Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 245
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Аксения, ти няма ли да размяташ тестовете вече.. Днес е хубав празник и ти пожелавам да ти донесе мечтата Simple Smile

# 481
Камъче, има втора бледа черта. Когато забременях първия път, чертата ми три дни преди датата на очаквания цикъл беше дори по-бледа от тази. Така и не ми дойде. Стискам ти палци да потъмнява. Повтори теста пак днес или утре, но  с друга марка.
Gerretooo, докато няма цикъл, надежда има. Може да си имала късна овулация и още да не ти отчитат тестовете.

# 482
Камъче и аз я виждам. Престраших се и направих и аз тази сутрин, но по-скоро беше въображаема моята. Не се надявам! Още ми е рано, имам още няколко дни до датата така че ще изчакам и ще повторя. Имам доста признаци да вярвам че е станало но този тест ме разочарова. Яд ме е на себе си че избързах!
Дано този светъл празник ни донесе щастието!

# 483
Еееее 5566566 коментара 😃
Направо си знам , че има ➕
Виждам и на двата теста!🍀
Камъче, честито 🤗 ( познат ми е ника ти ,дали от тази тема и ми друга 🤔)

# 484
  • София
Благодаря Тонче ама явно няма. Писах малко по-нагоре, че правих снощи един и сутринта още един - и двата са отрицателни. Отивам сега да си пусна кръвен, за да съм 100% сигурна и да спирам лекарствата. Въпреки че предполагам какъв ще е резултата и от кръвния.

# 485
Аксения, прегръдки, аз минах през същото с първото инсе. Пожелавам късна имплантация и слабочувствителен пиклив. Но истината е, че на този етап и на шуър би имало черта, просто ще е едва видима и по-късно появила се. Аз имах с БХ на 12ти ден след О все едно. А предвид,ч е бях и с ниско чхг... Бъди силна и търпелива, ще стане!

Добре дошли на новите момичета и бързо към отчетни!
Добре дошли са и старите, за да ни окуражат! Нианка, гушки на бебоците, теб те помня от ден едно, в който започнах да чета темата... Преди 3 години:) Дано да си ми на късмет и януари да прибирам две снежинки до термин!

Камъче, тихичко честито!

Момичета, май е време за идеи за нови заглавия:)

# 486
Камъче, има втора черта и още как Simple Smile Пожелавам ти всичко да е наред до края Heart

# 487
  • София
Сън, благодаря, знам че ще стане, ама на всички ни е кофти, когато имаме отрицателен резултат. Правих някакви тестове на Белвю , билийв - нещо такова... но искам и кръвен да потвърди "-" резултат  да чакам Ц и пак на въртележката ... Simple Smile

# 488
Тия белийв, да не съм чула да ги правиш пак. Престо или шуър - тия другите са ... ментетта, вадят изпарителни без нищо, не вадят изобщо черти. Направо не знам как може да ги продават.

И успех с въртележката, дано мине бързо и да не ти стане лошо:) Аз съм я сменила с гондола сега:)

# 489
  • София
Момичета бърза питанка , нещо настивам , но не знам какво да пия ,
редно ли е да пия широкоспектърни прахчета и тн сега като бебеправим или да се лекувам с чай и лимони ? Мога ли да пия1 инфлуцид , в нета пише че мога , но не съм много сигутна !?

# 490
  • София
Тия белийв, да не съм чула да ги правиш пак. Престо или шуър - тия другите са ... ментетта, вадят изпарителни без нищо, не вадят изобщо черти. Направо не знам как може да ги продават.

И успех с въртележката, дано мине бързо и да не ти стане лошо:) Аз съм я сменила с гондола сега:)

Ти ме вкара в някакъв филм сега Rolling Eyes Аз тия за пръв път ги правя, бяха 2 бр. в кутията и викам по-добре тях да взема... Тъй де, няма повече да ги правя, сега HGG ще потвърди ментета ли са Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 491
Здравейте Hug
Камъче,аз виждам втора чертичка също.Късмет и след няколко дни пак повтори Flowers Four Leaf Clover
Нианка,прекрасна история,да са ти живи и здрави малките сладури Hug
Диана,късмет и палчета за +++ Hug
Аксения,дано все пак тестовете да грешат,ако не-следващият път ще е успешен Hug
Тончее,честит 9-ти месец Two Hearts Пожелавам ти всичко да мине по най-добрия начин и малката стрелкиня да си тръгне сама ,когато тя си избере Hug
Скрит текст:
Да ти кажа след последния преглед се сетих за теб.Вече сме почти две седмици напред и помня какво ти ми беше писала,че и при вас така е било.Ще го мислим като дойде времето Grinning
Прегръдки за двете ви Hug
Сънче,да си приберете снежинките януари и да стоят на топличко до термин.Гуш! Hug
Не успях да запомня всичко,много късмет и палчета за всички!Дано този празник донесе много сбъднати мечти Blush

# 492
Момичета извинявайте ако ви досаждам. Послушах съвета да направя друга марка и това е резултата след 2-3 дена пак за сега съм тихичко щастлива

# 493
Камаче, аз мога да ти кажа направо честито и лека бременност. При моята първа бременност тестът ми показа дори по бледа черта от твоята на първи ден от закъснение, а три дни преди това не ми отчиташе .... така че можжеш да се радваш Kissing Heart ❤😘❄❄❤❄
Честит ден на християнското семейство, момичета 🍷🍷🍷🍷🍷🍷

# 494
Камъче, всичко ще е наред, успех до термин!

Момичета, ето идеи за заглавия от мен:

Коледни звънчета бият, две чертички ще разкрият!
Зима на вратата чука, две черти ще има тука!
Бяла зима се задава, две чертички ще раздава!

Чакам и от вас!

Общи условия

Активация на акаунт