Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 602
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 590
Колкото повече го гледам Тотю, Ич не ми Аресва. И с брада, и без брада, нещо не ми допада.
Той е от мъжете, които стават по-красиви с възрастта! Wink На мен ми харесва така:

И влизайки в ББ:

И с дебела фенка: Simple Smile

Ето го и като малък - https://www.vbox7.com/play:96505c8b Simple Smile
А перчема е стар, от преди 4 години, явно той е основател на тази мода! Simple Smile

# 1 591
Това за милионите Йонко ли го каза, предлагам НАП да му спретне една проверчица.

# 1 592
Абе, тоя Тушев да не се е влюбил в някой от ебачите си и към него да пренасочва средствата за ВБ? Вече ни Сърчаджиева всяка вечер, ни Ангелова, ни гост-коментатори сряда...

# 1 593
На мен не ми липсват нито Ангелова, нито Сърчаджиева, че и Кънчев няма да ми липсва.

Тото утре чак във Варна ще ходи на участие!

# 1 594
  • тук, на мястото си
Скрит текст:
Момичета, относно името на Тото. Аз съм от този край / Монтанско и Врачанско - по половина/, минах 50 и имам представа по онова време как са кръщавани децата. Баба ми ми е казвала, че кумът или кръстника, както му казват там решава какво ще е името на детето. Слава Богу когато съм се родила не е било така, но от моето производно съм разбрала, че първо дете не се кръщава на починал човек. Заради това съм производно на баба ми по бащина линия, която е починала още докато баща ми е бил съвсем малък. В последствие и двата рода са започнали да настояват първото дете да е на името на този, който има повече заслуги - свекър или баща на булката. И за да се удовлетворят са започнали да правят някакви чудовищни комбинации от имената на двамата дядовци или  двете баби.  Та имахме в махалата и Бодинка от Боряна и Дина, Цанислав, Димилян, абе не знам как един родител може да си съсипе детето с такова име да му се подиграват другите деца.  С мъж ми се смеехме и измисляхме шантави имена комбинации от имената и се получиха Ценас /Цено и Атанас/ и Бодафка /Боянка и Дафинка/.
Та нищо чудно и Тото да е продукт на подмазването на дядовците, защото в нашия край ужасно много държат на повторението на името. До днес даже.
Извинете за дългия пост, ако прецените изтрийте го.

Светослав кръстен на дядо си Ламби Stuck Out Tongue Winking Eye
Не беше само по  Монтанско и Врачанско, навсякъде си беше, че се и сърдеха дядовците и бабите за име. Лошото е, че това продължава и в днешно време.

# 1 595
  • густо майна Филибето
Като дойдох в Пловдив, първото ми изумление беше, как една позната цяла вечер ми обясняваше какви чубрици обича, викам си Брех, тук колко ли сорта садят, че и се отличават! Joy  Ганито е цар на пословици и поговорки

# 1 596
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ганито блесна с лафове тоя сезон.  Laughing

# 1 597
  • София
Това за милионите Йонко ли го каза, предлагам НАП да му спретне една проверчица.

Пошегувал се е с Мегз и тя се е вързала. Естествено, че не печели толкова.

# 1 598
  • somewhere near the sea
Дразни ме Антон- седя в къщата една седмица и вече голям разбирач... smile3515 newsm61

# 1 599
Дразни ме Антон- седя в къщата една седмица и вече голям разбирач... smile3515 newsm61

Ужасен човек е! Противен до н-та степен.

# 1 600
Искам Сашето на финал - само тя заслужава да спечели  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 601
# 1 602
  • sofia
Моят фаворит Сашка, печели все повече сърца! Тя и Денди са ми най-любимите випове евър!!!

# 1 603

Яко, противен и долен човечец!

# 1 604

Яко, противен и долен човечец!
Откакто беше в къщата , много се отвратих от него. Гледах го само при излизането , и веднага влезе в ролята на човек , на който все едно нищо не му се е случило. М-не, братле , закопа се с това участие. И трябва да напуснеш кораба , защото трябва да потънеш в земята от срам - заради демагогията си , заради малодушието си , заради мишкуването си. СЕди нЕкъде настрани и се научи да пиеш по някой и друг лют шейк- в буквалния и преносния смисъл.
При Гала не щА и да го подушвам.
Най-лошото е , че не е единственият излязъл от къщата със съзнанието , че нищо особено не се е случило. Не си ли надушват о-..раните гащи ?!
Съжалявам за възмущението си.
Саче Васе- истински герой. Колкото да си е и тя човек с недъзите си , тази жена стои над нещата , не е дребнава , понася и критика , и манджи , и спорт. Joy Жива и здрава да е. Много ми радва окото с това , че в нито един момент не се се вкара в конфликт .  Тя си е над нещата и дребнотемието.  Какво ли остава за дрязгите в къщата. Пий си ликьорчето , Саче , яж си филиите и Ич да не ти пука !

Общи условия

Активация на акаунт