor са 3000 и 3800 евро, съответно за кръгли и капковидни, което като цена си е колкото и при други лекари. Иначе цената от 5000 на мен ми се стори много поносима. Напоследък чувам от 8000 до 11000 като цифра. Ти доволна ли си от него, отношение, внимание към пациента и цялостен резултат? Ще се радвам да споделиш. Hug

# 346
Калина-Малина, сега гледам сайта на д-р Ковачев и това, което ми излиза като цена за Nagor са 3000 и 3800 евро, съответно за кръгли и капковидни, което като цена си е колкото и при други лекари. Иначе цената от 5000 на мен ми се стори много поносима. Напоследък чувам от 8000 до 11000 като цифра. Ти доволна ли си от него, отношение, внимание към пациента и цялостен резултат? Ще се радвам да споделиш. Hug

Здравей. Ако за в бъдеще ми се наложи да си правя някоя друга операция, само при д-р Ковачев ще е. Много съм му благодарна. Изключително е внимателен, постара се да постигне точно каквото се бяхме разбрали и го направи. Това за мен беше много важно, защото не исках прекалено пищен бюст и агресивна визия. Освен това имах увиснала кожа след раждането и от друга страна се притеснявах да не останат пък увиснали. Гърдите ми се получиха, както ги исках. С всеки ден все повече си ги харесвам.  Embarassed След операцията беше загрижен, което рядко го срещам в днешно време, а може и много да съм се напатила просто.  В болницата условията бяха много добри, персоналът е мил, обгрижваха ме през цялото време. Аз съм си понякога малко капризна и притеснителна. Единственото кофти беше, че се чувствах малко отпаднала няколко дни след операцията. Тежеше ми и това, че не мога да свърша почти нищо вкъщи, понеже по принцип съм доста деен човек. Но с времето всичко отминава. Simple Smile

Моята операция излезе малко над 5 хиляди лв с ваучер от сайта офертомед. Ако искаш анатомични импланти, те са малко по-скъпи, но не беше съществена разлика, нещо от сорта на 300-400 лв.  Ако с д-ра прецените, че друг вид марка импланти са по-подходящи за теб, мисля, че ваучерът важи за промоционални цени и на другите марки. Надявам се да съм била полезна с каквото мога.  Hug

# 347
  • София
Здравейте,попаднах на темата и тепърва имам да чета. Интересувам се от безиглово увеличаване на устните.

# 348
  • Пловдив
С какво пребори стриите?
За гневната, ботокс  bouquet
Подкрепям 100% написаното, за гневната бръчка - ботокс.
Аз си мисля, че много стари стрии с нищо не могат да се повлиаят, все пак ще ми е много интересно да чуя варианти за третирането им.

# 349
  • в 1001-та нощ
Аааа, може, може Simple Smile  Mr. Green Ще ти пиша Simple Smile

# 350
Аааа, може, може Simple Smile  Mr. Green Ще ти пиша Simple Smile
И аз искам  Joy

# 351
Споделете за стриите,моля! Simple Smile

# 352
Благодаря на всички за отзивите. В крайна сметка вчера след консултация с лекарката, на която се спрях, се отказах от Ellanse и решихме да започнем с Juviderm Volite на цялото лице и после Restylane kiss малко в устните, назолабиалните и на марионетни линии. Докторката не ми препоръча Ellanse, каза че го слага на по - възрастни пациентки, но не го харесва много и аз и се доверих.
Ооох, дано да не стана като бобър в муцуната Weary

# 353
Дина, докторката добре те е посъветвала, от Juviderm Volite доста са доволни, Restylane също е добър избор. Може ли да кажеш цените.

Получих  подарък от една приятелка The Skin Supplement. Трябва ли да се консултирам с лекар преди да започна да ги пия? 

# 354
За стриите - при мен се заличиха от комбинация от две неща - Дерма пен, след което обработване с плазмен заряд . Дермапена представлява микро убождания и за това малко ме беше шубе. Не е болезнено, ако ти го правят като хората. А и мисля, че по друг начин няма оправия с тези гадове стриите освен с убождания и регенерация на кожата.

За ботокса - сигурно има различни марки и видове като при филърите.
Кой е най-добър?
Каква е горе долу цената за гневна бръчка и на колко време се трябва да прави поддръжка?

Дина, какви са тези марионетни линии, за първи път чувам.

# 355
Муцуни, какво е това  The Skin Supplement?

Бебеланке, най-важно е да си слагаш ботокса при добър и опитен лекар, той ще те насочи към всичко останало.  Peace

# 356
Ботокс само на Вистабел и искай да го разтворят пред теб. Цената се определя от единиците, като е добре да започнеш с малко и задължително  лекар да ти го сложи. Периода е индивидуален, като за да ти сложат пак на същото място, мускула трябва да е възвърнал действието си.

# 357
  • в 1001-та нощ
За стриите - при мен се заличиха от комбинация от две неща - Дерма пен, след което обработване с плазмен заряд . Дермапена представлява микро убождания и за това малко ме беше шубе. Не е болезнено, ако ти го правят като хората. А и мисля, че по друг начин няма оправия с тези гадове стриите освен с убождания и регенерация на кожата.

Благодаря за споделената информация  Hug Ще е от полза на доста лутащи се  Peace

# 358
Муцуни, какво е това  The Skin Supplement?

Бебеланке, най-важно е да си слагаш ботокса при добър и опитен лекар, той ще те насочи към всичко останало.  Peace

Това е хранителна добавка под формата на дражета с витамин Б12,  Б5, Б6, Б3, Б2, Б1, магнезиев глюконат, фолиева киселина.  

# 359
Калина, понеже си с пресна операция на гърдите един малко може би глупав въпрос - вече усещаш ли гърдите като "свои"? Това ми е много интересно, ако една жена има импланти в гърдите, не е ли сякаш имаш чуждо тяло в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт