The Ordinary

• 159 232
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
ХК при мен продължава да не попива. След като я сложа, приблизително 10-20 мин след това имам бели остатъци по кожата, като засъхнала маска.

# 676
Да не би да е от количеството? Признавам си, че не съм я ползвала самостоятелно, но в алфа арбутина има и не ми е правила проблем. Или да опиташ морските хиалуроници, или както там се превежда.
Ползвам ги от около две седмици, овлажняват, кожата става сочна и не се усещат върху нея. И миризмата не е толкова страшна, в началото ми прилича на праскови от консерва, след около минута не се усеща.

# 677
Да не би да е от количеството? Признавам си, че не съм я ползвала самостоятелно, но в алфа арбутина има и не ми е правила проблем. Или да опиташ морските хиалуроници, или както там се превежда.

Не е от количеството, пробвах и с много и с малко, всякак. Все си става на бели парцалчета.

Сега ще погледна какви са тези МХК - как им е оригиналното име?

Още не съм започнала ни Матриксила, ни ЕУК  Crazy

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 13:41 от Самсара

# 678
Аз втора опаковка ХК приключвам, никога не ми остава нищо бяло по лицето.

# 679
Аз сякаш забелязах че кожа трябва хубаво да попие ХК тогава няма да има парцалчета, а когато нанеса повечко или бързам сьс слагането на следващия продукт след ХК  става на парцалчета..ами различно..то има то няма..

# 680
...
Сега ще погледна какви са тези МХК - как им е оригиналното име?
http://theordinary.com/product/rdn-marine-hyaluronics-30ml?redir=1

# 681

Благодаря!  Simple Smile
Такава ще си купя при следващата поръчка.

Чек, до кожа е явно.

# 682
Здравейте, целта ми е минимизиране на гневната бръчка на челото, която е започнала да се формира и ме дразни.
Спрях се на следното:
Argireline sol 5%
Matrixyl 10% + HA
И два пъти седмично Alpha lipolic acid 5%

Как ви се струва, логично ли е?
Досега не съм ползвала продукти на марката. С много суха кожа съм. На челото не чак толкова много, а просто суха Simple Smile

# 683
MorningSun, на мен ми звучи добре. И трите продукта са ми вече в постоянната грижа.

Аз да попитам някой беше похвалил един крем за ръце, но не намирам в коя тема го четох, имаше и снимки. Помня само, че беше на Deciem. Намерих това, но дали беше същия?
http://chemistrybrand.com/product/intense-youth-complex-100ml
 Много моля, ако чете да даде линк към крема!

# 684
  • София
Аз знам за този, че е най-добрият им.

# 685
  • Варна
Бяхме обсъждали кремовете за ръце на бранда,да. Аз имам горепосочения и съм много доволна. Страдам от екземи и крема добре ми понася. Е, не може да премахне екземите, но добре хидратира. Взех го на ЧП на супер цена. Не знам, дали бих го взела на редовната такава...

# 686
Скоро Ординари ще се предлага и в немския Дъглас.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1326728614094791& … d=285365931564403

# 687

Супер новина, че вече направо не знам какво да поръчам дето го нямам, за да достигна минимума от 25 евро заради безплатната доставка.😂

# 688

Следващата седмица пускат 5 нови продукта, които не са слънцезащитата, уви.
https://www.instagram.com/p/BhKLBqQA8zs/?hl=en&taken-by=deciem

# 689
  • BG
Чета ви от мнoго време, използвам продукти на бранда от месец и съм вече пристрастена. Между другото, спокойно може да ме замеряте с камъни, защото съм на 40 г. и до преди месец ползвах само сапун за лицето си Rolling Eyes Кожата ми е жадна за всичко и сега от много четене незнам какво да й предложа първо Smiley
Сега ползвам Аргилерин, Хиалуронова киселина и EUK 134. Кожата ми е смесена, чувствителна и с пигментации. За последните не съм се грижила никога, тепърва започвам със слънцезащитния.
Моля, помогнете ми какво да вкюча още по лицето си? Мислех за Бюфет, алфа липоева киселина, или гранактив ретиноид 2%...  Целта ми е да уеднаквя тена на лицето, да стегна контурите и и да се преборя с пигментациите. Объркана съм Cold Sweat
Светли празници ви желая!

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 10:38 от rozaly

Общи условия

Активация на акаунт