Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 539
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 560

Бързо, пийни малко ВудиШка...и се СпокоИ... Joy
аа и сИоНга ши боцна Blush

нИ мой...тя е за Падрето. Ти само си кусни мънинко...
.....Бананче ? Flowers Banana

# 1 561
  • София
Ама тя и гащите ще му пере.

# 1 562
Абсолютно подкрепям предходните мнения , които изчетох че Брадъра не е това което беше. Липсва във вида в който беше - пълна изолация, в това е истината. Излизат ли за концерти, говорят по телефона, по час на ден ползват компютър, този има спалня, онзи има храна по договор, 330 претенции. Те дори да не спечелят мисията като половината са си договорили плюскането предварително какво значение има. А какви мисии имаше едно време, борбен дух, истински отношения. Сега е цирк. Много е зле този сезон, много.

# 1 563
  • Оптимист по принуда
Може, да запълня шести долен ляв ше стигне комай. Sunglasses

# 1 564
  • У дома
ДоброЮтро..
Сашка шампион hahaha Joy Joy Joy Дано Сашето спечели...снощи съм изпуснала купона, МариМар, дали ще е удобно да качиш епизода, или на лично Hug
СьоНгата не беше ли патент на Кичето Tired Мега нещо краде идеи и лафове от другите Laughing
Кои са номинираните??

# 1 565
  • Някъде в Матрицата
Да се включа по темата за имената. Щом може да се кръщава на м. Май и на м.Юли , що пък да се прескача Юни? Та и Юнислав може да звучи логично. 😀😀😀
Все още не съм сигурна кой искам да спечели. Знам, че не искам победител да е някой от тези: Шефа, Енджи, Мегз, Петкановите.

# 1 566
Този Антон на левия бряг ли е?
И той самият не знае, според мен, не на кой бряг, ами на кой свят е.

Кичка изговаряше правилно сьомга, доколкото си спомням. Simple Smile

# 1 567
В тези краища на България нито един човек не съм чула да нарича чубрицата или шарената сол мерудия. Аз го знам като подправки.
Наричат шарената сол - чубрица. Щом го казвам, значи съм чула повече от един човек да го използва и Ганка е поредният.

# 1 568
  • София

Кои са номинираните??

Шефчето, Маргарита, Тото, Алфредо и Ганка.

# 1 569
  • Някъде в Матрицата
За мен мерудията е шарена сол - смес от подправки ( Варненско и Добруджанско). Но за мъжът ми мерудията е магданоз (Плевенско и Ловешко). Явно в някои краища мерудията е и чубрица. Абе всеки да си знае мерудията. 😂😂😂

# 1 570
  • У дома

Кои са номинираните??

Шефчето, Маргарита, Тото, Алфредо и Ганка.
bouquet

Да изкарват Шефа дразнител, ами Мегз защо са я пропуснали,хмммм странно.
Боне, мен пък ми се върти нещо че Кичето се цепеше в началото със "сьоНга", но може и да бъркам newsm78
Антон го знаели из "средите", че си е на левия бряг, но официално той не се бил обявявал никъде, питах вече Laughing
Мерудия, баба казваше на магданоза (Ловешко) Laughing

# 1 571
  • София
Миглена е фантом и няма право да номинира или да я номинират, не съществувала. Това е логиката на ББ.

# 1 572
Голяма скука, тоя Вип Брадър... И аз, като Маргарита, надигам бутилката, а отпивам глътка-капчица...

# 1 573
Мигленището доказа, че за нея принципи и достойнство няма - има само и единствено егоизъм и интересчийство - тя ползва ината си само когато и отърва. За нея е ОК цялата къща да страда заради капризите и, ама не е ОК само тя да страда. И веднага сменя тактиката и загърбва и ината и същността си и уж става друг човек. Да ама не. Тя е точно това - безскрупулна интерсчийка, която за да си постигне целите е готова да се нагъзи. Целият цирк с домакинката не е че е осъзнала, че трябва да стане по-малко егоистична и да прави и тя нещо за другите, а с цел да насочи камерата си към нея за да и видят хубавата рокля. Ама понеже няма как да я смени е готова "да се пожертва" и да започне да следва правилата на формата. Но това е само на думи - това лайно не се е променило и няма и намерение да се променя. Тя просто манипулра, което е едно от най-отличителните и качества - усеща кой как да го работи и го работи по най-ефективния начин. В случая Биг Брадър и наивните и съквартиранти. Учудена съм че дори шефът не я надуши, а иначе е приницателен човек.
Жалко е, че масата хора са наивни и глуповати и се оставят обиграни и безскрупулни манипулатори да ги въртят на пръста си и да им влияят на мнението и на живота.
А глупостта, че не може да бъде номинирана е пореднята и манипулация върху брадъра, който очевидно иска да я запази за да му прави шоуто. А това е точно това, което Миглена иска - да е в шоуто. Трябваше да стане първата автоматично номинирана според мен. Въпреки че се съмнявам глуповатия зрител да я изгони - той си иска хляб и зрелища и се кефи на типа Миглена.

# 1 574
Миглена е фантом и няма право да номинира или да я номинират, не съществувала. Това е логиката на ББ.
Да,направо си я спасява от номинации.

Общи условия

Активация на акаунт