Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 832
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 150
Никога не нося чорапогащник, с пола също не нося.
Под дънки да сложа или под панталон, ще ми бъде ужасноо дискомфортно.

# 151
Ей това ми е най- омразното и добре, че не съм мъж, че не знам как щях да понеса гледката на жена с чорапогащник под дънките. Grinning
Ако ми е толкова студено, нося чорапи до коляното, но да сложа чорапогащник никога!
Чорапи до коляното е не по-малко страстоубийствена гледка от чорапогащник Grinning
Досега никой мъж не се е оплакал от чорапогащите. Въпреки това срещу досадници имам тежка артилерия - вълнени чорапи Grinning Grinning Grinning

# 152
И аз много мразя чорапогащник под панталон. От дете не съм носила. Тогава също ми беше адски неприятно, но друг решаваше вместо мен. Stuck Out Tongue Winking Eye
На дъщеря ми не мисля да го прилагам.
Другата, което е ужасно за мен, са блузки от гадна изкуствена материя, особено при топло време. Веднага ми става горещо и се изпотявам.

# 153
Ей това ми е най- омразното и добре, че не съм мъж, че не знам как щях да понеса гледката на жена с чорапогащник под дънките. Grinning
Ако ми е толкова студено, нося чорапи до коляното, но да сложа чорапогащник никога!
Чорапи до коляното е не по-малко страстоубийствена гледка от чорапогащник Grinning
Досега никой мъж не се е оплакал от чорапогащите. Въпреки това срещу досадници имам тежка артилерия - вълнени чорапи Grinning Grinning Grinning
Не говоря за чорапи от същата материя като чорапогащниците! Има страхотни памучни чорапи до коляното в най- различни цветове и шарки. Никой не говори за плетените шушони на баба ти.
П/с това само говори за мъжете с които сте, след като не забелязват такива подробности.

# 154
Панталони тип потури не нося.
Обичам панталони тип слим. Обувам чорапогащници, много съм зиморничава, пътувам много с градския транспорт и по работа и от работа до вкъщи и много мръзна по спирките. Откакто направиха метрото почти до навсякъде по-малко мръзна. Обличам се много топло, с много дрехи. Мразя да ми е студено.

# 155
kikamora, не виждам какво общо имат мъжете - повечето жени се обличат за себе си - както на тях им харесва, независимо дали са официални или неглиже, не за да ги харесват мъжете им. Мисля да те докладвам за спам и провокация на конфликт.

# 156
А Кикимора постът ти ме разсмя. Аз колкото повече остарявам, толкова по-малко се интересувам кой колко ме харесва. И забелязвам, че колкото по-малко искам да се харесам, толкова повече обожатели имам. Виж като бях млада толкова исках да ме харесват, а никой не ме харесваше. Сега подозирам, че интересът към мен е по-скоро професионален, защото искат да им помагам в работата и бизнеса, едва ли им пука дали съм с вълнени шушони или с жартиери, защото сега сексът е най-лесно достъпното удоволствие и жени с жартиери с лопата да ринеш.

# 157
Хахахах не се излагай, конфликт има само в твоята глава.
Факт е и също така съвсем естествено е, че жените се обличат за да се харесат не само на себе си, но и на мъжете! Това си е било естествено в продължение на векове и все още е!

# 158
А Кикимора постът ти ме разсмя. Аз колкото повече остарявам, толкова по-малко се интересувам кой колко ме харесва. И забелязвам, че колкото по-малко искам да се харесам, толкова повече обожатели имам. Виж като бях млада толкова исках да ме харесват, а никой не ме харесваше. Сега подозирам, че интересът към мен е по-скоро професионален, защото искат да им помагам в работата и бизнеса, едва ли им пука дали съм с вълнени шушони или с жартиери, защото сега сексът е най-лесно достъпното удоволствие и жени с жартиери с лопата да ринеш.

Те тези с лопатата и жартиерите привличат определен вид мъже и предполагам, ти не се целиш в тях.

# 159
Аз преди години имах цистит, откакто родих слава на бога не, но изпитвам ужас да не се разболея, защото това означава антибиотици, после гъбички и още лекарства, така че в тази връзка цяла зима съм с чорапогащник, а в най-студените дни и с вълнени чорапи.
Аз съм си най-важна, сега ако някой не може да го вдигне, защото съм с чорапогащник, това си е негов проблем, не мой.

# 160
Е как чорапи до коляното? На мен на бедрата ми е студено.
За пръв път чувам, че мъжете имали против да си с чорапогащи под дънките?!
И явно не ходите пеш или не работите на студено, щом мислите, че е ненормално да слагаш и чорапогащи отдолу.
Последна грижа ми е какво искат мъжете. Важно е на мен да ми е топло. Simple Smile

# 161
Аз преди години имах цистит, откакто родих слава на бога не, но изпитвам ужас да не се разболея, защото това означава антибиотици, после гъбички и още лекарства, така че в тази връзка цяла зима съм с чорапогащник, а в най-студените дни и с вълнени чорапи.
Аз съм си най-важна, сега ако някой не може да го вдигне, защото съм с чорапогащник, това си е негов проблем, не мой.

Е, вече има панацея за проблема - шарени чорапи до коляното.

# 162
И явно не ходите пеш или не работите на студено, щом мислите, че е ненормално да слагаш и чорапогащи отдолу.
Последна грижа ми е какво искат мъжете. Важно е на мен да ми е топло. Simple Smile
Ходя редовно с градски транспорт, както и ходя пеша, но чорапогащник не съм слагала от детските си години. Ужасно ми е неприятен допира на изкуствена материя по краката, онова гадно чувство за свличащ се чорапогащник и онова чувство сякаш не си чувстваш панталона, ако под него имаш чорапогащник и постоянно го подръпваш, защото не го усещаш.
В Бг като цяло има една мания, да не седиш на течение, да не изстинеш, да си пазиш кръста покрит и др. подобни Simple Smile.

# 163
  • София

В офиса ми не е особено топло зимата, но чорапогащник под дънки или панталон не мога да обуя.
Навън през зимата съм с ботуши и яке/палто до около коляното и всичко ми е ок.

В този ред на мисли не нося зимни якета, които едва стигат до талията ми.

# 164
Дори когато си мислят, че се обличат, за да ги харесват другите, жените пак си избират дрехи, които харесват на тях самите. Няма гаранция, че дрехите им ще допаднат на един определен мъж, а какво ли остава за всички мъже. Имаше едно предаване "Твоят стил в неговите ръце", в което се видя, че мъжете в много двойки не само не харесват дрехите, които носят жените или приятелките им, ами и им избират много грозни и абсолютно неадекватни дрешки (поне докато не се намеси стилистът на шоуто). Смътно си спомням, че в един от епизодите, участникът накупи за новия гардероб на съпругата си предимно дълги вечерни рокли с пайети и цепки, а имаше и други такива забавни изцепки - доказателство, че мъжкият вкус за женски дрехи е нещо, на което не трябва да се обръща внимание.

Общи условия

Активация на акаунт