Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 833
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 165
Аз нося къси якета. Не се харесвам с дълги. Палта не нося.

# 166
Момичета, ако сексът или връзката ви с някой са били несполучливи и той е обвинил вашия чорапогащник, не му вярвайте и се радвайте, че сте се отървали. Имало и други причини, които може пак да са у вас, но със сигурност е имало и у него. И ако един чорапогащник му действа така, то много вероятно да дудне за качени кг през бременността и да изисква да си върнете старата фигура веднага.
Има много приятни на допир материи, има чорапогащи със стягащ и повдигащ ефект в рискови зони... Отделно, че един дори обикновен крем или лосион за тяло може да предпази от неприятно усещане при контакт на кожата с някои материи.

Къси чорапи и особено чорапи до коляното, носени цял ден, оставят следа по крака, която също не е особено естетична.

# 167
Сега намерих темата, искрено се забавлявам.
Въпросът е какво не носите, а не какво "не трябва да се носи".

Нося бельо прашки изкл/чително рядко, само когато дрехата го изисква. Примерно с рокля, която е "капризна" материя  и показва всяко ръбче и гънка. Май вече нямам такива, като се замисля. Мисля, че са грозни и демоде (прашките). Купувам си красиво бельо, което ми е удобно, с кройка, която не се натрапва под дрехите.
Поло и аз избягвам и аз се задушавам.
Не нося къси поли, къси панталони и поли в плажния им смисъл нося само на почивка, когато е горещо.
Не нося впити дрехи. Вталени, по тялото - да, но не такива, които изглеждат с 1 номер по-малки.
Спрях да нося прекалено скъсани дънки.
Не нося къси блузи над пъпа и въобще избягвам да си показвам кръста, корема и телесата около него.ю
Избягвам изкуствени материи, въпреки, че имам много дрехи, които са смесени и са приятни за носене.
чорапогащници си нося колкото искам и не виждам нищо нередно или грозно. През лятото когато съм на работа също нося чорапогащник, изискват го фирментите ни правила. Нося и чорапогашник със сандали, от тези, които имат разрез за пристите и са "невидими". Под панталон не мога да понасям чорапогащник, ако ми е студено ходя с по-дълго яке/палто.
Мразя много лятна рокля/пола на цвета с дебел, черен чорапогащник.
Преди не носех клинове, от скоро поради здравни причини проносих, когато пътувам неофициално.
От 2 години избягвам естествена "пух" кожа, чакам да започнат да произвеждат добро качество изкуствени кожи за чанти и обувки и ще заменя и тях.
Обличам се за себе си, но и за останалите. Понякога не съм в настроение, но ми се налага.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 13:02 от Stardust@

# 168
Не говоря за чорапи от същата материя като чорапогащниците! Има страхотни памучни чорапи до коляното в най- различни цветове и шарки. Никой не говори за плетените шушони на баба ти.
П/с това само говори за мъжете с които сте, след като не забелязват такива подробности.
Kikamora, не виждам никаква причина да си причинявам разширени вени, като си прерязвам краката точно през средата с чорапи, подобни на носените от баба ми (да, баба ми носеше точно памучни, не плетени, и ДА, страстоубийки са), само защото някой си е  решил, че чорапогащниците не са добро решение. Мъжете, с които сме, също са си наша грижа, така че не ги мисли. Има си чорапи и за тях.

# 169
И аз не нося чорапогащи под панталоните, но не го намирам за страстоубийствено. Хубави крака и вълнен клин няма да ги загрозят. Като ученичка бях много кльощава и зиморничева и носех плетен чорапогащник, над него дебел плетен клин и отгоре дънки 😵😵😵. И пак ми се беше подуло веднъж коляното от студ. И не, не съм живяла на Северния полюс 😂. Сега си крача по дънки и си свиркам.

# 170
На работа ходя точно с тези 3/4 чорапи, които са под коляното в телесен цвят, същата материя като чорапогащниците.
Не ми причиняват разширени вени тези чорапи и зимата няма какво друго да нося с панталон със затворена обувка с връх и ток, бих оценила съвета,  ако някой има друго предложение.
Като малка и аз съм носила чорапогащници под панталони и дънки като ученичка и съм ужасно зиморничава.
Тук ползвам много обществен транспорт и вътре е топло, в офисите е топло, навън ми е студено, въпреки че зимата тук е по-мека.

# 171
Не бих облякла и обула никога /освен ако съм гола и трябва да изляза сред хора, а около мен има само това/:
-потури;
-клинове и скини панталони, гарнирани с къса блузка;
-всякакви дрехи от синтетични материали;
-обувки с остри върхове и тънък висок ток;
-космати ботуши  Grinning или апрески;
-терлици;
-тесни дрехи;
-торбести дрехи;
-нощници;
-като бельо - прашки.
Не обичам изобщо елеци, но на работа си държа един кожен, който да ми топли гърба, ако съм се облякла много тънко. За зор - за ман.
Забравих - едно време майките и бабите имаха една много противна дреха- пеньоар. Те това не бих си го причинила.  Laughing
...
Момичета, ако сексът или връзката ви с някой са били несполучливи и той е обвинил вашия чорапогащник, не му вярвайте и се радвайте, че сте се отървали. Имало и други причини, които може пак да са у вас, но със сигурност е имало и у него. И ако един чорапогащник му действа така, то много вероятно да дудне за качени кг през бременността и да изисква да си върнете старата фигура веднага.
Има много приятни на допир материи, има чорапогащи със стягащ и повдигащ ефект в рискови зони... Отделно, че един дори обикновен крем или лосион за тяло може да предпази от неприятно усещане при контакт на кожата с някои материи.
О, така е.  Laughing
Нека четат момичетата, за да наясно по от рано. Доста главоболия ще си спестят.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 14:43 от Judy

# 172
Ето, имаме различни вкусове. Всеки ден съм на остри обувки с тънък ток.
Не нося и тези модеврните обучки с камбанки, писк/лчета и груба подметка, които се предпочитат масово напоследък от младите хора.
Не нося маратонки и аз и нямам, защото не спортувам. Нямам и анцуг. Конверс също много ме дразнят напоследък, ужасно са масови, купувам на дъщеря си някакви по-непопулярни.
От тази година не нося и бански половинки, защото имам шкембе.

# 173
Мразя :
- летни блузи, ризи, рокли без ръкави.
- дрехи с подплънки.
 -къси памучни чорапи. Тях ги използвам само за спане.  Mr. Green Винаги съм с тънки дамски чорапи/чорапогащи.
- дрехи, шалове, дори одеала от прекалено мека мъхеста материя. /Не понасям да докосвам памук  Crazy/.
- дрехи от изкуствени материи.

Обичам поло - зимата рядко излизам от къщи без поло.  Crazy Също и без чорапогащник. Удобни са ми.

# 174
Имам поло-блузи за зимата от памук във всички възможни цветове.  Heart Eyes
Имам и такива от фина вълна или вълна с памук. Пробвам предварително дали ще ми боцка, че малко нещо мога да изтърпя в това направление.
Понеже обичам пуловери в студа, а те обикновено ми бодат, освен ако не са чист памук, отдолу си слагам по едно полце най-редовно.
За лятото обаче такава блузка ми е голяма недомислица. Особено поло без ръкав. Те това не мога да реша защо съществува. Същото е с летните ботуши. Simple Smile Ама има си хора за всичко. Тук всеки за себе си рапортува.
Без ръкав нося само потници в жегите и като бельо. Рокли безръкавни не ми допадат, освен тип сукман, т.е. с ръкавна блуза отдолу.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 15:11 от Judy

# 175
Не говоря за чорапи от същата материя като чорапогащниците! Има страхотни памучни чорапи до коляното в най- различни цветове и шарки. Никой не говори за плетените шушони на баба ти.
П/с това само говори за мъжете с които сте, след като не забелязват такива подробности.
Kikamora, не виждам никаква причина да си причинявам разширени вени, като си прерязвам краката точно през средата с чорапи, подобни на носените от баба ми (да, баба ми носеше точно памучни, не плетени, и ДА, страстоубийки са), само защото някой си е  решил, че чорапогащниците не са добро решение. Мъжете, с които сме, също са си наша грижа, така че не ги мисли. Има си чорапи и за тях.
Нещо си се объркала! Разширени вени не се получават от чорапи до коляното! Даже препоръчват носенето на стегнати чорапи до коляното, ако работиш цял ден на крак Wink.
Малко ме съмнява баба ти да е носила точно такъв тип чорапи, ама хайде Wink.

# 176
Никакви вълнени дрехи не нося, ръчно плетиво. И въобще не харесвам ръчно плетени дрехи.
Терлици също. Нося домашни чехли с твърда подметка.

# 177
  • София
Няма дреха, която да "мразя" Smile
Има само модели и типиве, които не ми стоят добре или такива, които не са подходящи за конкретния повод.

Халатът пеньоар ли е? Защото имам няколко по-фини или по-плътни, с които се размотавам сутрин, докато пия кафе.

# 178
Мисля, че не е точно пеньоар, защото се носи върху други домашни дрехи, а пеньоарът се носи самостоятелно. Така поне мисля. Аз също имам летни и зимни халати, даже и за вилата си купих. Там си направихме камина и като седна пред нея и се загърня с халата ммммммм..... пенсонерска идилия! Малко се отплеснах.

# 179
Пенюарът е с по-прибрана кройка от халата и предполага носене, докато се върши някаква домакинска работа. С халата освен да си заредя кафе машината, друго ми е трудно да правя, заради широките му ръкави, вързан/ развързан колан и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт