The Ordinary

• 159 369
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Аз арджирелина/аргилерин ползвам сутрин и вечер. Не щипе, не пари, не изсушава, не прави кир ефект и не се бие с други съставки, така че има всички качества, които да ме накарат да го ползвам два пъти дневно и винаги го слагам първо.
В сайта на Ординери за вит.Ц препоръчват да се ползва вечер.

# 211
Аргилеринът е като вода буквално и може да се ползва с всичко, но преди всичко. Мажа го сутрин и вечер и аз, без значение какво слагам след него. Трета опаковка започнах, мисля да поръчам много следващия път, че да не вземе да изчезне.
Вит. Ц ползвам сутрин и вечер, но сутрин само ако не слагам EUK.

# 212
  • Пловдив
Момичета,благодаря за отговорите!Реших първоначално да използвам аргилерин-а сутрин и вечер,а вит,Ц само вечер.Постепенно може и него сутрин,но засега така.

# 213
В момента гликоловият тоник и суспенсия вит. Ц 23% са в наличност ако някой се интересува.

# 214
Поръчката ми от Deciem от черния петък 24.11 пристигна днес 09.12. Обадиха ми се от Спиди. Жалко че ще мога да я взема чак вторник. Не можа ли да пристигне вчера..... аз си взех 2 опаковки шампоан Hif и две опаковки санскрит сапонин на Niod. Не че ми трябваха ама пуста алчност. Кога друг път ще са за 9 евро, като обикновено са по 30 евра.

# 215
  • Варна
Здравейте, можете ли да ми дадете линк от сайта на deciem, където да се регистрирам за получаване на кодове за отстъпка на различни продукти.
Иначе по темата: ползвам доста вече продукти на Ординари и съм влюбена в ефекта на серума ниацинамид и цинк. Кожата ми е принципно комбинирана и проблемна. Този серум обаче я прави гладка, нормална и свива порите.
Може би не бих повторила крема с azelaic acid, а NMF не ми хидратира особено. Сега чакам силициловата киселина и гликоловия тоник. А поръчката от ЧП я няма още. Muiol ти в БГ ли си?

# 216
Да в БГ съм. Въобще изпратена ли е поръчката. Ако сте поръчала продукт от ЧП който в момента вече е бил изкупен той ще се изпрати след 15 януари 2018

# 217
  • Варна
Да в БГ съм. Въобще изпратена ли е поръчката. Ако сте поръчала продукт от ЧП който в момента вече е бил изкупен той ще се изпрати след 15 януари 2018
[/quote
Дава, че е изпратена. А сапонините ги чакам тогава, да. Те,хората, си го бяха написали на сайта. Къде ли са другите неща? Ще почакаме и ще видим:)

# 218
Моите сапонини от ЧП си стоят pending във victoriahealth. Явно ще си ги получа догодина.

# 219
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - някакви отзиви за този пилинг?
Интересна ми е и Млечната киселина 10%, не че не съм поръчала вече  Joy, по препоръка на козметичката ми.

Поръчах и една бутилчица още Аргилерин, ефект от него имам, след половин измазана. Гневната бръчка е леко заличена и дори като сбръчкам вежди не е така дълбока. Иначе хоризонталните на челото по-трудно явно се повлияват. Чек  Hug bouquet

Granactive Retinoid 2% Emulsion- това ще видим къде и кога ще го вместя.

Шкафът ми заприличва на лаборатория hahaha

# 220

Аз имам отделен шкаф и са подредени по групи продуктите за да ги намирам по- бързо. В друг шкаф са изчакващите.Joy

От киселината/маска, за която питаш приключвам една опаковка. Не знам какво прави със сигурност, освен че те боядисва като за хорор филм и после ти оставя приятен малинов тен.Joy Пак ще я поръчвам, макар че наистина нищо конкретно от нея не виждам.

# 221
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - някакви отзиви за този пилинг?
Интересна ми е и Млечната киселина 10%, не че не съм поръчала вече  Joy, по препоръка на козметичката ми.

Поръчах и една бутилчица още Аргилерин, ефект от него имам, след половин измазана. Гневната бръчка е леко заличена и дори като сбръчкам вежди не е така дълбока. Иначе хоризонталните на челото по-трудно явно се повлияват. Чек  Hug bouquet

Granactive Retinoid 2% Emulsion- това ще видим къде и кога ще го вместя.

Аз съм доволна от AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution , не знам механизма му, снощи си сложих ( ползвам този продукт веднъж седмично) , кожата ми стана супер гладка, порите бяха видимо свити. Доволна съм засега от резултата. Ползвам и гликоловия тоник през вечер.

# 222
Поръчах си домашен уред за безиглена мезотрапия и се чудя кои от продуктите на Ординери мога да втривам с него? Има ли друг който ползва такъв уред?

# 223
В България от къде си купувате тези продукти или ги поръчвате от някъде?

# 224
В България магазини няма. Поръчки се правят на сайта theordinary.com. Доставката е безплатна при поръчка над 25 евро.

Общи условия

Активация на акаунт