Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 253
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Ех, Солей, разбирам те перфектно Heart Поне сега предстоят празници и ще можем да отвлечем малко мислите си ... Прегръщам те силно Hug Kissing Heart

# 421
  • София/Дружба
Ех, Солей, разбирам те перфектно Heart Поне сега предстоят празници и ще можем да отвлечем малко мислите си ... Прегръщам те силно Hug Kissing Heart

и аз теб!
вярвам, че по Коледа стават чудеса Simple Smile

# 422
  • София
Самър, съжалявам за това, през което си минала. Дано това да е последният ти неуспех. Радвам се, че си запазила духа си Heart

Камъче, Мария Делкова, добре дошли и дано не се задържите много дълго в темата Hug

Тонче, как сте вие? Тръпнеш ли вече в очакване? Blush

Аксения, имам добро предчувствие за теб, дано да се окажа права Kissing Heart

Естелка, нещо ми се изгуби. Естелка, не се крий, искаме да знаем как сте Heart

Аз неща се разкиснах, момичета. Утре ми е датата за мц и днес направих тест. Еми, отрицателен до болка, човек дори няма за какво да се хване, за да си пофантазира за въображаема втора черта. Така че аз и този месец отпадам Confused

Аксения, на мен Слънчице777 ми каза, че има добро предчувствие за мен и хей ме на, с две черти.
Нека и на теб сега така да ти се случи Simple Smile

# 423
А за мен някой няма ли предчувствия 🤔😂
Че не ми се ще да си самовнушавам симптоми 🙈

# 424
Благодаря за топлото посрещне. Дано тази Коледа ни донесе мечтаните подаръчета Simple Smile

# 425
Нашият ендокринолог с ММ е в клиника Щерев (София), казва се д-р Яначкова, след прегледи при 3-ма от водещите ендокринолози, при които оставих маса пари и куп нерви, а накрая си тръгнах разочарован от техни светейшества.. Мога категорично да заявя, че по-добър специалист не можехме да намерим.. Интересува се, чете, взема случаите присърце и ние нашето бебе го дължим на Бог и на нея.. следи ме и през цялата бременност.. нямам търпение да й се отблагодаря на финала.. Невероятен човек и специалист!

# 426
Момичета   след 8 месечно пиене на Дуфастон - Глюкофаж - Инофолик ММ не ми идва спях ги на миналата ММ и почнах М2 ТОН препоръчан от билкар ... Може ли мнение по  въпроса... Преди след спирането им ММ ми е бил редовен мимимум 3 месеца а сега го няма притеснявам се .

# 427
  • София
get_real , слънчице - от вашата клавиатура в божиите уши :*

# 428
  • София
Добро утро момичета , Лисиче  благодаря че ме включи в списъчето ,
на новите ( не че аз не съм Simple Smile  ) пожелавам бързо да се преместят ,
аз от снощи започнах с тестовете за О и се появи мнооого лека втора чертичка та ще видим дали ще успеем този месец да хванем влака . Не знам на какво се дължи , но от преди да ми дойде имам леки болки и напрежение в гърдите и това е вече 2 седмици Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes странна работа , в понеделник ще пускам пълна кръвна картина ей така профилактично .
Стискам палчета на всички , дано всяка една от нас сложи под елхата една ( може и две , може и три - аз мечтая за близнаци Wink )  точица , която да ни радва цял живот .

# 429
Що си го причинявате с тези тестове преди закъснение?
Като пълен идиот се чувствам когато видя ЕДНА перфектна САМОТНА черта 🙄
Правя ги заради дуфастона , иначе не помислям дори за тест.
Ако видиш ➕ ще откачиш от радост , Обачееееее щом е ➖ стоиш и гледаш тъпо 3 часа ...дали случайно няма да се появи някоя черта 🤔 и след ден /два цъфтиш 😎
Не съм от най-търпеливите, напротив винаги бързам за всичко , но специално за тест за Б никога 😃

Предния месец щеше да ми е последното тестване след дуфастон , но док настоя и този да пия и да тествам ....изключително неприятно, но ще го правя ....

Късмет на всички 🍀

# 430
Що си го причинявате с тези тестове преди закъснение?
....

А, де, аз обикновено си чакам датата и съответно мц. Обаче пък, знаете ли, сега ми е тоолкова спокойно като знам какво е положението. Не се чудя постоянно сега това, коета усетих, дали е заради бременност. Сега знам, че не е и не се тормозя. Свиркам си и си пия биричката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 431
  • София/Дружба
И аз заради утрогестана се тествам, иначе не желая да си причинявам тоя стрес Simple Smile

# 432
Сънче, Лаленце , всички прекрасни момичета, благодаря за подкрепата и съчувствието Blue Heart

Не го бях видяла написано така добре, но наистина понякога все едно живеем от Ц до О и от О до тест. Голямо чакане, признаци, надежда, така ще е Simple Smile Но пък радостта, като видим двете черти ще е хидяли пъти по-голяма и силна, отколкото ако не сме го желали и чакали толкова време.

Стискам силно палци скоро да оплакнем окото с някой +

# 433
Здравейте,момичета! bouquet тук съм,не се крия  Grinning следя ви изкъсо  Grinning
Не съм писала скоро,защото няма нищо ново при мен.Чакам си БХС на 27ми и се надявам,че той ще покаже накъде духа вятърът за нас.

Днес бях на кардиолог,че АГ-то се съмняваше за сърдечен проблем ,но съм ОК.Нищо ми няма.

Наръсвам всички очакващи чудото с много подскачащ,въртящ се,плуващ и
немирен джуджешки прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Дано да ви донесе  много  положителни тестчета!!!
 Hug

# 434
Estela, радвам се , че си добре! 💞 Моя преглед е на 28ми и си го чакам кротко. Дано този път всичко е наред!...🍀

Общи условия

Активация на акаунт