Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 798
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 105
Мразя и не нося :
 - горни дрехи в цвят горчица, сиво, бежово и пепел от рози  - чувствам че се обезличавам с тях, правят ме призрак. Евала правя на хора, които им отиват и им върви.
- пантароните "потури"
- прекалено плитки дънки - еми неудобни са ми!
- онези ботуши, които приличат на домашни чехли - ми не ми харесват!
- дрехи с лошо съчетание на материите/цветовете (според мен)
-прекалено къси рокли и поли
-развлечени, смъкнати дрехи, тип "парцал"

Разбира се, има много неща, които харесвам как стоят на другите хора и по принцип - но на себе си не бих сложила/облякла. Просто знам, че или няма да ми отиват или просто няма да се чувствам комфортно и удобно.

# 106
Не харесвам и не нося:
- спортни обувки с платформа
- обувки с ниско токче (3-4-5 см)
- чарлстон
- блузи с големи деколтета
- дрехи с животински принтове
- ризи с къс ръкав
- бели панталони

# 107
  • Winterfell
Не бих носила
-поло-все едно някой ме е хванал за гушата
-делови дрехи- официални ризи, сака , панталони, поли.Бих ги носила само по принуда
-обувки с нисък квадратен ток, обувки с панделки
-спортни панталони със странични джобове или чарлстони
-блуза с огромно деколте
-прекалено къси дрехи
-прекалено младежки дрехи, които не прилягат на възрастта ми
-имитации на оригинали с огромни надписи на известни марки

# 108
  • Стара Загора
Не ми харесва и не нося през еесенно-зимният сезон бяло яке и бели ботуши!                                                                               Виждала съм ги комбинирани и с бяла чанта-още по-кичозно ми се вижда тогава!  Neutral Face

# 109

Тениски през лятото Disappointed Relieved Не понасям ръкави, когато ми е горещо, 2-3 месеца карам само по потници или рокли с презрамки.

Дрехи от изкуствени материи.

Аз пък обратното.
Разголени дрехи не нося. Само с ръкав.
Потури не нося.
Спортни обувки. Маратонки обувам само за спортни дейности.
Официални обувки без пета.

# 110
А как носите(ако носите) тесни бели панталони,дънки или къси панталони?Мен все ме е страх,че ще се появи "изненада" отзад,без да искам,ужасявам се Grinning Хора сме,всичко тече,всичко се променя Grinning

# 111
Бели дънки съм имала много отдавна, вече не нося бели панталони изобщо.

# 112
И аз не обичам бялото - дори да е палто - представям си как ще седна върху нещо и ще остане голямо петно... Но една моя близка си купува точно бели панталони и до сега май не са й се случвали никакви инциденти...

# 113
Бялото не е практично, създава оптична илюзия, че си по-дебела, така че, не. Simple Smile

# 114
  • Mediterraneo
Имам бели дънки, които от години не съм обувала и не знам дори защо ги пазя.
Имам няколко бели поли и бели рокли, много ги нося лятото.

# 115
  • На планетата земя
Лятото нося предимно бяло и светло,но е вярно,че трудно се поддържа едно-две обличания и трябва да се пере.Бели дънки имам,оптически малко разширяват ,но какво от това. Simple SmileЗа специалните дни си имам тъмни панталони,поли и рокли,тогава не нося светло за всеки случай:)

# 116
Ще напиша какво нямам в гардероба:
Потури
Суичър
Тениски с големи лъскави щампи
Нищо с животински принт
Пеньоари всякакви там подобия на него.
Маратонки
Летни ботуши
Прашки имам само бели, ограничен брой. Нося ги само с един бял ленен панталон и бяла рокля.
Размъкнати или модерните сега овърсайз дрехи.
Пижама, не можах да се науча да спя с такава.
Анцузи никакви. Купих си един да се намира и след като престоя в гардероба нито веднъж необлечен, го разтребих.
Изкуствените материи ги избягвам, дразнят ми кожата, особено лятото - много хубави модели също изхвърчаха заради материята.

# 117
  • София
Ще напиша какво нямам в гардероба:
Потури
Суичър
Тениски с големи лъскави щампи
Нищо с животински принт
Пеньоари всякакви там подобия на него.
Маратонки
Летни ботуши
Прашки имам само бели, ограничен брой. Нося ги само с един бял ленен панталон и бяла рокля.
Размъкнати или модерните сега овърсайз дрехи.
Пижама, не можах да се науча да спя с такава.
Анцузи никакви. Купих си един да се намира и след като престоя в гардероба нито веднъж необлечен, го разтребих.
Изкуствените материи ги избягвам, дразнят ми кожата, особено лятото - много хубави модели също изхвърчаха заради материята.
Shocked
Това означава ли, че не спортуваш изобщо, не ходиш на разходка в парка или планината?

# 118
Тъй като аз също нямам маратонки искам да кажа, че спортуването, пътуването и разходките в планината могат да се случват и с друг тип обувки - сникърси, кецове, еспадрили и разни такива. Пропуснах туристическите обувки.

# 119
змия, ходя на разходка със спортни обувки,кецове, гуменки. На планина  - с планински такива- много по- стабилни са от маратонките. А защо задължително спортът се свързва с маратонки? Има спортове, за които не са необходими! Да ги изредя ли?

А сега видях, че mardji1 ме е изпревариала.

Общи условия

Активация на акаунт