The Ordinary

• 159 335
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
А как според теб мога да вмъкна ретиноида?
Съжалявам за многото въпроси, но ми е много трудно нещо...Rolling Eyes

# 541
Ретиноида като първо нещо след измиване вечер. Салициловата киселина не бих я ползвала на цялото лице, а само върху проблемните зони, но е възможно да ти дойде в повече ако комбинираш с ретиноид. Единственият вариант остава, да ползваш през вечер ретиноид, през вечер салицилова. Аз ретиноидната емулсия я ползвах в комбинация с млечната киселина 5% и ми беше доста добре, но със салицилова не знам.

# 542
  • Варна
Салициловата киселина ползвам 3-4 пъти вечер в седмицата и след нея слагам или хидратация или крем с БП. ALA не ми мирише на нищо странно и леко ми затопля при нанасяне. Стой около половин час по-мазничко и после попива напълно. Кожата ми много харесва ala.
Темата с размените: http://m.bg-mamma.com/?topic=979422

# 543
  • Торонто/Сливен

Момичета, ползвали ли сте този продукт (или някой друг от серията)? Доста ги гледах в магазина вчера, но реших да потърся малко ревюта преди да купя. Иначе звучи примамливо....

# 544
Аз ползвам Инхибитиф спрея за тяло, както и този за лице, вече 2 месеца. Засега не виждам кой знае какъв резултат, особено на този за тяло. На него много неудобна ми е бутилката, много широка е, и докато пръскам, като ми се намокри дланта, ми се плъзга по нея. Относно продукта за лице, мисля, че виждам някакъв резултат. Не знам как действа, но виждам някои косъмчета като че ли омекват и се разтапят - за съжаление ми е трудно да го обясня.
Истината е, че не съм много редовна в употребата и на двата продукта, и трябва да съм по-постоянна.

# 545
  • Варна
И аз от около месец и половина ползвам спрея за тяло и серума за лице Инхибитив. Спрея веднъж дневно, а серума също вече само веднъж, понеже като го ползвах сутрин и вечер ми се изсушаваха ъгълчетата на устата и стояха червени. С еднократно ползване дневно този проблем се разреши. От серума за лицето съм доволна-мъхчето над горната устна чувствително намаля, но от спрея за тяло не виждам ефект, за съжаление.

# 546
  • Торонто/Сливен
Момичета много благодаря! Аз имам мъх над горната устна, който ММ категорично не дава да бръсна/епилирам. Но ако намалява с този серум, още днес го купувам. 😄 А може ли директно върху мъха да мажа? Видях, че препоръчват вурху обръсната или епилирана кожа да се нанася, което аз няма да направя.
Как процедирате вие?

(Много е лошо да имаш подръка магазин на Deciem. Все си намирам причина да мина да забърша нещо.  😉 )

# 547
  • Варна
Аз мъха си епилирам посредством лентички кола-маска от доста години насам. Откакто ползвам серума, ги ползвам все по-рядко. Не знам, ако искаш опитай, но ми се струва, че тези продукти са замислени да се прилагат на третирани места.

# 548
Точно така. Местата трябва да са третирани - избъснати, епилирани и прочие. Иначе порасналите вече косъмчета няма как да изчезнат иначе.

# 549
  • Торонто/Сливен
goddess, помня, че ти беше много доволна от EUK. Тъй като и аз много го харесвам (кожата ми е много гладка откакто го ползвам. Пръстите ми се пързалят по нея, чак не ми се вярва.  Simple Smile  си мисля да го ползвам и за ръце, шия и деколте. Ти правила ли си такива експерименти? Аз питах и Deciem днес, ще видя какво ще отговорят.

# 550
Най-после поръчката ми пристигна. Много съм щастлива. Почти месец чаках.

Държа си скъпоценните шишенца аз, но не виждам нито на кутийката, нито на тях срок на годност, само,че след отваряне могат да се ползват 12 м.

Аз ли недовиждам или такъв указан няма?

# 551
goddess, помня, че ти беше много доволна от EUK. Тъй като и аз много го харесвам (кожата ми е много гладка откакто го ползвам. Пръстите ми се пързалят по нея, чак не ми се вярва.  Simple Smile  си мисля да го ползвам и за ръце, шия и деколте. Ти правила ли си такива експерименти? Аз питах и Deciem днес, ще видя какво ще отговорят.

Защо да не го ползваш. Аз тези зони ги мажа с всичко, което слагам на лицето с изключение на третиноин. И ръце и лакти мажа.

# 552

Защо да не го ползваш. Аз тези зони ги мажа с всичко, което слагам на лицето с изключение на третиноин. И ръце и лакти мажа.
И аз така, мажа шия и деколте, бюст, а ръцете, страхотни са през целия ден след EUK. Зимата са ми сухи.
Сега мисля да поръчам и Ресвератрол и да комбинирам с Витамин Ц в свободните вечери, а сутрин задължително EUK, наистина съм пристрастена към него.

# 553
Аз пък да се оплача от ЕУК. Втора сутрин мажа и днес след час видях, че лицето ми се е зачервило на няколко места яко. Ако не бях се погледнала нямаше да разбера, нищо не усещах, но явно не се разбира с кожата ми. Измих веднага и се успокои... Жалко, защото доста ми харесва как се усеща кожата след него Sad Четох за такива реакции и на друго потребители, ще пробвам пак след няколко дни. Някои пишеха, че били окей да го ползват само 2-3 пъти в седмицата, но аз не виждам смисъл като се има предвид действието му.

# 554
  • Торонто/Сливен
Аз пък да се оплача от ЕУК. Втора сутрин мажа и днес след час видях, че лицето ми се е зачервило на няколко места яко. Ако не бях се погледнала нямаше да разбера, нищо не усещах, но явно не се разбира с кожата ми. Измих веднага и се успокои... Жалко, защото доста ми харесва как се усеща кожата след него Sad Четох за такива реакции и на друго потребители, ще пробвам пак след няколко дни. Някои пишеха, че били окей да го ползват само 2-3 пъти в седмицата, но аз не виждам смисъл като се има предвид действието му.

И при мен се получи така, първият път когато ползвах ЕUK. Мисля си, че бях прекалила с количеството , а и бях сложила NMF върху него (не знам дали е било правилно). И аз нищо не усетих. Една колежка ме пита дали съм добре, защото лицето ми цялото било червено. Измих се и всичко отмина. На следващия ден сложих по-малко (3-4 капки) и оттогава нямам проблеми. А и гледам да не го смесвам с никакви продукти - само EUK и слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт