The Ordinary

• 159 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Да!
Мога да пробвам с повече значи. Но първо ме гризе да пробвам само на петната, да видим дали след 4-5 употреби ще избелеят.

# 166
Че дават ли я за избелване на петна? Тя е антиоксидант който би трябвало да подобри общия вид на кожата, но специално за хиперпигментация сякаш Ординари имат друг продукт, но не съм се интересувала защото нямам такъв проблем. Някой по-запознат да каже.

# 167
bambinnah, пробвай да сложиш няколко капки на едната длан, после слагаш другата върху и срещу първата и само с едно движение разнасяш количеството, така че максимално да покрие двете длани. След това не размазваш, а само притискаш дланите по лицето.

Против пигменти петна е Alpha Arbutin 2%+HA. Той няма никакви проблеми с разнасянето. Не е толкова лепкав.

# 168
Извинете ако е коментирано, но от  victoriahealth до БГ ли поръчвате или до превовач. Ако е до БГ, тук в пощата ли идват или с някой друг?

# 169
Моите поръчки са до английски адрес, но не до превозвач. При мен идват с Роял мейл, така че вероятно до България ще пристигат в пощата.

# 170
Че дават ли я за избелване на петна? Тя е антиоксидант който би трябвало да подобри общия вид на кожата, но специално за хиперпигментация сякаш Ординари имат друг продукт, но не съм се интересувала защото нямам такъв проблем. Някой по-запознат да каже.

Дам, също като витамин Ц, но по-силен, по-стабилен във времето и по-непренциозен към комбинация с други продукти. Вит. Ц умишлено не купих, защото повечето, да не кажа всички продукти, които ползвам, съдържат ниацинамид, а двете не трябва да се ползват в една "рутина", защото се обезвреждат взаимно.

Но имаш право - има логика да се ползва върху цяло лице, а не само на проблемните зони, тъй като действително се очаква да подобри общия вид на кожата. Ще пробвам по метода на миоки с притискане, благодаря ви!

# 171
  • София
Някой пробвал ли е продукти на марката за проблеми с пигментацията и ако да, имате ли видими резултати и след колко време (месец , два, три, повече)?

# 172
Аз започнах второ шише Alpha Arbutin за сега не виждам някакви забележими резултати, но ще продължа да го ползвам. Приятен е за нанасяне и не прави кир ефект. Ако до три месеца (което е началото на януари) няма резултати, ще го спра.

# 173
Някой пробвал ли е продукти на марката за проблеми с пигментацията и ако да, имате ли видими резултати и след колко време (месец , два, три, повече)?

При мен има видим ефект относно пигментацията, който на петно на деколтето се прояви след месец, а на лицето по-късно. Но ползвам много продукти на марката, не само обсъжданата киселина.

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 13:39 от Анонимен

# 174

Аз имам чудесни резултати от Granactive Retinoid 2% и 5% in squalane. През октомври почнах с 2%, сега минах на 5%.
Първите резултати забелязах на третата седмица. Много съм доволна, защото става дума за доста тъмни петънца (лунички, но големи).
Абсолютно сигурна съм, че ефектът се дължи на тези продукти, защото не съм ползвала други с избелващо действие.

# 175
Glycolic Acid 7% Toning Solution  и Granactive Retinoid 2% in Squalane може ли да се ползват заедно?Благодаря ви!

# 176
Не е добра идея, може да си раздразниш кожата. Може, ако са в различно време.

# 177
Аз ги ползвам заедно и нямам проблеми.
Никакъв дискомфорт, щипане, парене или раздразнение.
Обаче, аз съм с много дебела и устойчива кожа, така че предпазливост няма да е излишна.

# 178
Да ясно ,просто ми се искаше да заменя Tretinoin0,5 с Granactive Retinoid 2% in Squalane! А с  Glycolic Acid 7% Toning Solution да излющвам!

# 179
Ползвай ги, просто ретиноида вечер, гликоловата сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт