DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 894
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
dana78, hoş geldin! Hug
Аз искам на финала НазФер щастливи, пепелянка и пепелянчо в затвора, а Денизчо в психодеспансер. Ей, Богу, много се гордея, че омразата ми към Дениз още от самото начало и предположенията ми, че е психопат се оправдаха. По едно време бях почнала да се питам дали не съм аз тази с психичните отклонения. Joy Joy

# 91
dana78, hoş geldin! Hug
Аз искам на финала НазФер щастливи, пепелянка и пепелянчо в затвора, а Денизчо в психодеспансер. Ей, Богу, много се гордея, че омразата ми към Дениз още от самото начало и предположенията ми, че е психопат се оправдаха. По едно време бях почнала да се питам дали не съм аз тази с психичните отклонения. Joy Joy

Sambo,много ми допадна сценария ти за финала ,но какво ще правим с Асуманка LaughingТъкмо си помислих че си е взела поука ,но виждам, че в предстоящия епизод ще ни къса нервите отново,няма да влезе в пътя тя Twisted Evil  dana 78,добре си дошла Hug

# 92
  • под най-голямото листо на тиквата
Момичета има откъс, но за съжаление не мога да го кача. Много е хубав и само ферит и назлъ

# 93
Момичета има откъс, но за съжаление не мога да го кача. Много е хубав и само ферит и назлъ

Ето го! Laughing Срахотни са! newsm10

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239400%2F7be … l_wall_-146912950

Репликите!
Цитат
Отрывок.
- Ферит...
- Я здесь
- Скучала по тебе
- И я по тебе очень скучал
- Заснула пока ждала тебя - Я ведь во сне да?
- Нет, не во сне мы, это реальность, я здесь, я пришел
- Что ты делаешь? Подожди
- Ты настоящий!
- Конечно настоящий)
- Все закончилось да?
- Нет полностью не закончилось, берут показания, потом отпускают
- Ты наверное устал, голоден
- Напоили меня кофе-чаем вечером
- Есть овощной суп, что скажешь?
- Да , это то что нужно,
- Хорошо бегу

https://vk.com/dolunayozgegurel

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 18:25 от Zlatina3

# 94
Наистина от 3-те този е най-хубавия.

# 95
  • Варна
юхуууууу  #Crazy как си я гали Ферит и Назлъ как му се радва . . . много милички зайчета.  Дали е реално или пак някой сънува, мечтае или си представя?  Thinking

# 96
  • София
Ох, че са хубави! Heart Eyes

# 97
  • Враца
Еее прекрасни са просто   Party  Party
Много ме е яд че няма да мога да гледам с вас но ще ви чета с удоволствие  Hug
Това си е откъсчето , а и фраг чакаме  Party  Crazy

# 98
от официалната страница....

от стилиста....

# 99
  • Козлодуй
Момичета бате Енгин май е написал, че фрага ни е готов или поне аз така разбрах. Simple Smile

Ето това е написал "Frag-Man' ben oluyorum"

# 100
  • Враца
Момичета бате Енгин май е написал, че фрага ни е готов или поне аз така разбрах. Simple Smile

Ето това е написал "Frag-Man' ben oluyorum"
Бибче , пошегувал се е явно с този израз, но в предния му туит е написал, че фрага след малко идва  Party туита е от преди точно 30мин.  Peace

# 101
  • Козлодуй
Иглика, аз също помислих, че се е пошегувал, особено като след поста е сложил усмивките, но се ориентирах по предния пост.
Много се надявам да ни доставят още една доза само Ферит и Назлъ. В откъса са страхотни, толкова нежност и любов струи от тях, че ...
На снимката на Назлъ, която е публикувана от официалната страница не ми се вижда Назлъ да е много начумерена, по- скоро ми се вижда едва доловима усмивчица.

# 102
  • Плевен / София
страхотно...не искам да е сън....но ако е така нека най после прерасне в действителност.....гледа ми се любов....любов...

# 103
  • София
т.е. след откъса ще има и фрагман 3, така ли?

# 104
  • Козлодуй
Missence, доколкото разбрах, да, но остава да чакаме и да видим.

Общи условия

Активация на акаунт