DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Привет! Hug Hug Hug

от Джан

# 646
  Хайде,момичета..Малко Джан на вечер...

Щом екипът на филма ни е доволен от рейтинга,то и ние сме доволни..

# 647
Добър вечер ,момичета !

Благодаря за трея , снимките и интересните постове  bouquet bouquet bouquet

За съжаление нашата Алиа напусна не само живота на Дениз, но и сериала.
Много я харесвах и ще ми липсва.

Скрит текст:
🆕 от Тюркю

Получих много съобщения и реших да обясня. Героинята ми Алия трябваше да напусне още в 13 серия по план.
Хармонията с екипа и продуцентите и взаимното нежелание да се разделяме, стана причана за това да продължим историята на персонажа още 3-4 серии.
Освен това персонажа се изчерпа, и не може да служи вече на сериала.
Затова за съжаление бях принудена да се сбогувам с Алия, но никога със семейството ми на Пълнолуние.

Източник: https://vk.com/club139981426

Днес продучентката на сериала е публикувала този пост в социалната мрежа.
Скрит текст:
Някой разбиращ турски да каже, но доколкото си спомням в коментарите на руски пишеше, че тяобяснява на феновете, че тв канала е доволен от рейтинга на снощния епизод с оглед на смяната на деня на излъчване, както и 12-дневната пауза. Феновете нямало причина да се притесняват.

Аз също много я харесвах и ще ми липсва .Тюркю изгради прекрасно образа на Алия . Желая и много успешни проекти .

Туита : Не се притеснявайте ,канала и ние също сме много доволни. Въпреки 12 дневната пауза рейтингът  наистина е  добре .Дай Боже следващата седмица да се повиши.

Добре дошли на kami.k ,Michona42 ,Miss*Sunshine ,Limis ,  Hug Hug Hug Hug
eliNIM , радвам се да те видя тук  Hug

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 22:38 от лава

# 648
Скрит текст:
Скрит текст:
Страшно уважавам у Ферит това, че обича детето на сестра си толкова много и така безрезервно. Peace
и аз....и е напълно отдаден на неговото щастие....
Абсолютно. И го обичаше още когато сестра му беше жива. При вида на Булут Ферит се променя всеки път. Става нежен, спокоен, щастлив. Наблюдавам, че и при вида на Назлъ се успокоява, което е знак, че тя му става близка и важна.
Мише, явно Ферит е готов за дете за разлика от Демет Wink
Аз мисля, че рано или късно Ферит ще поиска дете от Назлъ. Още е много рано, но той бързо свиква с мисълта за сем-во, някой да те чака, да се грижиш и притесняваш за жена/ дете и т.н. Peace
smile3521 smile3521 smile3521

И тука вече ще имаме двойно самоубийство  hahaha hahaha Денизчо и Деметката ще си теглят ножа  Joy Joy
Абе аз едно немога да разбера, Демет уж леля на Булутчо,това й е останало от брат й, как един път не се зарадва на това дете  ooooh!
Затова се кефя на Ферит. Той е ерген, богат бизнесмен и спокойно можеше да каже, че в живота му няма място за дете, а Демет е жена, омъжена, но тотален егоист. Даже на моменти Хакан се държи по-човечно от нея.

newsm10  Егоист и болен мозък и тя  ooooh! На какво се надява не я знам, при положение,че  Ферит много ясно й показа още в началото на сериала, че страницата отдавна е затворена  Crossing Arms  И тя неможе да го преживее, че Ферит избра Назлъ и сега от злоба е способна на всичко както видяхме, замалко да убие Назлъ  Confused Е добре, че беше Дениз  Mr. Green hahaha

Ами на каквото се надява и Дениз,въпреки че Назлъ се опита отначало тактично да му покаже че няма никакви чувства към него ,но той се направи че не я разбра и се наложи да му се каже в прав текст.Психично обременени и двамата.Ха сега здравейте Hug

# 649
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Страшно уважавам у Ферит това, че обича детето на сестра си толкова много и така безрезервно. Peace
и аз....и е напълно отдаден на неговото щастие....
Абсолютно. И го обичаше още когато сестра му беше жива. При вида на Булут Ферит се променя всеки път. Става нежен, спокоен, щастлив. Наблюдавам, че и при вида на Назлъ се успокоява, което е знак, че тя му става близка и важна.
Мише, явно Ферит е готов за дете за разлика от Демет Wink
Аз мисля, че рано или късно Ферит ще поиска дете от Назлъ. Още е много рано, но той бързо свиква с мисълта за сем-во, някой да те чака, да се грижиш и притесняваш за жена/ дете и т.н. Peace
smile3521 smile3521 smile3521

И тука вече ще имаме двойно самоубийство  hahaha hahaha Денизчо и Деметката ще си теглят ножа  Joy Joy
Абе аз едно немога да разбера, Демет уж леля на Булутчо,това й е останало от брат й, как един път не се зарадва на това дете  ooooh!
Затова се кефя на Ферит. Той е ерген, богат бизнесмен и спокойно можеше да каже, че в живота му няма място за дете, а Демет е жена, омъжена, но тотален егоист. Даже на моменти Хакан се държи по-човечно от нея.

newsm10  Егоист и болен мозък и тя  ooooh! На какво се надява не я знам, при положение,че  Ферит много ясно й показа още в началото на сериала, че страницата отдавна е затворена  Crossing Arms  И тя неможе да го преживее, че Ферит избра Назлъ и сега от злоба е способна на всичко както видяхме, замалко да убие Назлъ  Confused Е добре, че беше Дениз  Mr. Green hahaha

Ами на каквото се надява и Дениз,въпреки че Назлъ се опита отначало тактично да му покаже че няма никакви чувства към него ,но той се направи че не я разбра и се наложи да му се каже в прав текст.Психично обременени и двамата.Ха сега здравейте Hug

Ами Назлъ се държеше добре с него, приятелски и той просто си се филмира човека  Mr. Green Но той трябваше да спре след песента за Назлъ  ooooh! А да не говорим, че той виждаше как се гледаха Назлъ и Ферит  Crossing Arms И след казаното от Назлъ пак няма да се спре според мен, ще направи и той някоя интрига да ги скара сигурно  ooooh! #2gunfire Няма да приеме края така лесно мисля  Rolling Eyes  И заради Булутчо ще се озлоби, все пак като вечеряха и Булутчо отиде при Ферит и Назлъ от другата страна на масата тоя само дето вените не си сряза, дали пък и той няма да изяви претенции за попечителство.... Само и само да не е Ферит..

А за Алия мисля, че взе правилно решение като най-накрая му би шута на тоя недоклатения  Mr. Green Е не трябваше чак от сериала да я махат, защото аз я харесвах като персонаж и тя според мен изигра роля за развития на връзката НазФер, все пак му говореше доста и тя на Ферит бей  Peace

Лава добре заварили  Hug Hug  Мисля, че с теб сме се засичали в други теми "Огледален свят" или се лъжа?  Thinking

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 20:46 от Miss*Sunshine

# 650
Лава Hug,добре заварила. Алия,направи това което трябва,достатъчно се унижава момичето ,достатъчно компромиси направи и страда за тази връзка.А колко добронамерени съвети му даваше,опита се да го накара да проумее че няма място за него между Ферит и Назлъ,така че в този смисъл аз се радвам че тя го напусна.Това заслужава този луд.Е ,повече заслужава да го пратят в някоя клиника за душевно болни да се лекува,но ще видим сценаристите какво са намислили за него.Но аз повече изтръпвам при мисълта за възможна двойка Дениз -Асуман Mr. GreenТази комбинация би била непредвидима,и ще ни образува много нерви. Twisted Evil

# 651
  • София
Лава Hug,добре заварила. Алия,направи това което трябва,достатъчно се унижава момичето ,достатъчно компромиси направи и страда за тази връзка.А колко добронамерени съвети му даваше,опита се да го накара да проумее че няма място за него между Ферит и Назлъ,така че в този смисъл аз се радвам че тя го напусна.Това заслужава този луд.Е ,повече заслужава да го пратят в някоя клиника за душевно болни да се лекува,но ще видим сценаристите какво са намислили за него.Но аз повече изтръпвам при мисълта за възможна двойка Дениз -Асуман Mr. GreenТази комбинация би била непредвидима,и ще ни образува много нерви. Twisted Evil

Опазил Бог! newsm17 Но все пак Асуманчето от самото начало май хвърли око на Дениз, та е напълно възможно  Sick 

# 652
Здравейте.
Аз имам една последна надежда за Асуман, че ще изиграе Хаканови в съда. Иначе ще се окаже, че е егоистична и безсърдечна, на едно ниво с тях, а не искам да мисля, че такова същество може да дели същите родители с Назлъ. Дали пък Асуман не е осиновена? Thinking Това би обяснило много. Ако се хванат с Дениз да въртят "любов", ще настъпи краят на света. Ако и Демет и Асуман почнат да го обработват, не ми се мисли дори...

# 653
Според мен Асуман очакваше благодарности от сестра си и Ферит за това че помогна да се разкрие Бурак и след като сестра и подмина това и я подхвана заради отвличането от хората на Демет и Хакан ,тогава нашата подпали и се фръцна,заканвайки се че те ще имат нужда от нея ,но тя няма да е на разположение.Аз така ги усетих нещата,ще видим какво ще стане в неделя.

# 654
  • Враца
 wavey wavey
Момичета отново сте се развихрили, удоволствие е да ви чете човек  Hug
Аз си мисля, че Асуман няма да си държи езика зад зъбите и ще каже на Зениз и Хаканови за "фалшивия" брак и затова, Хакан и спомена за документ във фрага  Whistling , обаче как Асуман ще се сдобие с този документ, като най-вероятно Ферит не го държи в дома си, а той е единственото доказателство, от всички страни погледнато брака им е напълно легален и човек и от небето да ги види ще разбере, че се обичат лудо  Crazy
За Дениз съм казала всичко което съм имала да казвам, но на Асуман това е последният й шанс от моя страна, ако мине от противника и нея я пращам при Дениз  Mr. Green и в тази насока, на 100% съм сигурна, че в някой пиян момент Дениз ще си легне с нея, а после ще ходи да се мазни на Назлъ че я "обича"  Whistling Whistling
Добре дошли на всички нови момичета  Hug Hug
Надявам се утре да ни пуснат някоя снимчица  Praynig сега с нова местене не мога още да се ориентирам кога пускат фрагове, озет снимки и т.н  Blush Mr. Green
Извинявам се за чаршафа  Embarassed

# 655
  • София
Здравейте.
Аз имам една последна надежда за Асуман, че ще изиграе Хаканови в съда. Иначе ще се окаже, че е егоистична и безсърдечна, на едно ниво с тях, а не искам да мисля, че такова същество може да дели същите родители с Назлъ. Дали пък Асуман не е осиновена? Thinking Това би обяснило много. Ако се хванат с Дениз да въртят "любов", ще настъпи краят на света. Ако и Демет и Асуман почнат да го обработват, не ми се мисли дори...

Ами тя, че е пълен егоист го доказа, ами може и да ги изиграе, но най-вероятно ще имаме драма и в съда, няма толкова лесно Ферит да вземе Булут, малко ще го поразтегнат там според мен СЦ  Thinking Не мисля, че е осиновена, както някой каза, просто е сребролюбка и за едните "парцали" както се казва би направила всичко  #Crazy  

# 656
  • Враца
https://twitter.com/twitter/statuses/925450116823175173
"АААА ФЕРИТТ  "
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Не знам каква е сцената, но нямам търпение за нея  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 657
  • София
Според мен Асуман очакваше благодарности от сестра си и Ферит за това че помогна да се разкрие Бурак и след като сестра и подмина това и я подхвана заради отвличането от хората на Демет и Хакан ,тогава нашата подпали и се фръцна,заканвайки се че те ще имат нужда от нея ,но тя няма да е на разположение.Аз така ги усетих нещата,ще видим какво ще стане в неделя.

Ами то една птичка пролет не прави  Crossing Arms Благодарност от Ферит ще има да чакаа  Mr. Green

# 658
"АААА ФЕРИТТ  "
Това ми напомня на "Сезонът на черешите", сцената, в която си погаждаха номера и главният герой беше сложил препарирана хлебарка на възглавницата до нея. Същия писък....JoyJoyJoy

# 659
  • Враца
"АААА ФЕРИТТ  "
Това ми напомня на "Сезонът на черешите", сцената, в която си погаждаха номера и главният герой беше сложил препарирана хлебарка на възглавницата до нея. Същия писък....JoyJoyJoy
Надявам се още тази неделя да разберем причината за този писък  hahaha hahaha hahaha представям си ги и прихвам от смях  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт