Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 455
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 225
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз не смея да й се присмивам в случая, защото нямам представа какво представляват паник атаките, но Джугани я диагностицира веднага - проблемът й бил в главата.
И при истериите и при паник атаките, проблемът е в главата.
Това е ясно, мисълта ми беше, че не зная външно в какво се изразяват паник атаките и дали плачът е нещо нормално в такава ситуация.

# 226
Мегз наистина от толкова превземки и истерии до момента в Брадъра и сега ако наистина има някакъв пристъп и никой вече не й се връзва и обръща внимание.

# 227
  • Варна/Лондон
Май наблюдаваме паническа криза.....
Хм, същите вокални симптоми имаше и при Перукагейт та не знам, Енджи да каже, тя е мед. лице. Thinking

# 228
Коментар във ФБ
Max Alexandrov мастурбира ли?

# 229
Интересна реакция на лекар: лоши й е, не може да диша и сяда да си хапва сладко бонбони  ooooh! ooooh! ooooh!
Ами свикнала е на номерата, то кой ли се трогна, включително и коментаторите. Явно преди истерията е правила пак скандали Миглена, нали е на елиминации.

# 230
  • Ilkeston
Не знам дали е паник атака пристъпа на Мегз, но дано не се преструва. Това си е сериозна диагноза и познавам хора, на които им се е случвало. Доста е опасно и шамар не е добро решение.

# 231
  • София
На мен цялата тази истерия ми се стори изкуствена. Ако не съм права, дано Мегз е добре и се оправи.

# 232
  • Тра-ла-ла
Добри съфорумки, моля кажете защо носиха Мегз на ръце и трепереше?

# 233
Интересна реакция на лекар: лоши й е, не може да диша и сяда да си хапва сладко бонбони  ooooh! ooooh! ooooh!
Ами свикнала е на номерата, то кой ли се трогна, включително и коментаторите. Явно преди истерията е правила пак скандали Миглена, нали е на елиминации.
Е Ники Кънчев нали каза, че един час преди това е имала "пристъп на характер".

# 234
  • София
Аз не смея да й се присмивам в случая, защото нямам представа какво представляват паник атаките, но Джугани я диагностицира веднага - проблемът й бил в главата.
И при истериите и при паник атаките, проблемът е в главата.
Това е ясно, мисълта ми беше, че не зная в какво се изразяват и дали плачът е нещо нормално в такава ситуация.
Само при истерията, при паник атаките е друго , вярно,че има световъртеж, гадене, сърцебиене, болки в корема, изпотяване, чувството, че умираш или ужасен страх, при всеки е различно, но не съм виждала някой с паник атака да плаче или да  изпада в истерия.И аз съм имала и знам колко е страшно, но с паниките не плачат.И дъщерята има, гледа да се скатае някъде, докато и мине.

# 235
А, сакън! Никакво отлагане на сватбата! Да я почват и да се свършва с тази мъка, че още седмица-две да ме занимават с влюбените гълъбчета няма да мога да понеса и ритуално ще прережа някоя-друга вена.

# 236
  • Брюксел / София
Признавам, че нищо не разбирам от паник атаки. Имам усещането, че са доста модерни (да се чете: разпространени). Ако Мегз има здравословен проблем съм отвратена за пореден път от тупарев и Сие, че се пробват да превръщат всичко в рейтинг. От друга страна, никой от съквартирантите не се трогна, сигурно ги е правила диви калинки...

# 237
Имала съм паник атаки и то не веднъж, болки в гърдите, недостиг на въздух като прединфарктно състояние, изтръпване на ръце и крака. Това е общо взето, но за рев време имаш след това. Дано не се преструва.

# 238
Добри съфорумки, моля кажете защо носиха Мегз на ръце и трепереше?

Утре щели да кажат. На час по лъжичка. Спокои се ти сега...

# 239
  • София

Днес пак е правила циркове и отказала мисия, а това за мен е поредният й номер за привличане на внимание. Вече никой не й вярва, сама си е виновна.

Общи условия

Активация на акаунт