DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Мнооого отгоре минавам коментарите, за да си оставя някакъв момент на изненада когато излезе превода. Но снимките ги изучавам изключително задълбочено! Blue Heart

# 661
  • Бургас
Здравейте!

И кафе за отскок!

Много дълго ми се струва времето до неделя!

Никой не се изказа за Дениз по хавлийка и Асуман? Wink

Слънчев ден, момичета!

# 662
  • Враца
Добро утро и от мен  Hug
Честит празник!  bg bg bg
Тони благодаря за кафето  bouquet
Относно питането ти- аз си мисля, че между Дениз и Асуман ще стане нещо и естествено ще се крие от Назлъ  Mr. Green Mr. Green това е в стила на Глезльо, да се крие като мишка, а не да застава зад постъпките си като мъж!  Peace Peace
Желая ви топъл ден от новия месец  Hug

# 663
Добро късно утро! Wink Hug Hug

Честит празник! bg
Да не забравяме историята си и какво сме дали на света! Peace

Тони Hug,благодаря за оригиналното кафенце! Wink

Неолита HugИглика Hug

И аз предполагам, че ще се случи нещо м/у Асуман и Дениз,но и двамата ще крият! Peace

Мисля че не е пускан фрага с бг. субт.! Peace
Пълнолуние Трейлър 1 на 18 епизод
https://vk.com/club139981426?z=video-139981426_456239249%2Fca9b6 … l_wall_-139981426

Дано новия месец е топъл и по-малко дъждовен! Praynig

Приятен ден на всички! lovekiss

# 664
  • Бургас
Момичета, а ако Асуман донесе документите за аборта на Демет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 665
Тони,чудесна идея,за това не се бях замисляла PeaceПри такова положение ,съдията трябва веднага да присъди Булут на Ферит и Назлъ,но все си мисля че няма да се разреши този казус така лесно Crossing ArmsА и Асуман ми се видя доста решена да  отмъсти на сестра си  newsm78

# 666
  • Плевен / София
Момичета, а ако Асуман донесе документите за аборта на Демет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
тя не ги ли изпрати на Хакан...
А и Асуман ми се видя доста решена да  отмъсти на сестра си  newsm78
тя пък за какво ще отмъщава....боже, слез и си прибери версиите....

# 667
  • София
Тони какво да се изкажем, аз щях да повърна като го видях така  Sick Толкова пък да ми е противен  ooooh!

Е каква роля ще изиграе този документ за аборта?  Thinking Ще отмъщава тя.. Какво й направи Назлъ та да й отмъщава?  ooooh! Нестига, че тя го отнесе заради акъла на сестра си, а сега и ще отмъщава  #2gunfire
Това ако ми е сестра на мен не знам какво ще я направя, честно ви казвам  #2gunfire #2gunfire

Аз немога да изгледам фрага със субките, тръгва ми и става черен екран, само звук без картина  Confused

# 668
  • Враца
Момичета, аз  също съм на мнение, че Асуман ще иска да нарани Назлъ, затова че не получи благодарност за Бурак  Naughty на нея изобщо не й сече пипето, че Назлъ носи отговорност за нея и е нормална нейната реакция относно "отвличането й" . На Асу й личи че е отмъстителна, лицемерна, егоистка и още много, но добра- НЕ !  Naughty Имам многооооо малка надежда, че ще се оправи и си мисля, че точно Дениз ще й го покаже, като я използва за развлечение, а тя да е истински влюбена в него  Peace и друго си мисля, че точно Асуман ще му разкатае фамилията на Денизчо  Flutter вие какво мислите за сценария ми?  Whistling Whistling
Слагам ви един прекрасен Ферит  Crazy Crazy Crazy

Май снимат на гробището и снимката на Ферит е от там  Peace

# 669
  • По света и в нас.
Дали  пък Дениз не е дал фира? newsm78

# 670
  • София
Момичета, аз  също съм на мнение, че Асуман ще иска да нарани Назлъ, затова че не получи благодарност за Бурак  Naughty на нея изобщо не й сече пипето, че Назлъ носи отговорност за нея и е нормална нейната реакция относно "отвличането й" . На Асу й личи че е отмъстителна, лицемерна, егоистка и още много, но добра- НЕ !  Naughty Имам многооооо малка надежда, че ще се оправи и си мисля, че точно Дениз ще й го покаже, като я използва за развлечение, а тя да е истински влюбена в него  Peace и друго си мисля, че точно Асуман ще му разкатае фамилията на Денизчо  Flutter вие какво мислите за сценария ми?  Whistling Whistling
Слагам ви един прекрасен Ферит  Crazy Crazy Crazy

Май снимат на гробището и снимката на Ферит е от там  Peace
Скрит текст:

По-скоро Дениз би го направил, за да се опита да нарани Назлъ или пък да я накара да ревнува  hahaha Оо Асуманчето е напълно способна да му разкаже играта на тоя болен мозък и дано го направи  Twisted Evil А дали Асуман няма да разкаже на Дениз за фиктивния брак и двамата да се съюзят и да се опитат да докажат, че това найстина е фиктивен брак? newsm78

Ферит бей Crazy  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 671
  • София
Дали  пък Дениз не е дал фира? newsm78

Да бе, тоя така лесно няма да се гътне  Mr. Green Joy Joy Joy  Може би Ферит е на гроба на сестра си  Rolling Eyes

# 672
Здравейте момичета  Hug Благодарности за всичко споделено  bouquet Иглика много изтупан Ферит бей  Heart Eyes Страхотен е  Hug Момичета може Ферит да е отишъл на гробът на сестра си и зет си  newsm78 newsm78

Честит празник на българските будители ! bouquet

# 673
  • Враца
Аз не мога да разбера, как може да се докаже, че един брак е фиктивен, като всички документи са истински , а и Ферит и Назлъ са лудо влюбени  Thinking
Освен наистина този предбрачен договор, който поиска бабато, да си изиграе ролята, но толкова скоро не вярвам  Whistling
Наистина много объркано става, а Дениз не е дал фира, май мярках снимки с него във фирмата  Joy работник ще става сигурно  hahaha

# 674
  • По света и в нас.
По принцип Асуман  каза  че Дениз трябва да знае за фиктивния брак,горкото момче. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт