Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 260
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Точне, третия е в понеделник. За две няма шанс, върнахме едно на 5ти ден почти излюпено. ЧХГ на 9-ти ден беше 22, днес на 11-ти е 9. Прогестерона и той пада. Поне ТСХ издържа и е супер Simple Smile болката е гадна, ама е поредния урок, ще се преборим и ще успеем.

Ще те добавя, ще те издиря в миналогодишната ни група:)

# 361
Сън , явно е голяма крачка.  Следващата да е още по-голяма и да стигне крайната цел 🍀
И не се крий. Идвай в групата направо 😇
(само да ни се яви админа ,че да те приеме 😃)

# 362
Сън, и аз като останалите се радвам да видя положителен човек, въпреки премеждията които е изживял! Стискам ти силно палци за понеделник (все пак и 1% си е % Simple Smile
Ако ли не, с нови сили напред за качествен успех Simple Smile

# 363
Ух и аз доста ви бях изпуснала ама си ви понаваксах.

Сънче стискам силни палци следващия път да е до термин! ❤❤❤

Честито на положителните тестове (мисля че мернах 2 и за това в мн.ч. ХиХ)

Бях забравила аз колко забавно и приятно е бебеправенето, събирам си от всичкия прашец и се надявам да се е получило.

Целувки на всички и търпение на нечакащите! ❤🤞🏻💋

# 364
  • София
Минавам да кажа, че не чакам в понеделник.
Не следя за симптоми, при БХ нямах. После “имах” с няколко поредни точно започващи месечни течения. После имах ясно изразено гадене всеки ден с 9 или 10 дни закъснение и отрицателни тестове до последно миналия месец.
Сега съм си забранила да го мисля до датата за цикъла. Ама явно го мисля, де, щом пиша тук...
Стискам ви палци!

# 365
Момичета, днес си поръчах тестове за ОВУ от ebay. Някоя, ако си е поръчвала би ли споделила за колко време горе долу пристигат? Не, че знам кога ще ми дойде, но все пак. И да питам има ли някоя, която да е със завишени ТАТ и МАТ?

# 366
  • София
Аз съм с Хашимото с много завишени антитела, какво те интересува?

# 367
Ами, защото още не съм се консултирала с ендокринолог. Сега ще си пусна нови изследвания. В смисъл, как влияят на евентуална бременност? Четох, че ако са много завишени се правят вливки с Имуно... нещо си? Пречат ли на забременяването?
И аз съм с Хашимото, но ТСХ ми е добре. Само антителата са високи.

# 368
  • София
Добро утро Simple Smile

За съжаление аз не знам за метод на лечение, с който да се повлияват ТАТ и МАТ. Щом ТСХ е в норма няма от какво да се притесняваш. Високите антитела показват процес в тялото, който работи срещу жлезата. Аз лично съм пробвала да ги намаля със селен и различни добавки, но без успех.
При бременност е важно да се следи освех ТСХ и ФТ4.

# 369
  • София
Здравейте момичета ,
Sun  прегръдка ,
днес ми е 7 ден от цикъла и се чудя кога да започна с тестовете за овулация , не съм си правила от години , бях оставила нещата да се случат едва ли не на случаен принцип , но е явно , че няма да стане така .
Цикълът ми средно е около 27-28-29 дни.  ?!?

# 370
Билянита, мисля, че ако започнеш към 10 ден ще е добре.

Гет Риъл, и аз все си забравявам да го мисля, но все ще се прокрадне тайничко някоя мисъл по този повод Heart

# 371
Добро утро и от мен, момичета и много хубава седмица на всички!:yum:
Bilqnita, и аз този месец пробвам тестовете за овулация. Моят цикъл е средно около 26-27 дни, затова стартирах от 9-я ден с тестовете, за да не изпусна, ако има ранна овулация, засега са отрицателни при мен...Според мен  ти трябва да започнеш около 10 ден, но погледни в описанието на теста има една таблица с дати спрямо цикъла.

# 372
Ливче, не се спраявям добре в такива групи. Много ги обичам, запознах се с много хора така, ама всичките забременяха и родиха или почти родиха и мен това много ме измаря. За това се придържам само към форума и разговори с 2-3 девойки, с които делим един ДОК:) Прегръдки за всички ви!

Ние отиваме за догодина, сега ме пращат почивка няколко Ц. Някой не иска ли да му отстъпя късметлийския списък, че не се чувствам късметлийка да предавам натам...

# 373
Здравейте момичета, имам нужда от съвет:

септември 2016
януари 2017
септември 2017
и сега получавам кафеникаво зацапване на 18-19 ден от цикъла, който е горе долу 28-30 дни. Абе около 4-5 дена след ову като гледам как се е падало назад. Всеки път много се притеснявам и съм ходила при различни АГ. Все ми казват че е нормално, смяна на времето - такива неща. Но ето че пак и то 1 цикъл след последното такова зацапване. Какво бихте ме посъветвали да проверя?

# 374
Надежда, да не би да е някакъв прогестеронов дефицит? Аз лично нямам опит, но съм чела във форума, че такива зацапвания могат да се дължат именно на това. Можеш да изследваш прогестерона си.

Сънче, прегръщам те и знам, че другата година ще бъде твоята Hug Heart

Общи условия

Активация на акаунт