Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 216
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 325
Той рапира,не пее  Naughty Joy Joy Joy

# 2 326
  • София
Предположения кой ще си ходи в понеделник?!  newsm78

# 2 327
  • София
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/887400?autostart=true

Промото за утре.Тото да си ходи, или Коньо. Предпочитам Тото.

# 2 328
  • Испания

Без коментар.

И не, не харесвам силикон, перуГи и подобни.

# 2 329
Алфредо да си ходи.
Някак си спря да ми харесва, изгуби му се харизмата. Едно е да го гледаш да танцува професионално, друго- да търка диваните, да говори нескопосано бг- тотален средностатистически чичак.

# 2 330

И на мен. Щеше да направи добре да не пее във ВБ. Щяхме да си мислим, че може. Парчето е приятно.

Хич и не съм очаквала да може да пее, както и повечето рап изпълнители. Пенеста е хубава, той е хубав - повече не ми трябва  Mr. Green

п.п. Когато чух Криско да пее бях наистина много учудена, че пее хубаво. Сигурно и затова е един от моите любимци  Heart Eyes

# 2 331
Поздрав с любимото ми изпълнение на Брена:
Скрит текст:

Умирам от смях как се халосва с крак в главата.

# 2 332
Танцьорка от класа,спор няма:)

# 2 333
  • Испания
Скрит текст:

Майко мила!

Онази вечер Петров ме порази с типичната си деликатност, когато, "за да изчетка" Л. П., ѝ каза, че си спомня неин концерт от 80 и някоя година.

# 2 334
  • София
На мен ми се видя, че я дадоха да наднича отнякъде.

Там си беше Миглена, но само като наблюдател. Брадъра я освободи от всичко от мисии и от номиниране, но с дрехите уж й ги взе, но явно й е разрешил да ги ''подари'' на другите в къщата и така  продължи да ги рекламира и продава. Оттогава, няма епизод, от който да не са пуснали за продажба това, с което е облечена, което означава - че не са дрехи на съквартирантите.
Много са му странни наказанията на ББ  Rolling Eyes повече, на привилегии приличат.
____________________________________________________________________________________
                От епизода с Лепа Брена.

ПРОМОТО за ПОНЕДЕЛНИК

https://video.nova.bg/novatv/2018/ochakvaite/ochakvaite-2017-10-28_vip.mp4

# 2 335
Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ще припадна от смях хахахаха

Между другото никога не съм й била фен, но попаднах на една нейна касетка в колата на баща ми едно време и докато я карах си я слушах. Има хубави песни. Тази ми харесваше най-много

https://www.youtube.com/watch?v=kmp6jD_1Pdg

# 2 336
A дали пък не е платено нейното участие... от нея самата? 😒

# 2 337
# 2 338
# 2 339
Лепа Брена стана известна в Бг мисля с песента "Нежна жена",после  беше "Ти си мой грех".Но е факт ,че тя ,Цеца и Драгана станаха хитови балкански,не само сръбски певици.

Общи условия

Активация на акаунт