DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Привет! Hug Hug Hug

Дениз предполагам в последния момент се е отказал да се блъсне в камиона!За психото е!Да видим какви ще ги забърка Асуман! Peace

От фотосесията на Джан....

# 691
  • Враца

Прекрасниии  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 692
Джан с майка си на премиерата на филма с участието на прият. му Бестемсу  Йоздемир! Peace

Скрит текст:

# 693
 Hug Hug Hug

Привет,момичета!Чудесен фраг,дано със следващия не ни замразят усмивките!!!

Сега да си кажа и аз:Първо голичкият Дениз в хавлийката и лакомо гледащата го Асуман ме води на мисълта,че Асуманче си заплю психото.Между тях ще има консумация и си мисля,че Асуман ще трябва да избере дали да отмъсти на сестра си, като разкрие за фиктивния брак,но тогава Дениз ще се амбицира да преследва Назлъ.Дали ще си замълчи и Назлъ  оставайки до Ферит като негова съпруга ще освободи мястото на Асуман до Дениз.Чакам с нетърпение да видя избора и.

Дениз е страхливец-той си знае само да получава на готово и друг да носи отговорност за него и постъпките му.В последните серии видяхме как премълчава много неща ,за да му е угодно на него.Ще го видя как и колко ще работи във фирмата-та той виси повече от Ферит в кухнята при Назлъ, в ресторанта и дома им.

Съжалявам за Алия/Тюрку/Много ми допадаше ролята и и песните,които пееше.Тя единствена освестяваше Дениз.Нека сега Асуман преживее същото като нея,защото Дениз ще я използва по същия начин.

Чакам с нетърпение мига ,в който Фатош ще разбере,че не се играе така с чувствата на хората-в случая Енгин.Горко ще съжали и заслужава да си понесе наказанието.Много ми харесаха Манами и Тарък един до друг.

Искам Булут да е този,който ще докаже с детските си приказки,че Ферит и Назлъ са заедно и в леглото, и в къщата, и в живота си.Няма друг по-откровен и точен свидетел доказващ истинноста на брака и любовта им.

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 21:21 от Keskinowa

# 694
  • Враца
Добро утро момичета  Hug Hug
Заповядайте топло топло кафенце  Hug

Снощи и Йозге и Серкан са присъствали на галата на новия филм на приятелката на Джан  Flutter

А останалите са били на сет в дома на Дениз, има и клипчета от инстастори и Дениз май ще му се размине със счупена ръка  Whistling Whistling , имаше и инстастори на Фатош в някакъв украсен ресторант  newsm78

Бате Енгин снощи написа, че най-вероятно днес ще направи фрага  hahaha hahaha
Толкова от мен за сега  Hug желая ви прекрасен и слънчев ден  Hug

# 695
  • Бургас
Добро утро момичета  Hug Hug
Заповядайте топло топло кафенце  Hug

Снощи и Йозге и Серкан са присъствали на галата на новия филм на приятелката на Джан  Flutter

А останалите са били на сет в дома на Дениз, има и клипчета от инстастори и Дениз май ще му се размине със счупена ръка  Whistling Whistling , имаше и инстастори на Фатош в някакъв украсен ресторант  newsm78

Бате Енгин снощи написа, че най-вероятно днес ще направи фрага  hahaha hahaha
Толкова от мен за сега  Hug желая ви прекрасен и слънчев ден  Hug

Благодаря за кафето, Иглика! Имах нужда!
Слънчев да е денят ви, момичета!!!

# 696
Добро утро! Hug Hug Hug

Иглика Hug,благодаря за топлото кафенце,новите снимки и инфо! bouquet
Хайде дано Енгинчо пусне фрагмана днес! LaughingPeace

Още снимки от премиерата!Много близки и приятели на Джан и Бестемсу са били там!

https://www.instagram.com/p/Ba9171MBfMe/?tagged=dolunay

на сета се забавляват докато чакат да снимат.... Laughing
https://vk.com/club139981426?z=video410450183_456239093%2Fdd1da1 … -146912950_166942
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239439%2Fb9c623833579ec4aff%2Fpl_wall_-146912950

Желая ви приятен есенен ден! bouquet

ПП Тони Hug

# 697
  • Враца
Момичета, в последното видео, където е Фатош,казва че "Любимата ни Асуман вече..." , което ме навежда на мисълта, да не би Асуман и Дениз и те да се се оженят, като отмъщение за Назлъ  #Crazy или че вече ще живее при Дениз  ooooh!

# 698
Момичета, в последното видео, където е Фатош,казва че "Любимата ни Асуман вече..." , което ме навежда на мисълта, да не би Асуман и Дениз и те да се се оженят, като отмъщение за Назлъ  #Crazy или че вече ще живее при Дениз  ooooh!
Добро утро. Благодаря за кафенцето! Иглика, да се женят, лика-прилика са си. Барем взаимно си изсмучат злобата и се озаптят.

# 699
  • Враца

Бате Енгинчо е попитал какъв фраг искат феновете и естествено всички искат да е романтичен със сцени само на Булут, Назлъ и Ферит  Crazy Crazy Crazy без лудия Дениз  Mr. Green Mr. Green имаше и едно искане да е от съда с победата на Ферит  Whistling остава ни само да чакаме и да се молим тази вечер да е готов, че знаем какво е да го чакаме по нощите  Joy Joy Joy Joy Joy

# 700
Привет момичета  Hug Благодарности за всичко споделено  bouquet Иглика  дано бате Енгин изпълни желанието на феновете  Praynig Praynig

# 701
  • София
Назлъ пак нещо ръкомаха  hahaha  Ооо ще имаме и фраг  Mr. Green дано да го пусне днес  Praynig

А за Денизчо.... Е само ръката ли? Трябваше главата да си счупи  #2gunfire Ама няма да го коментирам повече или поне за сега  Mr. Green Ние така го оплюхме тоя Дениз, Фатош и Тарък пасти да ядат  hahaha hahaha hahaha

А Фатош със сигурност ще съжали за постъпката си, но като се обърне каруцата,пътища много  Wink

Абе тая на Ферит/Джан  приятелката не ми харесва  Crossing Arms Crossing Arms Някакси не си отиват  Flutter

# 702
  • Враца
https://www.instagram.com/p/Ba_s6MxlKzD/
Много са сладкиии  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Особено Джан и Йозге накрая  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ето и новата двойка на хоризонта  Whistling Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: чт, 02 ное 2017, 17:36 от Иглика :)

# 703
Дали Асуман и Дениз няма да се вземат- и те с желание да гледат Булутчо?

# 704
Здравейте, момичета!wavey wavey wavey

Тези дни нямам много време, но най-после успях да изгледам епизода с превод и да изчета всичките интересни коментари и хипотези, за които ви благодаря!

Ще видим какви ще ги надробят Дениз и  Асуман. Ще става нещо там, но какво ли ще е? newsm78
Дениз, както предполагахме няма сила дори да се самоубие. Нищо му няма и ще продължава да ни мъчи.
Ще го видя какво ще прави сега като го удари урагана Асуман. Може да падне жертва.

Цитат

Дали Асуман и Дениз няма да се вземат- и те с желание да гледат Булутчо?
Виктория Hug, това не го вярвам, защото на практика означава Дениз да се откаже да преследва Назлъ. Като гледам как си въртеше очите оная малка лисичка Асуман, със сигурност нещо е измислила. Не знам какво, но се надявам да му изпие мозъка с лъжичка и да го накара да види звезди посред бял ден.
Асуман е ядосана на кака си и заплаши, че ще каже на Дениз за фиктивния брак, но пък на нея й харесва Ферит да е неин зет и няма интерес този брак да се разтрогне. Така че се надявам да размисли.

За Хакан и документа, за който иска Асуман да му съдейства пред съда не искам да се упражнявам.
Не мисля, че това е свързано с фиктивния брак, защото фиктивен или не, той е легитимен и законен.. А евентуалния предбрачен договор, който евентуално са подписали Ферит и Назлъ заради баща й си е нещо напълно нормално и не е никакъв компромат. Може би е нещо друго, но какво? newsm78 Очаквам изненади от Асуман. Тя е умна и пресметлива и много бързо й сече пипето и може да изненада неприятно семейство Пепелянкови. А документите за скорошния аборт на русата могат да разбият на пух и прах историята за щастливото семейство, в което да израсне Булут. Ще видим.

И какво сега, Фатошката хем й се иска, хем не й стиска.
Браво на Енгин, изненада ме приятно, но изненада и Фатош. Жал ми е за него,защото много се засегна. Особено от инфантилния начин, по който  Фатош му показа, че не иска да бъде с него. Но така стана много добре. И на горкия Тарък му се изчака вече чаканката, та предлагам да обърне внимание на Манами, която май си го харесва и Фатошката да пие една студена вода. Докато гониш дивото, може да изпуснеш питомното. Иначе ми е много симпатична Фатош.

Дано малкото Булутче да се е завърнало от снимките в Анталия и да има повечко сцени с него в новия епизод. Липсва ми, пък и новобрачната двойка има нужда от него. Дано най-после спечелят това попечителство и да си го вземат в тяхната къща и започва веселбата. Оня дребния набързо ще им планира семейния живот и ще разпредели ролите в семейството. И сигурно веднага ще си поиска братче и сестриче. Laughing

С нетърпение чакам фраг и много се надявям да е тази вечер!

Общи условия

Активация на акаунт