DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Плевен / София

Освен наистина този предбрачен договор, който поиска бабато, да си изиграе ролята, но толкова скоро не вярвам  Whistling

предбрачният договор, който поиска бащата на Назлъ не беше ли, че те нищо няма да получат при разтрогване на брака....това е нормална практика при богатите ....да се уговорят предварително за подялба на имущество , издръжки и т.н., но това не доказва, че брака е фиктивен....не вярвам в него да са написали нещо такова....

# 676
  • Враца

Освен наистина този предбрачен договор, който поиска бабато, да си изиграе ролята, но толкова скоро не вярвам  Whistling

предбрачният договор, който поиска бащата на Назлъ не беше ли, че те нищо няма да получат при разтрогване на брака....това е нормална практика при богатите ....да се уговорят предварително за подялба на имущество , издръжки и т.н., но това не доказва, че брака е фиктивен....не вярвам в него да са написали нещо такова....
Охх... Гости не знам  ooooh! вече тотално се забърках  #Crazy #Crazy
Тогава Хакан за какъв документ говори във фрага  Thinking как ще могат да докажат  Thinking че е фиктивен брака  newsm78

# 677
Привет от мрачен Амстердам! Hug
До събота няма да имам много време да пиша, но ще си ви чета редовно, че иначе ще лудна от хегере-мегере холадски нет и телевизия Joy
Благодаря за всичко споделено. Hug На мен ми хрумна нещо - нали Назлъ питаше дали цветята са извинение и Ферит каза, че са просто обикновени цветя. Дали пак не е реагирал бурно и да е обвинил Назлъ, че е казала на Асуман за фиктивността на брака, как мислите? Thinking А относно гробището, не мисля, че Дениз е гушнал букета - по-скоро посещават родителите на Булут, сигурно са се сетили покрай делото в съда. Thinking

# 678
Момичета, а ако Асуман донесе документите за аборта на Демет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
тя не ги ли изпрати на Хакан...
А и Асуман ми се видя доста решена да  отмъсти на сестра си  newsm78
тя пък за какво ще отмъщава....боже, слез и си прибери версиите....

За това че не оцени помоща и,че им помогна да разкрият Бурак ,ей за това

# 679
  • Бургас
Аз да си кажа: Хакан каза на Асуман, че трябва да донесе документа в съда. Тя, обаче, се подсмихна ехидно и аз си мисля, че може да се опита да го изиграе като представи документите от аборта. /може да си е оставила някое копийце Wink/. А, това ще докаже, че не искат да имат деца!!!!

Да, ще присъдят детенцето на Ферит. Но, може пък, сценаристите да ни предложат някаква друга драма. Целият филм само за попечителството на Булутчо ли ще бъде, пък? Нали е "Пълнолуние", а не "Историята на Булут". Гледа ми се пълнолунна любов, романтика, нежност и закачките на Назлъ и Ферит........

Много ли се размечтах?

# 680
  • Плевен / София
Аз да си кажа: Хакан каза на Асуман, че трябва да донесе документа в съда. Тя, обаче, се подсмихна ехидно и аз си мисля, че може да се опита да го изиграе като представи документите от аборта. /може да си е оставила някое копийце Wink/. А, това ще докаже, че не искат да имат деца!!!!

Да, ще присъдят детенцето на Ферит. Но, може пък, сценаристите да ни предложат някаква друга драма. Целият филм само за попечителството на Булутчо ли ще бъде, пък? Нали е "Пълнолуние", а не "Историята на Булут". Гледа ми се пълнолунна любов, романтика, нежност и закачките на Назлъ и Ферит........

Много ли се размечтах?

smile3521

# 681
  • София
Не може да става дума за предбрачния договор, защото бащата не каза на Асуман за него и тя не знае за това, че има такъв...

Много ми се иска и на мен Асуманчето да разкаже играта на Дениз, както тя си го може...Тя от самото начало си го харесва...

Струва ми се, че Фатош ще съжалява за Енгин, защото ще остане от два стола на земята, както се казва....

А за фалшивият брак никой нищо няма да може да докаже, защото той вече няма да бъде такъв, ако съдя по-бързото им сближаване, за което, явно и двамата копнеят и радват сърцата ни !:yellow_heart:

# 682
  • Враца
Ейй ви го на Денизчо..цял целеничък  Joy Joy една драскотинка няма по себе си  #Cussing out

Защо обаче Демет седи до тях като трябва да е срещу Ферит  newsm78 и защо Дениз изглежда така готов да убива  ooooh!

# 683
  • По света и в нас.
А Денизчо е на линия. Wink
Най-много Дениз да се яви против Ферит в съда.

# 684

С какви обвинения?

# 685
Честит празник,момичета!А не може ли Ферит и Назлъ да се целуват,за да са такива физиономиите и на Дениз и  Демет?

# 686

С какви обвинения?
Че е взел Назлъ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 687
  • София
Скрит текст:

С какви обвинения?
Че е взел Назлъ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy hahaha Joy

Честит празник,момичета!А не може ли Ферит и Назлъ да се целуват,за да са такива физиономиите и на Дениз и  Демет?
В съда??? Ако е решил да доказва брака пред съдията, то трябва да стигне по-далеч от една целувка, за ужас на присъстващите. Laughing

# 688
  • По света и в нас.

С какви обвинения?
Че е взел Назлъ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не с обвинения. Peace Може той да иска да вземе попечителството над Булут ,нали и Демет и Хакан му предлагаха,за да идва Назлъ при Болут и от там да разкрие фиктивния им брак с Ферит.

# 689
  • Враца
Според мен Дениз няма шанс да получи попечителството  Peace
Не е семеен и живее в нещо като гараж  hahaha hahaha нали затова не го дадоха на Ферит, защото е ерген, а и снимките с различни жени повлияха много, за Дени важи същото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт