Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 351
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 280

Да, вярно е. Помня ги от Къртицата. Мляскаха се и се натискаха много демонстративно, а "романсът" им беше централен сюжет в предаването. Поне докато пребиваваха там.

# 2 281
  • гр. Шумен
И на мен ми се струва унизително, защото по дефиниция, ужким нашитИ са звИздИ, а ги поставят в ролята на фон на чужда звИздЪ, че и на всичко отгоре да се явяват в конкурс, колкото и да е смешен и забавен, да я имитират и тя да ги оценява. Някак не върви, защото Сашка и Хранова са певици, те са в един бранш, равни са. Ако бяха отказали мисията не само нямаше да ми направи лошо впечатление, а дори напротив, щяха да покажат характер и това, че са равни с всяка друга певица. Не зная и защо все така се получава, че лъсва ниското нашенско самочувствие, щом насреща се окаже чужденец, ако ще да е последният прошляк. Като жалка останка от мисленето по  време на соца, когато всяка полякиня, която носеше "бич може" (не зная как се пише, но старите като мен се сещат) или крем нивея, се гледаше като на нещо повече, точно като в Оркестър без име с "палатката на чехите е с двоен дюшек". Мегз може да е луда, но показа повече достойнство като не участва в тази клоунада.
Ситуацията беше изключително деликатна. Ако Маргарита беше отказала да се включи, първо ББ щеше да я повика в изповедалнята и да я пита дали се смята за по голяма звезда от Лепа Брена или нещо от сорта. После, тъй като щеше да провали мисията, щяха да я емнат останалите. А по форуми и фейсбуци щеше да се лее хейт и надълго и нашироко да се пише колко Маргарита е нищо пред Лепата. Марги според мен отигра умно мисията - прие да участва, но не нахлузи руса перука, не се направи на маймуна и пя по свой си начин без да имитира. Сашка не я коментирам, защото явно си се кефеше на ситуацията.

# 2 282
Сега се лее хейт какво нищожество е Хранова пред Брена, както четем и в тази тема, защото не е успяла да заботее,
интересно, че същите, които пишат как не били важни парите по комунизма, защото токът и водата били евтини,
сега намират богатството за важно и значимо за статуса ....

Трябвало е Хранова да откаже, но предполагам е добродушна и мекушава и затова се е съгласила ...

# 2 283
Скрит текст:
И на мен ми се струва унизително, защото по дефиниция, ужким нашитИ са звИздИ, а ги поставят в ролята на фон на чужда звИздЪ, че и на всичко отгоре да се явяват в конкурс, колкото и да е смешен и забавен, да я имитират и тя да ги оценява. Някак не върви, защото Сашка и Хранова са певици, те са в един бранш, равни са. Ако бяха отказали мисията не само нямаше да ми направи лошо впечатление, а дори напротив, щяха да покажат характер и това, че са равни с всяка друга певица. Не зная и защо все така се получава, че лъсва ниското нашенско самочувствие, щом насреща се окаже чужденец, ако ще да е последният прошляк. Като жалка останка от мисленето по  време на соца, когато всяка полякиня, която носеше "бич може" (не зная как се пише, но старите като мен се сещат) или крем нивея, се гледаше като на нещо повече, точно като в Оркестър без име с "палатката на чехите е с двоен дюшек". Мегз може да е луда, но показа повече достойнство като не участва в тази клоунада.
Ситуацията беше изключително деликатна. Ако Маргарита беше отказала да се включи, първо ББ щеше да я повика в изповедалнята и да я пита дали се смята за по голяма звезда от Лепа Брена или нещо от сорта. После, тъй като щеше да провали мисията, щяха да я емнат останалите. А по форуми и фейсбуци щеше да се лее хейт и надълго и нашироко да се пише колко Маргарита е нищо пред Лепата. Марги според мен отигра умно мисията - прие да участва, но не нахлузи руса перука, не се направи на маймуна и пя по свой си начин без да имитира. Сашка не я коментирам, защото явно си се кефеше на ситуацията.

Споделям мнението на Sessilly. И според мен Хранова изигра ситуацията по-възможно най-адекватния начин. Показа, че е: над нещата, не взима сериозно престоя си в къщата, че това е само една игра с едни мисии, не се вкара в допълнителни драми, от които да се възползват Тушев и Ко. Ако беше отказала щеше да отнесе невероятен хейт от коментаторите, начело с Кънчев, съквартирантите и зрителите, като поне 5 епизода щяха да ни занимават с отказа на Хранова, разпъната на кръст. Като добавим и факта, че Лепа Брена я оцени като най-добрия глас, един вид признание за таланта ѝ, Хранова само спечели от тази мисия и даде сериозна заявка за спечелване на титлата "Любимата звезда на България".

# 2 284
  • sofia
Биг Брадър е сеирджийско предаване, така че Хранова е била психически подготвена, че подобни "унижения" ще има. Продала се е и се е съгласила да играе.
Не мисля и че е претърпяла някаква оскърбителна ситуация. Като се изключи пререканието с Джуганя, но там пак втората се изложи, според мен.

# 2 285
  • Ilkeston
Съгласна съм, че Маргарита Хранова изигра ролята си по най-добрия възможен начин. А като унижение нямах предвид това, че е пяла сръбска песен, а това че участваше в една реклама на ефин концерт. Не говоря тук за отказване от мисията, а пошлият начин, по който беше направен сценария на рекламата от Биг Брадър. Един вид - ето ви "световна звезда" - рекламирайте я, за да мога да си гушна едни парички. Мисията даже не беше мисия (то коя ли мисия е била интересна в този сезон не знам). А Мегзита гледаше като отхвърлена, че не й се даде шанс да предложи от "своите" творения на Лепа Брена.

# 2 286
И аз съм на мнението на Sessilly.
Мисля, че имаше разлика в посещенията на Памела, Майк и Лепа. На първите платиха. Втората си плати. За рекламата - нали концерт щяла да прави? А щом е реклама, трябваше да е в нейна полза. Ако Марги се беше запънала, щеше да е суматоха. Добре че е над нещата и изпя и песен на Лепа, а Сашка - оооххх, за манджата и среща с Лепа живее...

# 2 287
  • София
уф, не знам, има вярно и в това, което пишете.Ама някак хич не ми стана прияно, когато Хранова изглеждаше като стара, бедна и сервилна пенсионерка пред пищната ЛП.

# 2 288
Ако Саше Васе спечели - след Тошко-свалените-гащи, Джино-тираджията и Миглена-с помощта на поп фолка - не знам как да го разчитам това. Като чувството за хумор на нацията? Или като максимума ни капацитет?

Гледам само Вип сезоните, винаги търся връзка с живота. Не е възможно да не е свързано пробутването на салам народен, лотарийни билети, ямболска гроздова и бързи кредити с пошлостта на Сашка... Тя бута филийки с масло - домакините купуват маргарин с вкус на масло... Сашка пери перелината, чичаците вдигат наздраве с ракийката за "хубавите стари времена", когато и те слушаха Лепа на касетофон...  Сашка вее манЧията - масово се продават слабо качество обувки, ботуши от балатум и изкуствени дрешки от Китай... Сашка рИве, че иска да работи (в първите епизоди), народецът търка билети с надежда... Сашка пада на колене пред Лепа - живот ли бе да го опишеш... Голяма пошлост, никакво здраво съобщение към зрителя, едни перушини, перелини, манджа и деколте... Много ми е тъжно, ама са си свързани нещата...

# 2 289
  • sofia
Какво пък грозно има в жена, която изглежда и се държи според възрастта си? Трябва ли всички звезди да са с лифтинг, ботокс и холивудска усмивка?

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 13:57 от Кришка

# 2 290
  • София
Хайде, сега, чак пък, такива връзки с маргарина, балатума, лотарията и ракията!

Няма грозно, но има професионализъм, а ако си звезда, трябва да изглеждаш като звезда, което не означава непременно ботокс и изглед на кифла. Хранова ми изглеждаше някак прегърбена, със стойка като на човек от тълпата, приемащ височайше благоволение. Може така да ми се струва, но ми остана горчив вкус.

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 13:06 от Andariel

# 2 291
уф, не знам, има вярно и в това, което пишете.Ама някак хич не ми стана прияно, когато Хранова изглеждаше като стара, бедна и сервилна пенсионерка пред пищната ЛП.
Така е. Ама тя и Марги не се пъне да изглежда по-лачена... Лили пред Лепа - щяха да си мерят минижупите и сантиметрите на токчетата. Но за тях това е важно. А Марги ми се струва си е ок със живота - радва се на деца, води внуци в градината, седи по стадионите на тренировките им, готви в тв предавания, пее отвреме навреме, не се напъва... Не беше беден пенсионер пред опънатата неестествено Лепа. Беше си естествена и в хармония със себе си. Така я "прочетох" аз.

# 2 292
  • Ilkeston
Ликьорчето само оставете. Покойният ми дядо го правеше много хубаво лека му пръст. Доказано помага при проблеми с хормоните и сърцето. Иначе Сашето ме радва със залитанията си по алтернативната медицина.

# 2 293
  • София
като я видя Сашка, единственото, което ми идва на ум е превъртане на времето двайсет години назад и кръчми.
Хранова ми е като от нафталина, пък нека да си е доволна от живота и внуците. Като баба Лили - същата, ама по-охранена. Виж, ако беше Йорданка Христова, работата щеше да е друга, нищо че са от едно поколение.

# 2 294
  • гр. Шумен
И мен ме изненада неприятно Марги в това шоу, че е толкова отпусната и затлъстяла. Гледала съм я на концерти, не ми е изглеждала така. Не е въпроса в перфектна фигура и пластики - Йорданка Христова също не е слаба, но изглеждаше по-стегната, нищо, че е по-възрастна. Взех да си мисля, че за шоуто щеше да е по-добре да влезе Ева от Тоника, както се говореше - тя е бойна мадама и нямаше само да лежи по диваните.
Сашка пък ме изненада приятно, особено като си спомня колко арогантна беше и как се лигавеше във Вип денс. Е, не е съвършена, но е много сладка как вечно манджори и как мило се оправдава. Като че ли искам тя да спечели, въпреки някои кофти включвания.

Общи условия

Активация на акаунт