Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 253
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Get_real Тихичко честито , пожелавам всичко да е Ок до финала и след това точицата да ви радва поне 100 г.
Добре дошли на новите момичета , аз за сега си кротувам , от петък започвам да следя О и да видим дали ще се получи .
Стискам палчета на всички ,хайде по Коледа да се опразни форумчето ни . InnocentInnocentInnocentInnocentInnocentInnocentInnocent

# 406
Здравейте момичета Simple Smile
Съвсем съм ви изпуснала, но виждам много хубави новини ! Честито на видялите 2 чертички, лека Б до финал ви пожелавам

Сънче, вярвам че тази почивка ще ти е последна, защото после те очакват цели 9 месеца бременеене и сладък, плачещ бебок накрая.

Едва успях да ви прочета, малко се бях откъсняла от темата и форума, тъй като преди 3 седмици видях 2те черти, полудях от радост, имах 231ЧХГ без закъснение и в деня, в който трябваше да видим точица, прокървих ... Не видяха нищо на ехо и го писахме БХ. Та ми отне малко време да вляза пак в редиците, но няма да се отчайвам.

Виждам много нови момичета, желая ви от сърце късмет и да не се задържате много тук Simple Smile

# 407
Ех,Съмърче, много съжалявам Confused При мен беше сходна история-в деня,в който бях за точица прокървих,но на ехо видяхме много малък плоден сак.После знаеш историята.
Наръсвам те специално с моя вълшебен прашец,другият път ще е успешен Hug babydust7 Blue Heart

# 408
  • София
Здравейте, момичета!
Както и Сън е писала аз ще поема късметлийското списъче временно, дано и на мен ми е на късмет Simple Smile
Моля ако искате да бъдете включени или да се актуализира информацията ви да ми пишете на ЛС!

newsm32 КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕ newsm32

Скрит текст:

CatGirl, първи ден на МЦ 21.10., предполагаема О 01.11., ТЕСТ/мц 17.11.   EFP
Dani_dani_p, първи ден на МЦ 16.10, предполагаема О 05.11., ТЕСТ/мц 19.11. EFP
*Мери*, първи ден на МЦ 21.10, предполагаема О 04.11., ТЕСТ/мц 19.11. EFP
DiyanaCh, първи ден на МЦ 24.10, предполагаема О 09-10.11., ТЕСТ/мц 24.11. fertilization
Srety, първи ден на МЦ 26.10, предполагаема О 09.11., ТЕСТ/мц 24.11. fertilization
Yasmeen, първи ден на МЦ 26.10, предполагаема О 09.11., ТЕСТ/мц 25.11. fertilization
Keit09, първи ден на МЦ 24.10, предполагаема О 11.11., ТЕСТ/мц 25-28.11.fertilization

# 409
Самърче, и тук... Гушки.. Абонирана си за моя прашец, скоро ще ви се случи чудото и ще е до прекрасен край.. Търпение HeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 410
Здравейте и от мен с интерес прочетох статията  bouquet ....
От 1 год. се опитваме да имаме бебче , в последствие разбрах че имам инсулинова резистентност, нисък прогестерон и поликистозен яйцник .... Пиех куб лекарства докато не ги спрях миналия месец и почнах да мия М2 ТОН... Закъснява ми с 4 дена но още по интересното че не усещам абсолютно нищо освен леки болки ту в единия ту в другия яйчник... Преди околко 2 сед усетех в левия яйчник нещо подобяващо на пукащи се балони (газове) за 2-3 секунди... В крайна сметка вчера напраших тест и беше отрицателен... Объркана съм ... А толкова много искаме бебче ...

# 411
Здравейте и от мен с интерес прочетох статията  bouquet ....
От 1 год. се опитваме да имаме бебче , в последствие разбрах че имам инсулинова резистентност, нисък прогестерон и поликистозен яйцник .... Пиех куб лекарства докато не ги спрях миналия месец и почнах да мия М2 ТОН... Закъснява ми с 4 дена но още по интересното че не усещам абсолютно нищо освен леки болки ту в единия ту в другия яйчник... Преди околко 2 сед усетех в левия яйчник нещо подобяващо на пукащи се балони (газове) за 2-3 секунди... В крайна сметка вчера напраших тест и беше отрицателен... Объркана съм ... А толкова много искаме бебче ...

Аз съм с абсолютно същите показатели.. + не идеална СГ при ММ, заради ИР. С правилният режим на хранене, хапчета и добавки, постигнахме резултата от чертичката ми. Добър ендокринолог и всичко ще се случи, дори без намесата на АГ Simple Smile

# 412
Етоалче, Тонче, във всеки джоб си имам от вашия прашец, да ми е шаренко Simple Smile Знам, че е заразен и с нетърпение чакам да ви догоня. Гушки за коремчетата
Лаленце, дано списъчето е на късмет, на теб и на останалите в групата. Отдавна не съм се вписвала, хайде да пробваме този месец дали е нашия - О 14.11, МЦ 27.11

Mariq , желая ви успех и дано скоро видиш двете чертички.

# 413
Здравейте,на всички чакащи късмет а на бременичките лека и успешна Б до края.Новичка съм в групата и в бебеправенето,с ММ най-накрая се решихме. Надявам се да ме приемете в групичката 🤗

# 414
Успех, Kamache.yo и добре дошла!

# 415
Съмърче, много съжалявам за това, което ти се е случило... Прочетох те по темите за проблемно и ми стана много мъчно! Хайде скоро пак и двете и този път до термин! Прегръдки!

На останалите мерси много за подкрепата:)
Етоилче, прегръдки и за вас двамата!  Дано скоро се присъединя порочно, не че имам особени надежди, но борбата не спира:)

Добре дошли на новите момичета и бърз успех!

# 416
  • София
Ех, Самър, съжалявам за неуспеха... Дано скоро се похвалиш отново и този път до термин! Simple Smile
Тонче, споделяла ли си кой ти е ендокринолог? Да разбирам ли, че си доволна Simple Smile
mariqdelkova, добре дошла и дано бързо те изпратим към отчетните Simple Smile

newsm32 КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕ newsm32

Скрит текст:

CatGirl, първи ден на МЦ 21.10., предполагаема О 01.11., ТЕСТ/мц 17.11   EFP
Dani_dani_p, първи ден на МЦ 16.10, предполагаема О 05.11., ТЕСТ/мц 19.11 EFP
*Мери*, първи ден на МЦ 21.10, предполагаема О 04.11., ТЕСТ/мц 19.11   EFP
Axenia, първи ден на МЦ 27.10, предполагаема О 08.11., ТЕСТ/мц 22.11 EFP
DiyanaCh, първи ден на МЦ 24.10, предполагаема О 09-10.11., ТЕСТ/мц 24.11 fertilization
Srety, първи ден на МЦ 26.10, предполагаема О 09.11., ТЕСТ/мц 24.11 fertilization
Yasmeen, първи ден на МЦ 26.10, предполагаема О 09.11., ТЕСТ/мц 25.11 fertilization
Keit09, първи ден на МЦ 24.10, предполагаема О 11.11., ТЕСТ/мц 25-28.11 fertilization
Beloved Summer,  предполагаема О 14.11., ТЕСТ/мц 27.11[/b ] fertilization
bilqnita,  първи ден на МЦ 07.11, предполагаема О 19-20.11., ТЕСТ/мц 03-04.12 fertilization
Feline^, първи ден на МЦ 11.11, предполагаема О 23.11., ТЕСТ/мц 08.12 fertilization

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 20:10 от Госпожа Лаленце

# 417
  • София
Лаленце, сложи ме и мен в списъка, да ми е на късмет - Ц.27.10, о/инсе - 08.11, тест -22.11
Камъче, добре дошла при нас, и бързо бързо към отчетните.

# 418
Самър, съжалявам за това, през което си минала. Дано това да е последният ти неуспех. Радвам се, че си запазила духа си Heart

Камъче, Мария Делкова, добре дошли и дано не се задържите много дълго в темата Hug

Тонче, как сте вие? Тръпнеш ли вече в очакване? Blush

Аксения, имам добро предчувствие за теб, дано да се окажа права Kissing Heart

Естелка, нещо ми се изгуби. Естелка, не се крий, искаме да знаем как сте Heart

Аз неща се разкиснах, момичета. Утре ми е датата за мц и днес направих тест. Еми, отрицателен до болка, човек дори няма за какво да се хване, за да си пофантазира за въображаема втора черта. Така че аз и този месец отпадам Confused

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 20:00 от CatGirl

# 419
  • София/Дружба
Самър, съжалявам за това, през което си минала. Дано това да е последният ти неуспех. Радвам се, че си запазила духа си Heart

Камъче, Мария Делкова, добре дошли и дано не се задържите много дълго в темата Hug

Тонче, как сте вие? Тръпнеш ли вече в очакване? Blush

Аксения, имам добро предчувствие за теб, дано да се окажа права Kissing Heart

Естелка, нещо ми се изгуби. Естелка, не се крий, искаме да знаем как сте Heart

Аз неща се разкиснах, момичета. Утре ми е датата за мц и днес направих тест. Еми, отрицателен до болка, човек дори няма за какво да се хване, за да си пофантазира за въображаема втора черта. Така че аз и този месец отпадам Confused

Абсолютно същата ситуация и при мен тази сутрин ...много разочароващо Sad
Вече имам чувството, че живея от Ц до О и после от О до Ц ...

Общи условия

Активация на акаунт