Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 253
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Feline ^ за ТМ може да добавиш Спимен, Адизоа, Цинк, Селен, омега 3 , Прегнакеър за Него и Нея ....
Имам.още ....но тези май стигат 😉

# 391
  • Русе
Здравейте! Ние също правим опити от 3 месеца и за сега нищо. Вземам Фолиева киселина и масло от вечерна иглика на прйим ойл. ММ не взема нищо. Надявам се скоро всички тук да получим най желания коледен подарък Simple Smile

# 392
Feline,добре дошла и от мен и бързо към отчетни! Hug
ММ приемаше Спимен,Фолиева киселина,Омега 3,вит.Ц също от време на време Simple Smile

# 393
  • София
Честно да ви кажа, не вярвах, че ще е положителен!
Дано този път да е успешно и дано да ви повлека крак и скоро да видим още много по две черти!!! Стискам всички налични палци за вас сега Simple Smile Heart

П.П.
Даже си мислех, че ако е положителен ще е като миналия път, когато едваааам с въображение видях втората черта и чак кръвния ми отчете ясен плюс. Отивам за чхт, тсх и прогестерон, че да засичме от рано, ако има ниски/високи стойности.

# 394
  • София

Аман от новия форум. Съжалявам за двата поредни поста, но ми префирматира снимката в първия, та я орязах така, че да се види и след преформатиране

# 395
  • Бургас
Госпожа Лаленце, Live_Love,  Étoile*, благодаря ви момичета !  Hug

get_real,честита втора чертичка ! Стискам палци всички резултати да са ок!  Heart Eyes Hug

# 396
Добро утро  bouquet

get_real , честито ! Прекрасна новина за началото на деня  Simple Smile Пожелавам ти лека Б и до термин  Hug

Feline^ , Кейт , добре дошли момичета и скорошен успех ...Дано всяка от нас получи Коледното чудо  Praynig

Етоилче , взимам с пълни шепи от прашеца  newsm79

Много палчета за всички нечакащи и хубав ден  Hug

# 397
Добро утро!
get_real айде честито и до термин! Всичко ще е успешно този път!
Етоилче, взимам двойна доза👌🏼
Хайде повлякохте крака, сега чакаме следващите.
Аз съм за следващата седмица
🍀 успех на всички

# 398
  • София
Добре дошли на новите момичета, успех и дано не се задържате много тук Simple Smile
Гет Риъл, честито, лека и до финал. Много е  хубаво, дано и ти и Слънчице, повлечете крак и ние след вас Simple Smile
Да се отчета и аз - нищо - просто си чакам след инсеминацията. В началото имах разни, пробождания и подуване , които вече преминаха, а сега ме започнаха гърдите. Отдавам всичко на лекарствата.  Иначе теста ще е другата седмица в сряда  Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 10:51 от Axenia

# 399
  • София
get_real, тихичко честито! Пожелавам ти тлъсто ЧХГ и добри хормони Simple Smile

Axenia, не съм пуснала палците! Wink

# 400
GetReal, тихичко честито и до термин!

Специално да благодаря на Лаленцето, че поема списъчето:) Аз малко ще си почина от всичко! Много двучертичкови новини да има е него!:))

# 401
  • София
GetReal, честито и от мен!!!

# 402
GetReal, тихичко честито! Лека бременност и до успешен финал Simple Smile

Много късмет на всички гонещи и нечакащи Simple Smile

# 403
get_real, казах ти! Имах някакво предчувствие за теб!!!  Flutter Тихичко честито и до термин!
Аз днес видях малката точица!  Hug

Много късмет и прегръдки на останалите!!!  Hug bouquet

# 404
Get_real,честито,лека бременност до пухкав финал! Hug
Слънчице,честита точица!  Hug
Аксения,много палчета за другата седмица Hug
Сънче,почини си и догодина с нови сили!Пожелавам ти да получиш Коледна изненада преди това!Гуш! Hug  Hug
Тонче,късмет и леко раждане като дойде моментът Hug Two Hearts
Палчета за всички Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт