Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 263
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Сънче,специално наръс с шавливо синичко и много палчета Blue HeartBlue HeartBlue HeartHug
Аксения,много палчета и за вас Hug

# 331
Сън, имаш и моите положителни мисли и стиснати палчета, прегръдки Hug Heart

# 332
Сън ,палчета и от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аксения и всички чакащи положителни тестчета  Hug    babydust7 babydust7 babydust7  малко  неидентифициран още  бременен прашец! Дано да ви на късмет!!!

# 333
Здравейте, ако може и аз да се запиша в хубавата Ви темичка. Чета Ви от доста време. В момента съм в очакване на цикъл, но не знам кога ще е, защото имам Ендометриоза. Направиха ми операция и минах лечение със Золадекс (предизвиква менопауза). Минаха 59дни от последната инжекция и мисля, че скоро трябва да ми дойде. Понеже имаме две деца и не мога да споделям с близките, че искаме трето (едва ли ще се зарадват) се записвам при Вас, поне някой да ме разбере. Може да е за трети път, но очакването и емоциите са като при първото, което стана чак след 2г опити.

# 334
Здравейте, днес ми дойде. Бях при лекаря си и ми изписа АБ, който покрива и двете бактерии. Явно при мен се касае за бактериална вагиноза, защото постоянно нещо излиза. Изписа ми и вагинални капсули, които защитават от бактерии.

Sensuality, пожелавам ти успех Hug Много е хубаво, че сте се решили на трето детенце. Дано се получи бързо bouquet

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 14:48 от Forest rain

# 335
И от мен силно стиснати палци и положителна енергия за Axenia и Sun! Дано скоро ни зарадвате ммичета и не само вие де Gift Heart

# 336
Здравейте ☺

След вчерашните ми 2 броя отрицателни тестове се чувствам тъпо 😏 ( все едно съм изтървала автобуса ....а другия е чакккккккк след 15/16 дена  )
 ТЪПО защото много мразя да правя тестове за Б (преди закъснение) , но заради дуфастона бях длъжна 😣
Нямам търпение да дойде Ц и да реша ще стимулирам ли леко с Фемара или не ....

СЪН 🍀🍀🍀🍀🍀

Дано скоро има добри новини от повече момичета 👍Късмет на всички 🍀

# 337
Успехче и от мен Сън, Аксенийка, за всички!
Ние сме в процес на “работа” и дано успеем да хванем влака.
Както коментирахме (не помня дали беше в тази група) днес ми е адски замаяно и ми се гади ужасно заради Ову предполагам. Все едно и температура вдигам лекичко. Дано си заслужава 🍀🍀🍀

# 338
честито на Слънчицето, Аксения стискаме палци и чакаме 22.11 да се похвалиш и ти ...
аз отпаднах от класацията за този месец - вчера ми дойде, започва сагата отново, ако съм в България по време на ОВУ-та планувам и аз инсеминация (на естествен цикъл), но ще видим как ще са дните, защото някой път ову е на 14-15 ден друг път 18-19.....

# 339
Момичета, днес правихме СГ и резултатите не са никак обнадеждаващи. Криптозооспермия - няма достатъчен брой сперматозоиди дори да се направи какъвто и да е анализ.
Трябва да ви кажа, че нечакането ми на цикъл и отрицателните ми тестове ми се видяха супер незначителни тревоги в сравнение с тази "новина".
Чувствам се смачкана, за него няма да коментирам.
Така се обърках, че даже незнам от тук нататък какво следва.
Просто кошмар!

# 340
  • София
toppp, съжалявам за лошите резултати Sad На първо четене според мен повторете спермограмата на друго  място с идеално спазени условия. Може пък да е инцидент или лабораторна грешка. За съжаление мъжете го приемат доста тежко и сега отново трябва ти да си силната и да му вдъхнеш кураж и подкрепа. Запишете и час за консултация с андролог. Аз силно стискам палци всичко да се окаже грешка! Simple Smile
irina_lo, дано да е успешна инсеминацията! Към коя клиника си се насочила?
Live_Love, прегръдки! От какво зависи стимулацията?
Форест, дано се приключи вече с тези бактерии. Стискам палци!
Sensuality, добре дошла и дано скоро ни се похвалиш Simple Smile Аз също си мечтая за 3 деца и не мога да си представя как някой би ви съдил.
Сън, изпращам ти цялата си положителна енергия! Simple Smile

# 341
Лаленце, не  намирам никакво инфо по темата -това поправимо ли е? Разбрах само че е 6 от 8, ако 1 е нормална спермограма, а 8 е без еякулат.

Оффф на никой не пожелавам такива проблеми. Всичкото желание и надежда и каквото и да е положително се изпари.

# 342
  • София
Ами не мога да кажа, че съм специалист по темата, но голяма част от състоянията за поправими с добавки или операция. МБ на еякулат пуснахте ли?

# 343
Вярно, че зависи от много фактори и може да е напразна надежда, но бих ви посъветвала да пуснете нова спермограма + микробиология и да спазите всички възможни условия много точно.. 3-5 дни въздържание, без алкохол и цигари, ако пуши и пие  ТМ, да спре незабавно..но не само за малко, а докато поне не видите + резултат!!!

Много е важно спермограмата да е направена в добра клиника насочена към репродуктивни проблеми, не вярвам на резултати от другите лаборатории!

# 344
Топ,аз също те съветвам да повторите на друго място.Бяха ли спазени всички условия,без алкохол и лекарства и другите неща?Важното е,че сте го открили и ще действате за разрешаването му.Много палчета! Hug
Ирина,дано това е последен ц Hug
Ливче,съжалявам за отр.тест.Наръс за късмет Hug Blue Heart
Дияна,успех и за вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт