Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Сънче, надявам се почивката да ви се отрази добре! Simple Smile
Аз мога да поема списъчето от теб ако няма някоя желаеща бременна дама с уговорката, че ще си го поемеш с скоро и с коремче! Simple Smile

# 376
Добре , Сън 🤗
Там сме 25/6 само ,но пък има родили, бременни, за инвитро .....от всичко имаме Simple Smile
Всички момичета са от тази тема .
Трудно приемаме кой да е .
Поканата ти важи ...Ако решиш 😎

Надежда 😇 първо Извинявай , че те обърках ..И второ да не би да има полип ?

# 377
Благодаря Кет гъръл - проверявала съм го прогестерона - уж е в ред, освен точно тези месеци да се бърка, сигурно е време пак да му пусна контрола.

Ливче, няма нищо Simple Smile приех го с усмивка. Как точно се диагностицира полип? От редовен преглед не става нали? Sad

# 378
  • София
Надежда за щастие, ако се проявява рядко и при преглед при АГ не се вижда нещо конкретно (като полип) вероятно е хормонална аномалия - може да е от ановулаторен цикъл (случва се средно веднъж годишно), или просто хормонален дисбаланс в конкретния месец. Аз имах прокървяване след О в последните 2 месеца, отидох на АГ и ме успокои, че няма нищо притеснително. Полип се диагностицира най-добре в началото на Ц, когато лигавицата е тънка. Ако ще пускаш прогестерон - прави се на 7 ден след доказана овулация - с фоликулометрия, или БТ и тестове за О.

Сън, прегръдки! Стискам палчета за догодина - ей го къде е!

# 379
Благодаря delisardeli, попрочетох и малко в нета за полипите. В последната година са ме гледали 5-ма различни гинеколога все някой от тях щеще да каже ако има съмнение. Сигурно е заради хормоните. Ще пробвам следващия цикъл да пусна всички хормони, да направя фоликолуметрия и прогестерон. А специално за прогестеронов дефицит не се ли пие дуфастон? Момичетата, които са имали такава терапия сед изследван прогестерон ли ви е назначавана?

# 380
  • София
За прогестеронов дефицит може да се пие или поставя вагинално Дуфастон или Утрогестан - и двете са прогестеронови препарати. Но това трябва да се прави след доказан дефицит, тоест изследване 7 дни след О. Произволно назначаване на прогестеронови препарати не е ОК, защото може да наруши хормоналния баланс, освен това прогестерон и естроген действат кръвосъсирващо.

Дори по време на бременност не трябва да се изписват наизуст хормонални препарати, особено ако имаш тромбофилия (или не знаеш какво е това). И ако има назначен прогестерон по време на бременност, трябва да се намалява и спира по схема. Аз лично съм си патила от това.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 04:36 от delisardeli

# 381
Сън, наслади се на почивката максимално. Знам как се чувстваш и аз ще почакам няколко месеца още докато се разбере какво ще се прави и т.н.

След като прочетох всичко що имаше в интернет по темата ме заля едновременно надежда и отчаяние.

За сега дори нямам сили да ровя по други теми.

Поздрави момичета. Пожелавам всички които сте тук до новата година да сте чули вече пулс. На бременните момичета - спокойствие, здраве и много щастие!

# 382
  • Габрово
Надежда за щастие и аз съм получавала същите зацапвания в рамките на две години три пъти .Бях се уплашила много хормоните са ми в норма,нямам полипи ранички и т.н.Спред аг е от спукани кистички.Та надявам се да съм помогнала с инфо .

# 383
  • София
Вчера не дойде, днес подължавам да не чакам. Обаче имам всичките симптоми. Забравих теста, който купих, в колата, та може да се окаже, че разумно ще го спестя за следващ месец със закъснение или за утре, зависи. Моля ви да стиснете по един палец днес.

# 384
get_real, направи го утре или още днес! Имам предчувствие за теб!!! Стискам палци!  bouquet

# 385
Гет Риъл, стискам всичките налични палци Heart

# 386
Силно стиснати палци get real! Донеси ни хубави новини!

# 387
Get_real,палчета и от мен! Hug
Сънче,пожелавам ти другата година да е вълшебна и всичко да се нареди по най-добрия начин!Наръс за късмет Blue Heart  babydust7 babydust7  babydust7

Наръс за всички със синичко  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 388
  • Бургас
Здравейте момичета ! Надявам се, че ще приемете и мен в темата!  Hug Първо писах при бъдещите мами в 35 плюс, но сега видях че има и тази тема!  Peace

Аз съм на 33 год. ( по-точно ще навърша в четвъртък) от гр. Бургас. Имаме една прекрасна девойка на 7 годинки. С ММ най-после решихме да си направим второ бебче. Правим опити от 3 месеца, като първите два опита изобщо не ги броя, защото се доверих на телефона ми и приложението в него, а изобщо не съм била в овулация.  ooooh!! Миналия месец я засякох с тестове и работихме по въпроса, но ми дойде МЦ. Този месец мисля да засега и БТ и да направя тестове.

Аз приемам масло от иглика и фолиева киселина. За ММ четох че може коензим 10 и витамин Е ( но той още нищо не взима) , приемат ли някакви добавки половинките ви?

Пожелавам успех на всички !   Heart Eyes Hug Hug

# 389
  • София
Feline^, добре си ни дошла и да не се задържаш много, а скоро да те изпратим към отчетните Simple Smile
Хубав въпрос си задала, моят мъж нищо не приема, от време на време се сещам да му дам от моите витамини, но рядко. Нямам идея какво е хубаво да пият мъжете ни, дано се включат и другите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт