от Джан

Денизчо и Деметката ще си теглят ножа

Егоист и болен мозък и тя
На какво се надява не я знам, при положение,че Ферит много ясно й показа още в началото на сериала, че страницата отдавна е затворена
И тя неможе да го преживее, че Ферит избра Назлъ и сега от злоба е способна на всичко както видяхме, замалко да убие Назлъ

Денизчо и Деметката ще си теглят ножа

Егоист и болен мозък и тя
На какво се надява не я знам, при положение,че Ферит много ясно й показа още в началото на сериала, че страницата отдавна е затворена
И тя неможе да го преживее, че Ферит избра Назлъ и сега от злоба е способна на всичко както видяхме, замалко да убие Назлъ

А да не говорим, че той виждаше как се гледаха Назлъ и Ферит
И след казаното от Назлъ пак няма да се спре според мен, ще направи и той някоя интрига да ги скара сигурно
Няма да приеме края така лесно мисля 
Мисля, че с теб сме се засичали в други теми "Огледален свят" или се лъжа?
,добре заварила. Алия,направи това което трябва,достатъчно се унижава момичето ,достатъчно компромиси направи и страда за тази връзка.А колко добронамерени съвети му даваше,опита се да го накара да проумее че няма място за него между Ферит и Назлъ,така че в този смисъл аз се радвам че тя го напусна.Това заслужава този луд.Е ,повече заслужава да го пратят в някоя клиника за душевно болни да се лекува,но ще видим сценаристите какво са намислили за него.Но аз повече изтръпвам при мисълта за възможна двойка Дениз -Асуман
,добре заварила. Алия,направи това което трябва,достатъчно се унижава момичето ,достатъчно компромиси направи и страда за тази връзка.А колко добронамерени съвети му даваше,опита се да го накара да проумее че няма място за него между Ферит и Назлъ,така че в този смисъл аз се радвам че тя го напусна.Това заслужава този луд.Е ,повече заслужава да го пратят в някоя клиника за душевно болни да се лекува,но ще видим сценаристите какво са намислили за него.Но аз повече изтръпвам при мисълта за възможна двойка Дениз -Асуман
Но все пак Асуманчето от самото начало май хвърли око на Дениз, та е напълно възможно
Това би обяснило много. Ако се хванат с Дениз да въртят "любов", ще настъпи краят на света. Ако и Демет и Асуман почнат да го обработват, не ми се мисли дори...

, обаче как Асуман ще се сдобие с този документ, като най-вероятно Ферит не го държи в дома си, а той е единственото доказателство, от всички страни погледнато брака им е напълно легален и човек и от небето да ги види ще разбере, че се обичат лудо 

сега с нова местене не мога още да се ориентирам кога пускат фрагове, озет снимки и т.н
Това би обяснило много. Ако се хванат с Дениз да въртят "любов", ще настъпи краят на света. Ако и Демет и Асуман почнат да го обработват, не ми се мисли дори...
Не мисля, че е осиновена, както някой каза, просто е сребролюбка и за едните "парцали" както се казва би направила всичко

Благодарност от Ферит ще има да чакаа

представям си ги и прихвам от смях
Препоръчани теми