Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 216
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 340
Ари,стани и един говорител на Мичка Grinning

# 2 341
  • София
Фактите са, че Лепа Брена и споменатите вече сръбски певици, още по време на соца правеха клипове по примера на МТВ, а Маргарита Хранова и останалите карахаа на статичните пози в градинката на НДК и операторско майсторство, заключаващо се в зуум-ин и зуум-аут. Балеерините и те бяха като дървени, твърде балетни, нямаха нищо модерно в изпълненията. Абе, мани, каквото и да си говорим, сърбите си бяха като в соц0капитализъм.

# 2 342

Веднага... Ама й трябват още 2ма Свинаря, че да ми плаща... Провинциалните гейчета, като фотографчето й, надали взимат и една двайста от това, което аз изкарвам месечно...

# 2 343

Веднага... Ама й трябват още 2ма Свинаря, че да ми плаща... Провинциалните гейчета, като фотографчето й, надали взимат и една двайста от това, което аз изкарвам месечно...
Ауу сега като го спомена,ще те издири тя ...за съпруг Grinning

# 2 344
  • Испания

Така де! По-добре един Arrival, отколкото двама Свинаря.

# 2 345

Аз вече заявих в по-предната тема, че ми е много ниска... Иначе я качвам на самолета и я видя при Гавами, да й оправи устата и циците Wink Да се допита до Джулиана от къде да си удължи краката и АКО стане поне 174-175, да пише...

# 2 346
  • гр. Шумен
Фактите са, че Лепа Брена и споменатите вече сръбски певици, още по време на соца правеха клипове по примера на МТВ, а Маргарита Хранова и останалите карахаа на статичните пози в градинката на НДК и операторско майсторство, заключаващо се в зуум-ин и зуум-аут. Балеерините и те бяха като дървени, твърде балетни, нямаха нищо модерно в изпълненията. Абе, мани, каквото и да си говорим, сърбите си бяха като в соц0капитализъм.
Да не говорим за качеството на снимане. Ама певците нямат вина за тв аматьорите. Аз лично предпочитам живите изпълнения. на запис иТото е певец. Grinning
Утре искам да си тръгне Гана, нно сигурно Алфредо или Марги ще дадат фира.

# 2 347
Остави я тази луда Джула,покрай краката ще я подлъже да си надуе още повече джуките:)Ама друго си e нали,аз понеже съм 178 см Grinning

# 2 348
  • София
Aз мисля, че Джулиана или Маргарита ще си тръгнат. А то може да има и двама изгонени даже.

# 2 349
Да не говорим за качеството на снимане. Ама певците нямат вина за тв аматьорите. Аз лично предпочитам живите изпълнения. на запис иТото е певец. Grinning
Утре искам да си тръгне Гана, нно сигурно Алфредо или Марги ще дадат фира.

Четох из някой сайт преди време, че Тото вече имал песни с чалгаджийка/ки ... Та явно не може да си пее момчето и колкото и да се прави на РАПЕР, си е чалгарче...

# 2 350

Онази вечер Петров ме порази с типичната си деликатност, когато, "за да изчетка" Л. П., ѝ каза, че си спомня неин концерт от 80 и някоя година.

Пак като не каза, че от малък я харесва...

# 2 351
  • Испания

Онази вечер Петров ме порази с типичната си деликатност, когато, "за да изчетка" Л. П., ѝ каза, че си спомня неин концерт от 80 и някоя година.

Пак като не каза, че от малък я харесва...

Или че е израснал с нейните песни...

# 2 352
  • Пловдив
На мен шеф Петров ми приличаше на влюбен гимназист.

# 2 353
  • sofia
Пък според мен Шева преигра. Както и другите.
Искам Джуганя да си ходи. Освен, че е очевидно неприятна за гледане и за слушане не става.Гъгне и провлача. Артистична и пластична, като гьостерица. С кравешки поглед. Но...самочувствена и невъзпитани.

# 2 354
  • sofia
Пък според мен Шева преигра. Както и другите.
Искам Джуганя да си ходи. Освен, че е очевидно неприятна за гледане и за слушане не става.Гъгне и провлача. Артистична и пластична, като гьостерица. С кравешки поглед. Но...самочувствена и невъзпитани.

Общи условия

Активация на акаунт