Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 243
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Аксения, прегръдки, аз минах през същото с първото инсе. Пожелавам късна имплантация и слабочувствителен пиклив. Но истината е, че на този етап и на шуър би имало черта, просто ще е едва видима и по-късно появила се. Аз имах с БХ на 12ти ден след О все едно. А предвид,ч е бях и с ниско чхг... Бъди силна и търпелива, ще стане!

Добре дошли на новите момичета и бързо към отчетни!
Добре дошли са и старите, за да ни окуражат! Нианка, гушки на бебоците, теб те помня от ден едно, в който започнах да чета темата... Преди 3 години:) Дано да си ми на късмет и януари да прибирам две снежинки до термин!

Камъче, тихичко честито!

Момичета, май е време за идеи за нови заглавия:)
Сънче, късмет ти желая от сърце! Пожелавам ти едни палави близначета като моите Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

# 496
Здравейте  Hug

Честит празник на Християнското семейство ! Пожелавам на всяка една от нас нов член на семейството през 2018  Praynig

Камъче , честито ...според мен няма съмнение , пожелавам ти лека Б и до термин  Hug

Аксения , дано пикливите тестове да грешат - много късмет  fingerscrossed Ако не , нов месец , нов късмет , а и ни чака цяла нова година  Hug

Ниана , помня те , гуш на бебоците  Hug

Етоилче и на твоя палав бебок много  Hug

Тонче , честит 9 месец ...очакваме малката госпожеца с нетърпение  Heart Eyes

Сън  Hug

Много късмет на всички  Hug

# 497
Камъче, това категорично са си две чертички! Тихичко честито и се пази!
Аксения, стискам ти палци да си попаднала на грешни тестове!

Ето и от мен предложения за заглавие на темичката:

"Дядо Коледа добричък, молим те за тест със две чертички"
"Нека Коледа ни подари Чудеса със две черти"

# 498
Честит празник на Християнското семейство! Пожелавам на всички много усмивки и много весели малки очички! People Baby

# 499
Ох, тоолкова да са красиви тези втори чертички Simple Smile
Момичета, незнам дали друг път в рамките на една тема е имало толкова много положително тестове! Дано да е все така !
Камаче, чертичката си се вижда, тихичко честито.
Аксения, не съм те отписала още, стискам палци.

Етоалче, Тонче, прегръдки за коремчетата Simple Smile

# 500
  • София
Честит Празник на Християнското семейство!!! Дай Боже щастливи и пълни семейства Praynig
Mom of 3 Благодаря bouquet
Beloved Summer това е темата в която съм срещнала толкова много подкрепа в трудните моменти. създадох много приятелства, някой поддържам и до днес Peace това е идеята на това да сме много - да се подкрепяме в трудни моменти и да си напомняме никога да не забравяме да вярваме в чудеса!!! повярвайте ми за тези над 10 години с колко невъзможни да се случат бебета съм се запознала - само защото родителите им не се отказаха да вярват!!! и дай Боже скоро да те изпроводим към отчетна !!,,
Госпожа Лаленце Hug Hug Hug мисля не само да намина, харесва ми тук и може да се позадържа, ако мога да съм полезна !!,,
Gerretooo силно стиснати палци! любимия ми лаф е '' бременна до доказване на противното Praynig Praynig Praynig
Sensuality колко се радвам, как все повече хора се решават да имат повече деца! толкова е хубаво, как порастват в различни хора, истинска магия!
CatGirl Hug Hug Hug и вашето чудо е на път !!,,
Axenia изчакай си датата и тогава направи тест Praynig Praynig Praynig не се отчайвай предварително, това е лошото на ранните тестове Rolling Eyes
Niana няма нищо по хуаво от истории с щастлив край !!,, да са ви живи и здрави палавниците !!,,
Kamache.yo изпуснала съм снимката, стискам силно палци!! много им е лесно да кажеш не го мисли ....а е абсолютно ясно къде ти е главата всеки час от всяка минута Praynig Praynig Praynig теста си е малкооо положителен!!! пу пу пу стискам палци за лека и безпроблемна до термин - колкото и абстрактно да ти звучи на тоя етап Party Party Party моя първи, първи положителен тест беше и с по бледа чета - вече е на 8 години и беснее и не слуша, но помня, като една съфорумка ми звънна по телефона - издебнала ми графиката, как и казвам '' ми май съм малко бременна Rolling Eyes''
bilqnita Hug Hug Hug стискам палци Peace
ton4etyyy пожелавам ти най - вълшебната безпроблемна и незабравима среща с най - усмихнатото малко слънчице!!! ох ох ох какви вълнения ти предстоят Heart Eyes
DiyanaCh Praynig Praynig Praynig

# 501
Благодаря ви, момичета! Дай Боже всичко да е наред и да сме живи и здрави Simple Smile Нямам търпение вече, готови сме с всичко Simple Smile

Аксения, много съжалявам за - тестове... дано  е късна имплантация.. Аз точно билийв правих този път като разбрах.. и веднага след него шуър де, че много рано и много бързо изкара втората черта.. ПРЕСТО ги мразя от дъното на душата си... толкова пъти съм виждала + резултат (изпарителен).. бляк! Стискам палци Revolving Hearts

# 502
  • Сан Франциско
И аз наминавам да ви вдъхна надежда. Всъщност точно днес нашето момиченце става на 11 месеца. Малкото останали познати имена в темата (за което много се радвам) помнат, че при нас пък много бързо се получи, обаче както всичко беше наред, в 32 седмица ни се стовариха куп ужасии - диабет, прееклампсия, преждевременни контракции, падане на тоновете...лежах в болница две седмици и нашата кукла се роди в 34 г.с. - напълно развита и здрава, но миниатюрна - 1.4 кг. 😊 Беше в неонатология 1 месец, да наддаде на тегло. Тогава писаха момичетата, окуражаваха ме, интересуваха се как сме - няма да забравя. Сега е една бузеста дунда, винаги засмяна, винаги щастлива, настигна и подмина много от връстниците си.

Не губете надежда и дано Коледа донесе най-хубавия подарък на всички. Леко раждане на бременните мами!

# 503
Много обичам историята ви, Етерея, онзи ден, когато беше ден на недоносените дечица се сетих да вас, не знам и аз как.. Целувки на дундата сладичка Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 504
  • София
Яяяя, колко движение в темата днес! Simple Smile

Камъче, и аз виждам чертичка! Тихичко честито! Да си я пазиш на топло до термин Wink
Аксения, съжалявам за минуса, но смятам, че си избързала. При таймирана овулация са ти казали кога най-рано може да се види. Няма да пускам палците докато няма М Simple Smile
Тонче, нямам търпение да разбера коя дата ще си избере малката принцеса Purple Heart Ти как се чувстваш?
Etereia, много ме развълнува историята ти! Да ти е жива и здрава дундичката! Kissing Face
bilqnita, зависи как се чувстваш. Опитай с бабини илачи и ако не помогнат тогава започни с тежката артилерия. Да оздравява бързо! Simple Smile
atadar, ама разбира се, че ще се задържиш при нас! Добре дошла си Wink

Аз съм утре на преглед при д-р Георгиев в Надежда, не помня коя от вас ми го препоръча, но нямам търпение. Дано да си допаднем Simple Smile

# 505
Камъче,определено има втора чертичка.Тихичко честито и лека бременност Hug
Лаленце, успех утре Hug
Етерея,много се радвам,че мънинката е вече на цели 11 месеца!Да ви е жива и здрава и много да ви радва Two HeartsHug
Мамите с бебенца,ако четете,мислим ви!Пуфе,Чери,Вики,Комалче Two Hearts

# 506
Датата на Аксения съм запомнила, че беше 22-ри .. ако не бъркам. то си е утре ... но пак може да е имало късна имплантация.. аз още не съм изгубила надежда Simple Smile

Аз се чувствам много добре, пу-пу прекрасна бременност имам и мога да нося още 1 месец, нооо бебка е голямааа и няма как Simple Smile Движа се много... правя упражнения и се надявам да реши сама да се появи скоро, че да не стигаме до секцио.. но каквото, такова.. Искам да сме живи и здрави Simple Smile

Успех на прегледа, Лаленце Simple Smile

# 507
Здравейте, момичета! И аз чакам да видя втората чертичка с нетърпение! Дано са е по-скоро!!! Успех!

# 508
Честит празник на всички. Пожелавам на вас и на себе си следващата година да го посрещнем с минимум по един нов член в семейството.

Аз не пиша много, но ви чета и повярвайте заедно с вас преживявам всяка емоция.

# 509
  • София
Добро утро момичета, много ви благодаря за подкрепата и надеждата, която ми давате - ако щете вярвайте, няма с кой друг да си споделя, ММ няма как да ме разбере.
Тонче, правилно помниш днес беше Simple Smile
Снощи излезе резултата от кръвния - отрицателен.
Днес ще звъня да лекаря да се уговорим, кога да ходя пак и да действаме - пък от къде да знае човек - може коледен подарък да си имаме Simple Smile
Пожелавам на всички, скорошна радост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт