Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 348
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 135

А Икебаната влизал ли е? Има още какво да се изтиска от тоя народец. 😆
Може да го вкарат в ол старса,вчера видях в фб,че се е върнал от Канарите,а уж щеше да бъде там до пролетта...нещо го е изкушило да се завърне по-рано

Може Биг Брадър да ни сюрпризира приятно! Grinning

# 136
хвърлям боб

Щерева си тръгва днес

# 137
  • Испания
хвърлям боб

Щерева си тръгва днес

Не позна.

Алфредо. Не виждаш ли косата му на дъното?

# 138

Смайли

виждам ги и двамата в кълбото днес  hahaha Изненадаааа

# 139
На мен ми се иска Ваня да излезне, но май наистина ще е Алфредо.

# 140
Май вотът беше "подкрепи", та едва ли Алфредо има толкова много верни фенове, които да го подкрепят. Иначе и на мен ми се иска да е Ваня, но ще почакам до другата седмица.

# 141
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
smileys, мило, ще хвърлиш ли един поглед и в моята чашка, да ми кажеш ще ходя ли скоро пак НА Дубай и добра идея ли е да разширявам бизнеса точно в този момент?  Laughing Hug

# 142
На мен Алфонсо никак не ми е екзотичен. Като се закокори и с тази смешна прическа, ми е по-скоро неприятен и недоумявам, че има жени, готови да родят деца на този палячо. Нищо мъжкарско няма в него.

Ей ме на. Ако бях по-млада и той поиска, 5 бих родила.Heart Eyes

# 143
  • Испания

Смайли

виждам ги и двамата в кълбото днес  hahaha Изненадаааа

Ще видим.

И в кристалната топка гледам , и на карти , и на готварска шапка ...

Ще ти кажа кой е довечера след 23 часа.

smileys, мило, ще хвърлиш ли един поглед и в моята чашка, да ми кажеш ще ходя ли скоро пак НА Дубай и добра идея ли е да разширявам бизнеса точно в този момент?  Laughing Hug

Можеееееее. Ама ще ти пиша резултата в ЛС, че да не съм Антон Стефанов, та да разкривам чужди тайни.

Сега излизам. Ще се върна до час след започване на Брадъра. Дотогава да сте свършили с тази тъпотия сватбата и да мога да гледам спокойно!

# 144
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
smileys, приятно да бъде излизането!  Hug Ама да знаеш, че аз от вас тайни нямам.  Laughing

# 145
  • I want it all and I want it now.
Алфредо определено ще е добре да си ходи.

# 146
  • Ню Йорк
Алфредо определено ще е добре да си ходи.

Той горкия даже не разбира какво се случва. Ма бива ли да живееш 20г някъде и да не научиш езика поне на начално нииво  newsm78

# 147
Ей...големи сте врачки начи..JoyJoy:Joy

# 148
На мен Алфонсо никак не ми е екзотичен. Като се закокори и с тази смешна прическа, ми е по-скоро неприятен и недоумявам, че има жени, готови да родят деца на този палячо. Нищо мъжкарско няма в него.

Алфредо бил на 47 год
Ей ме на. Ако бях по-млада и той поиска, 5 бих родила.Heart Eyes

Алфредо бил на 47 години! Значи, на една редица да са наредени акраните ВЕФ Петров (чичак със шкембе, но говори български), Антон Годеника (чичак-мухльо, който клюкари на чист български), Дани Милев (чичо-музикант, който композира за М Попова на чист български "лет ми край") - веднага лапвам Алфредо, пък ку ще само "коньо" да разбираме и двамата. Туй, да уточня, бих го сторила преди да срещна моя Алфредо! Заключ. 😆😆😆

# 149
 Отвратителен ми е тоя Алфредо. Отяжда ми се от него. С някакви ококорени кравешни очи, гадна коса и невротични движения и мимики. А и доста тъпичък.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт