Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 830
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тези елеци са ми странни. Не знам как биха ми стояли, никога не съм пробвала. Гледам около мен много ги носят.

# 136
Харесват ми на мен тези елеци, но дори и в годините, когато бях слаба, заради големия ми бюст не бих носила подобно нещо. На тънка, висока и по-плоска фигура стоят добре.

# 137
Не ми харесват тия космати елеци. Факт е че и в Бг и в чужбина се носят от жени тип “Николетки” или пък wanna be Николетки.
Трудно ще видиш жена облечена със стил да носи нещо подобно.
И като казахте елеци се сетих да си изкарам грейката, която нося под якето като се застуди.

# 138
  • Бургас
Не нося дебели дрехи,пуловери с поло яка,елеци и грейки.
Зиме и лете ходя с къс ръкав,ако е много студено,слагам трикотажна блузка с дълъг ръкав.
Близките ми отдавна спряха да се кръстят,като ме видят как "гола"излизам навън. Laughing
Мразя изкуствени материи и капсички,щампи,реснички и други цигании.

# 139
  • UK
Не ми харесват тия космати елеци. Факт е че и в Бг и в чужбина се носят от жени тип “Николетки” или пък wanna be Николетки.
Трудно ще видиш жена облечена със стил да носи нещо подобно.
И като казахте елеци се сетих да си изкарам грейката, която нося под якето като се застуди.

На мен тези елеци ми навяват асоциации с продавачки в магазин Валентина във Варна едно време - всичките зимата ходеха с такива.

# 140
Чорпогашник под клин? Че кой носи такова?
Аз - студът какво ли не прави Bowtie
Нося поло, но не обичам поло без ръкави. Наистина е безсмислена дреха.
Не ми подхождат и не нося дрехи с ниска талия - моята собствена се губи, а считам, че е достатъчно добра за подчертаване, големи деколтета –нямам пълнеж за тях, поли до и под коленете. Грозни ми изглеждат потурите, капсите, черепчета, кръстове /определено е неуместно, защото не са за украшение/,  космати елеци, ресни, къси пухени якенца, под които се вее ефирна дълга асиметрична блуза, ботушки от типа на UGG, кроксове, сандали с лепенки, обувки с ток и висока платформа отпред на пръстите - от онези, които приличат на копита, АНЦУЗИ. В горещините не обичам да нося черно, както и изкуствени материи. По принцип не съм им фен, но да не си изкривявам душата - нося и такива, стига да ми харесат като модел. Имам няколко рокли от полиестерен шифон, които много си харесвам, но нося при по-умерени температури и подходящи условия. Няма как да се чувствам привлекателна, ако тръгна на разходка през деня и слънцето ме вари в собствен сос под няколко слоя полиестер. Обичам памук и коприна, единствената материя от изкуствените, която одобрявам за лятото, е вискоза.

# 141
Не знам за чорапогащник под клин, но аз в най-студените дни слагам под дънки/панталон.

# 142
Аз като малка носех чорапогащник под панталони, ама само защото ме караха родителите ми (малка значи някъде до 7-8 години). После спрях, въпреки че студът хич не ми понася, понеже не мога да търпя толкова стегната дреха (чорапогащника, не панталона) ))

# 143
В чорапогащникът под клин няма нещо кой знае колко чудно, защото клиновете, общо взето, са дебели горе-долу колкото един панталон. Имам няколко наистина топли и пухкави туники и си ги нося зимата с клин, но понеже не съм с кола, а градът ми е от по-студеничките, слагам чорапогащник отдолу. Иначе през другите сезони - не, разбира се. Предполагам, че звучи некомфортно, стегнато и навлечено, затова не можете да си го представите, но за мен си е супер Simple Smile Естествено, ако клинът е ватиран, не слагам чорапогащник, не съм чак такъв ескимос Laughing

# 144
Аз съм много зиморничава и задължително нося чорапогащник под дънките.
Клинове не нося навън, но преди години носех, пак с чорапогащник отдолу.
И аз нямам кола и не мога да мръзна.

# 145
Винаги съм носила чорапогащник под панталон, дънки или клин. И ако като млада съм го правила само в големи студове, сега и при Т над нулата слагам. Обаче съм много капризна на чорапогащници. Не знам как съм търпяла едновремешните.

# 146
Ей това ми е най- омразното и добре, че не съм мъж, че не знам как щях да понеса гледката на жена с чорапогащник под дънките. Grinning
Ако ми е толкова студено, нося чорапи до коляното, но да сложа чорапогащник никога!

# 147
Аз също съм много зиморничава и под дънки съм слагала чорапогащник. Но под клин не мога да си го представя защото да мия клин го възприемам като вид чорпогашник. Все едно да сложа 2 чифта дънки.

# 148
А вълнени елеци, загащени носите ли Stuck Out Tongue Winking EyeJoy.

# 149
Ах че интересна тема!

Може би няма да мога да опиша всички видове дрехи, които не харесвам и никога не бих си купила, но някои неща няма как да пропусна:

- Дрехи от гаден полиестер - тъй като много се потя заради проблеми с щитовидната жлеза, само като погледна дреха от полиестер или рокля с полистерна подплата, започвам да се потя.

- Джапанки с разделителя за между пръстите - пак фантазията ми е много голяма - само си представям как ще ги обуя, ще се преспъна и разделителят ще ми се впие между пръстите

- Обувки от изкуствена кожа - особено през топло време вътре стават направо мокри и като развъдник на всякакви бактерии, а ходилата миришат на загнило и спарено (една колежка в офиса, която седи срещу мен, през лятото обича да с събува гадните си изкуствени балеринки, и на мен от миризмата на ходилата и започва сериозно да ми се повръща)

- Тениски със всякакви щампи, които са подходящи според мен за тийнейджъри

- Обувки и ботуши с ток тип каубойски

- Блузи с презрамка само за едното рамо

- Потури - такива никога не ми е и хрумвало, че бих купила, та камо ли да нося

В противовес на горенаписания (но в никакъв случай пълен) лист на дрехи и материи, които ненавиждам, бих изброила няколко неща, които бих казала, че са запазена марка на стила ми на обличане:

- Поло - с ръкави, без ръкави, всякакво. Имам около 20 пола за зимата, всякакви разцветки, кашмирени, мериносови, от ангора, с които оцелявам. Имам и около 10-на за лятото.

- Шалове - зимни, летни, всякакви. Големи, малки, фишута; широки, тесни; правоъгълни, триъгълни; едноцветни, шарени; вълнени, копринени. Много шалове

- вълнено бельо - откакто го открих и си накупих, се родих. Тук климатът ми е гаден - влажен, все духа, на мен все ми е студено, та последните години оцелявам доста успешно с мериносовите ми потници без ръкав и с дълъг ръкав и с клинове (които са всъщност за планинари и алпинисти).

- по горепосочената причина (влажният климат и постоянните ветрове) и безкрайната ми зиморничавост през зимата съм постоянно с пуловер без ръкави или елек (естествено вълнени)

- обичам ботите с овча козина отвътре - тип UGG, а също така и такива пантофи - защото ходилата са ми вечно ледени, и само такива боти и пантофи ме спасяват от замръзване.

- а за лятото обожавам много женствени рокли, до-, под-, малко над коляното, с изразена талия и разкроени надолу. Като сложа и едно фишу вързано на една страна или преметна небрежно дълъг копринен шал, съм бомба.

Общи условия

Активация на акаунт