Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 828
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 120
Аз ще си позволя да си напиша и възрастта, за да стане по-ясно.
Тъй като съм на 50+ години, има много неподходящи за мен дрехи. Няма да изброявам, дълго е. Нося дрехи основно в офис стил, стремя се обаче да сложа винаги някакъв спортен елемент, за да не е прекалено строго. За разлика от мнозинството, цяла зима нося почти непрекъснато поло. Не че обичам, но съм принудена да си пазя врата и съм винаги с такава блуза, в момента също. Нямам маратонки, никога не съм имала. Никога не съм обличала боди. Не помня някога да съм имала комбинезон.

# 121
Поло много обичам и нося цяла зима. Много ми е хубаво, като ми е топличко на вратлето. Heart Eyes
Бодита имам няколко, рядко ги слагам, че ме дразни закопчаването и бавенето покрай него.
Маратонки също имам, колкото да се каже. Simple Smile
Не ходя на фитнес, правя домашни упражнения и не ми трябват за спорт.
За разходки сред природата, които страшно мразя, ползвам гуменки.
Пижама също ползвам, не знам хората как спят с дрехи? Нощници имам, но не са ми удобни, все ми се омотават.

# 122
Поло много обичам и нося цяла зима. Много ми е хубаво, като ми е топличко на вратлето. Heart Eyes
Бодита имам няколко, рядко ги слагам, че ме дразни закопчаването и бавенето покрай него.
Маратонки също имам, колкото да се каже. Simple Smile
Не ходя на фитнес, правя домашни упражнения и не ми трябват за спорт.
За разходки сред природата, които страшно мразя, ползвам гуменки.
Пижама също ползвам, не знам хората как спят с дрехи? Нощници имам, но не са ми удобни, все ми се омотават.

Относно това как спят хората без пижама ще кажа, че и те като мен най-вероятно спят с клинове и тениски. Смея да твърдя, че определени клинове са в пъти по-удобни от определени пижами.

# 123
Имам една пижама, на която долнището й е точно клин. Обаче си е пижама - на облачета))

# 124
Не понасям чорапогащници и бодита и никога не нося такива! Харесвам и нося поло, тъй като мразя да ми е студено на шията.
С одъртяването почнах да спя по гащи, а преди години задължително с пижама Stuck Out Tongue Winking Eye.
Мразя палтенца с никаква дължина- около средата на бедрото и ги намирам за най непрактичната дължина. Не харесвам и разните му шал яки и войнишки яки.

# 125
Като написах, че нямам пижама, да не би да написах, че спя с дрехи?  Shocked Или на някои хора трябва да им се напомня и за нощница. Както на някои им се усукват нощниците, мен пижамата ме изнервя. Не обичам да имам каквото и да било около краката и кръста.

Аз също - зимата полото много си го тача - като втора кожа ми е.

# 126
Не нося елеци с кожи, от този тип
Общо взето нищо животинско, тoест от естествена кожа.

За дънките - понеже нося доста ризи, предпочитам да не са съвсем с ниска талия, защото тогава с риза не е добре. Средна хубост, и аз като Джулая - златното правило за 8-те пръста  Mr. Green

# 127
О- бо- жа-вам точно такива елеци. А застудее ли повечко не смъквам палтото от лисица от гърба си. Приличала съм на мечка. Много важно, нали ми е топличко, зъзнете си в модерните якенца. Crossing Arms

Маратонки нямам и не съм имала, освен в уч- ще. Нося голям номер и ми е адски грозно с маратонките, все едно съм с лодки.

# 128
Не нося елеци с кожи, от този тип
Общо взето нищо животинско, тoест от естествена кожа.

За дънките - понеже нося доста ризи, предпочитам да не са съвсем с ниска талия, защото тогава с риза не е добре. Средна хубост, и аз като Джулая - златното правило за 8-те пръста  Mr. Green

Хехехех, имам точно същия сивкаво-черен елек и го смазвам от носене.

# 129
Да, със сигурност представлявам много малък % от хора, които да не ги харесват. Nerd

# 130
И аз не обичам да нося козина и кожа (макар че имам един-два чифта кожени обувки), защото обичам животинките - особено пухкавите. ))

# 131
Не съм съгласна, че малък % от хората не харесват козина. По скоро е обратното.

# 132
Не знам, аз почти където и да отида все виждам девойки в разновидности на тези елеци, отделно обути в разни обувки пак с козинки изцяло.

# 133
Никога не съм имала мерак да нося такъв елек. Не обичам дебели дрехи.

# 134
Такива елеци не харесвам.
Иначе нося грейки, на работа.

Общи условия

Активация на акаунт