Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 773
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 90
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сандали и чехли с разделител между пръстите - абсурд - ужасно неудобно нещо.
О, да, това е нещото, което никога не бих могла да се прежаля да нося, ненавиждам просто.  Confused

# 91
На мен пък са ми супер удобни. Имам много тясно ходило и все ми се пързаля, ако няма спирачка.

# 92
И аз ги предпочитам пред другите видове чехли - закрепват се по-здраво за стъпалото.

# 93
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен пък са ми супер удобни. Имам много тясно ходило и все ми се пързаля, ако няма спирачка.
И моите се пързалят, но като се опира кракът в разделителя, ми прави рани. Може да е въпрос на време и постоянство да свикне мястото, знам ли. Дъщеря ми ходи с такива без проблем.

# 94
Да, въпрос на свикване е. Ако не нося дълго време джапанки, винаги имам проблеми като обуя такива. Иначе сандали с разделител и аз не харесвам и не си купувам.

# 95
Може би е наистина въпрос на свикване, защото май преди 100 години имах някакъв проблем, но сега нося постоянно джапанки с къщи и не ме притесняват.

# 96
Напоследък намразих някои цветове.

# 97
  • Mediterraneo
Абсолютно е въпрос на свикване, както и попадане на удобни джапанки. Прекарваме почти по 9 месеца в годината по сандали и джапанки, на цялото семейство тези между пръстите са ни любимите модели. Включително и малката носи свободно такива и ги предпочита.
Просто не виждам как бих могла да сложа различен вид джапанки/ чехли, толкова съм свикнала с тези модели, че дори и не заглеждам различните.

# 98
  • София
А има някои хора, които мразят да си показват ходилата. Съответно не носят джапанки и сандали.

# 99
Ужасявам се от вълнени дрехи,които боцкат...
Аз пък харесвам потури със средно смъкнато дъно,нищо прекалено Simple Smile
Страхотни са.И изобщо широки дрехи-перфектно,като арабите,в някоя пустиня Grinning

# 100
  • София
А има някои хора, които мразят да си показват ходилата. Съответно не носят джапанки и сандали.

И на плаж ли ходят със затворени обувки?

# 101
  • София

И на плаж ли ходят със затворени обувки?

Ами нали сега вече има от тези плажните обувки, та може и на плаж.

# 102
Ненавиждам онези флорални, разкроени от талията надолу, рокли. Повръща ми се от тях!
Не обичам боти и ботуши на платформи, нито онова, на което казват "чизми".
Не понасям мъжки ризи с къс ръкав!

# 103
Чорпогашник под клин? Че кой носи такова?

Под клин не, но под дънки и панталони майка ми носи през цялата година без лятото.

Не нося единствено неудобни дрехи.

# 104
Абе аз едно време съм ходила и с долнище на пижама под дънките на уч- ще. Учех в съседен град и зимата доста време чакахме автобуса сутрин, та си беше студено. Събувах я в тоалетната след първия час.

Общи условия

Активация на акаунт