Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 446
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 830
Лепа си е звезда. Сигур Свинаря я е навил. Мара е в дъното -дългата ръка на Дамата.

.....и чантата на Брадъра...
А твойто писмо влезе ли вече , м ?

# 1 831
Тете, давай снимките със Свинаря! Лепа Брена е с него, актуални са.
Тя и Тет ще  е с него. И Цуни гуни Stuck Out Tongue Closed Eyes
Абсолютно. Очакваме избор на рокля за влизането на Тете в къщата. Моля, моля, само да не е на Мегзззз. Grinning

# 1 832
Така : Ако тези останат в Къщата още време , ще започна да ги харесвам всичките. Ей го , Шеф ми се видя вече принципен , защото единствен разбра смисъла на това с Фантома , Ганка ми се видя жертвоготовна и никак не--лигава, а пък Алекс- смислена , защото зна е и две , и двеста. Ех , ББрадъррр .
Остава и Мегза да ми хареса накрая .Animal Heart Eyes Cat

# 1 833
  • София
И аз това си помислих - верига. в едната ръка сменят пълните, а с другата си подават назад празните.
И пак е невъжможно. Това са хора, не е поточна линия.
Лепа Брена може да докара и до екстаз някои 😂

# 1 834
  • София
Как да е невъзможно, това е най-старият начин за организиране на поточна линия. Хората така след бомбардировките са разчиствалии руините - тухла по тухла и кофа по кофа са си подавали във верига.
Хайде, от мен да мине, да не е с двете ръце, ама могат да се наредят и поне да пробват, могат и да се сменят фората. То малко акъл се иска да се организира.

# 1 835
А само на мен ли ме се струва, че Алекс има започващо малко коремче?

# 1 836
  • София
Как да е невъзможно, това е най-старият начин за организиране на поточна линия. Хората така след бомбардировките са разчиствалии руините - тухла по тухла и кофа по кофа са си подавали във верига.
Хайде, от мен да мине, да не е с двете ръце, ама могат да се наредят и поне да пробват, могат и да се сменят фората. То малко акъл се иска да се организира.
Така де, не се изразих точно. Това са брадърските лигльовци. Те не могат да са поточна линия с часове.

# 1 837
  • Испания
Тета отече! Г. Б. ти е казал, че отива до тоалетната, ама е духнал при Лепа.

Joy: оф ни моа...

Ни мож го прежали. Разбирам те и ти съчувствам.

Тета отече! Г. Б. ти е казал, че отива до тоалетната, ама е духнал при Лепа.
Сега вече може да започва да чака парфюмирано писмо.  Joy

И да го изгори ритуално, плачейки.

# 1 838
Така де, не се изразих точно. Това са брадърските лигльовци. Те не могат да са поточна линия с часове.

Гледам и не вярвам на ушите си. Че има група от хора, които няма моментално да се строят на верижка, а ще ма`ат като гламави поединично напред-назад с чашите.
/сори, че не слагам цитати в скрит текст, ама съм на мобилна версия/

# 1 839
Тупарев,четеш ли? Направи един обикновен брадър - с 24 часово излъчване, пълна изолация и обикновени хора. Ама не като оня пишман сезон с потнЯците. Намери интелигентни, успели хора от различни области. Те ако са изявени характери, пак ще има сблъсъци и конфликти, не е задължително да събираш най-големите селяни на републиката. Пълната изолация ще ги провокира, голямата награда ще ги мотивира......аз ли да ти ги обяснявам тези неща?!?!?
Помня първите сезони на брадъра, седяла съм до 1-2 след полунощ да ги слушам какво си говорят. Те се събрали някъде приказват си, разказват ди разни интересни неща, чак ти идва да се включиш в разговора им.... Как се бореха до откат на мисиите. Самите мисии пък какви конфликти отключваха.....

+1 Ооо, да на Алиджан историите, доктора дето все измисляше игри, майстореше ги по един два часа и когато са готови и започнат да играят и брадъра им ги вземаше  Grinning Зейнеб и Зара сипваха на Здравко разхлабителни в супите. И Новата Година погром помня - дето чистиха два дни  Simple Smile

Мдам, няма име, което да започва с Ю. Така съм учила навремето...освен Юлиан Trollface
Абе имаше нещо там с Й и О в началото на име, ама съм забравила, по-младите да кажат...

Аааа има има Юнислав (Иванов Стойнов) сигурно е един в цялата държава, но го има. Simple Smile
За Юрдан не знам вече Simple Smile

Майка му (на Тото) в интервюто, което се пусна го нарича Йони, та може ние да му викаме Юни  Grinning.

Таз вечер скандау нещо Simple Smile чакам епизода, че да го пусна да ми дотегне набързо, да го махна и да дочета темата Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 22:55 от Alcarin

# 1 840
"Лепотица",грозотата й прилича:

# 1 841
  • Някъде в Матрицата
Не можах да се включа по време на предаването, защото малкото шефче все напираше да ми вземе телефонЯ. Малко коментари и от мен:
Не знам дали Джулчето има право да си вижда мъжа и кученцето, но ми стана мъчно за нея. Може да е клю-клю станция, да вади бисери, да дрънчи на кухо, но има добрина в момичето.
ФантоНът да научи, че когато кюфтетата са в тиган и цвърчи мазнина, то този процес е пържене, а не печене. 😂
Лепа Брена, йе! Я да ù бодна един въпрос: Защо си го причиняваш?

# 1 842
Лепа Брена ще влезе за 3 часа да им каже здрасти само и тва е. Но ще ни я показват 2 седмици сигурно.
Епизодът беше тъп, само затвърди това, което вече си го знаем. Миглена и Петров са едно и също явление.

# 1 843
  • Испания

За Юрдан не знам вече Simple Smile

Имаме Юрдан в нашия род. Бащата на писателя Петко Тодоров  и Яворовата Мина.

# 1 844
Лепа Брена ще влезе за 3 часа да им каже здрасти само и тва е. Но ще ни я показват 2 седмици сигурно.

Ей това е най дразнещото. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт