Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 452
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна/Лондон
Нищо не разбирате, Брадърът ни показва любовна история достойна за Шекспир! 😂Богданскка и Петканов като едни същински Ромео и Жулиета ще се взематпротив волята на родителите си, защото това е истинска и изпепеляваща  любов! 😀
Сигурно е коментирано, но не следя редовно,че цялата работа според мен е добре планирана стратегия още от началото за спечелването на наградата. Печеливша при Здравковата сага, и нищо чудно и сега да успеят.
Александра с вързана коса ми прилича на Аватарката Grinning, не, че има нещо общо със сватбата де. Laughing

Леле, докато публикувам и магарето аха да ритне камбаната! ooooh!

# 211
Брадъре, ща замоля да му турнеш едни субтитри на Алфонсо!

# 212
Обаче Енджито като медицински кадър как хладнокръвно реагира - "Мегз каза , че не може да диша...", и тя я оставила в банята.

Добре направи, ма не трябваше и да им казва Smile

# 213
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Пореден пристъп на характер"  Joy Joy

# 214
  • Бургас
И аз,задължително просто. Laughing

# 215
"Пореден пристъп на характер"  Joy Joy
Титан е Никито, титан!

# 216
  • Ню Йорк
Нищо не разбирате, Брадърът ни показва любовна история достойна за Шекспир! 😂Богданскка и Петканов като едни същински Ромео и Жулиета ще се взематпротив волята на родителите си, защото това е истинска и изпепеляваща  любов! 😀
Сигурно е коментирано, но не следя редовно,че цялата работа според мен е добре планирана стратегия още от началото за спечелването на наградата. Печеливша при Здравковата сага, и нищо чудно и сега да успеят.
Александра с вързана коса ми прилича на Аватарката Grinning, не, че има нещо общо със сватбата де. Laughing

Леле, докато публикувам и магарето аха да ритне камбаната! ooooh!

То при тия двамата всичко е планирано и по сценарий още от шумната им раздяла Wink  Хората си правят безплатна реклама и им се получава много добре Wink

# 217
Славена на какво прилича? Потресена съм!

# 218
То сигурно и ББ не го разбира, как да сложат субтитри?  Laughing

# 219
Аз спеСиално нищо не разбрах...утре щяло да стане ясно...чак...спеСиално дет се вика....Rolling Eyes

# 220
  • София
Аз не смея да й се присмивам в случая, защото нямам представа какво представляват паник атаките, но Джугани я диагностицира веднага - проблемът й бил в главата.
И при истериите и при паник атаките, проблемът е в главата.

# 221
  • София

Ми на живо трудно- и ББ вероятно едва му разбира.

Бива ли Петя Буюклиева да е коментатор?

# 222
Дано сватбата се отложи.
Мегза е сеирджийка. Но я предпочитам.

# 223
Интересно ми е Петя Буюклиева кого ще защитава?  tooth

# 224
Изказването на Кристина Патрашкова беше изключително малоумно. Паник атаките настъпват внезапно, минала съм през това и наистина е истински ад. Да каже, че Миглена го е предизвикала умишлено по време на лайфа...жалко за претенциите и.

Общи условия

Активация на акаунт