Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 228
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 310
Моята фаворитка поне ме радва /нищо че и тя е от 4-ти км.

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18Сашка шампион newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 2 311
Какво пък грозно има в жена, която изглежда и се държи според възрастта си? Трябва ли всички звезди да са с лифтинг, ботокс и холивудска усмивка?

Не е и необходимо, разликата от това

до това

е показателна!

# 2 312
уф, не знам, има вярно и в това, което пишете.Ама някак хич не ми стана прияно, когато Хранова изглеждаше като стара, бедна и сервилна пенсионерка пред пищната ЛП.
Така е. Ама тя и Марги не се пъне да изглежда по-лачена... Лили пред Лепа - щяха да си мерят минижупите и сантиметрите на токчетата. Но за тях това е важно. А Марги ми се струва си е ок със живота - радва се на деца, води внуци в градината, седи по стадионите на тренировките им, готви в тв предавания, пее отвреме навреме, не се напъва... Не беше беден пенсионер пред опънатата неестествено Лепа. Беше си естествена и в хармония със себе си. Така я "прочетох" аз.

Ние все се пънем да обясняваме как не харесваме чалгата, но много си падаме по чалгаджийската пищност.
Маргарита е прекалено неглиже в ежедневието на къщата, но когато се налага да пее, си изглежда добре.
И да, може и да се е създало впечатление, че Брена стои по-високо, но за това се сърдете на сценаристите, все пак Хранова беше в роля на оценявана от нея.

# 2 313
  • София
Не е до чалга-пищност, затова дадох пример с Йорданка Христова.Става въпрос за лично  излъчване, да запълниш екрана, да запълниш пространството. Хранова не може да запълни екрана и пространството, а Йорданка Христова го прави не заради габаритите си. Ако бяхме сложили Йорданка Христова и Лепа Брена една до друга, щяха да са различни, но равни.

# 2 314
Е, не всеки харесва Йорданкините манчии, перца, цветя, натрапващо се червено, айде, няма да ги наричаме чалгаджийски, нека да е южняшка пищност. Освен това тя набляга на мощност на гласа и по-енергично, латино звучене, докато Хранова е с лирична, нежна мелодичност, която предполага вглъбяване, а не запълване на пространството. 

# 2 315
  • София
оф, не става въпрос за харесване, а за сравняване на едни певици. И аз не я харесвам, но няма как да си изкривя душата, че пълни пространството.

# 2 316
На мен ми харесва всичко в Маргарита. Нито ми е дебела, нито отпусната за 65 годишна. И плитките ѝ харесвам, и поведението. Изобщо не съм съгласна, че е пасивна. Хеле пък че само яде. И помага в готвенето, и мие. А и изобщо не ми липсват напъни от нейна страна, за да се хареса на зрителите. Тя си е харесвана и уважавана не само от зрители, а и от колеги.
А Лепа Брена от години е толкова ботоксирана, с изкуствени бели зъби, че не мога да проумея прехласването по нея. Да, в тялото е страхотна, но това в крайна сметка е и до ген и костна структура. Височка е, явно и тренира. Респект за което.

# 2 317
# 2 318
  • гр. Шумен
Като го чух как пее в Брадъра, тука здраво е играл аутотюна. Grinning

# 2 319

Много свежо парче. Хареса ми  Peace

# 2 320
Как разбра, че всички харесват Сашка?

Е, как как? По добрия стар начин: леля Донка от долния етаж мина на филийкина диета. Чичо Митко почна да ходи пак гол до кръста и да показва татуировката с гола мадама "мой грех". Дядо Ненчо от 3-ия етаж се моли ден и нощ комшийката отсреща да заголи цъца, седи на балкона, като страж. Отляво, леля Цанка залепи плакат на прозореца и изкара старите чизми на дъщеря си, да ги поносела пак. А по телефона на майка ми звъннал ало-измамник. Питал я: има ли марки за обръщане в долари. Предлагал изгоден курс. Но майка ми не е сигурна дали е чула правилно последната буква. 😐

# 2 321
  • Испания

И на мен. Щеше да направи добре да не пее във ВБ. Щяхме да си мислим, че може. Парчето е приятно.

# 2 322
  • София
Споменава се, но този, който е писал текста на клипчето /не на песента/ явно не я е чувал и не я знае, защото е написал "Залепа преналепи цяла страница".  Joy

# 2 323
Споменава се, но този, който е писал текста на клипчето /не на песента/ явно не я е чувал и не я знае, защото е написал "Залепа преналепи цяла страница".  Joy
Така е,ами не мисля,че са нужни субтитри на песента,ама тийнове кво да ги правиш Grinning
На мен ми е адски свежа песничката и не защото е Тото Heart Simple Smile

# 2 324
  • София
Песничката е симпатична, да. И както е казала Смайли, ако се беше въздържал от пеене във ВБ щяхме да си мислим, че може да пее.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт