Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 858
  • 2 117
  •   2
Отговори
# 210
Добре де, ти как ги виждаш с бримки ли са? Joy

# 211

И аз това си помислих,но реших ,че се има в предвид да не са стари ,износени,похабени.

# 212

И аз това си помислих,но реших ,че се има в предвид да не са стари ,износени,похабени.

Ако работиш в някоя  фабрика и се преобличаш в общи съблекални - може и това да си гледате с колежките. Ние няма как да си гледаме под панталоните, обаче. Пък и ми е все едно, дали на колежката под дънките има чорапогащник, какъв е той и как изглежда.

# 213

Бях го добавила, но нещо е станало и не е добавено.
Точно това имам предвид. Ужасно мразя стари, захабени и с дупки чорапи или чорапогащи.

@ Judy, не всеки работи в офис. Нали все пак трябва да има и такива като мен, които работят на поточна линия, за да може тези които са в офисите да има какво да ядат WinkKissing Heart

# 214
Мразя дрехи с много ципове.

# 215
Кикамора, нямам абсолютно нищо негативно предвид, като обяснявах за съблекалнята. Дадох само пример, че е напълно възможно бельо и чорапи да са на показ. Ето, че хората се чудеха точно това. Ако моите бяха и за мен бримките не биха били плюс. И бих ги забелязала на друг човек.  
Захабени и скъсани чорапи и бельо по принцип също не се виждат, освен при общи преобличания.
А има хора, които не могат само нови неща да носят и си шият скъсаните чорапи.
Нямам идея защо реагираш така.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 19:04 от Judy

# 216
Открих един нов тренд, който ненавиждам:

През последната седмица видях десетина подобни блузи (едната даже имитираше дантела) - за сега ги виждам само по сериалите и в нета, но току виж се появили и по магазините. Ужасно грозни!

# 217
Не нося ботуши в офис. Нито на официално събитие.

Правилно. Имах колежка на предишната ми работа, гази преспите с ботушите до работа, където си държи черни елегантни обувки на висок ток и се преобува.

# 218
Кикамора, нямам абсолютно нищо негативно предвид, като обяснявах за съблекалнята. Дадох само пример, че е напълно възможно бельо и чорапи да са на показ. Ето, че хората се чудеха точно това. Ако моите бяха и за мен бримките не биха били плюс. И бих ги забелязала на друг човек.  
Захабени и скъсани чорапи и бельо по принцип също не се виждат, освен при общи преобличания.
А има хора, които не могат само нови неща да носят и си шият скъсаните чорапи.
Нямам идея защо реагираш така.
Не е необходимо да се преобличаш в обща съблекалня за да видиш някои неща Wink.
Споко, не реагирам по никъв начин, шефовете ни също се преобличат и то заедно с нас в общата съблекалня Stuck Out Tongue Winking Eye

# 219

Споко, не реагирам по никъв начин, шефовете ни също се преобличат и то заедно с нас в общата съблекалня Stuck Out Tongue Winking Eye

Последно, в обща съблекалня ли се събличате? Sunglasses

# 220
  • София /Абсурдистан
Който ходи с бримки  и дупки си е негова работа и не виждам защо някой друг трябва да го мисли. Ако някой желае, може и по долни гащи да си ходи по улицата, живеем в демократична страна Simple Smile

# 221
Не нося ботуши в офис. Нито на официално събитие.

Правилно. Имах колежка на предишната ми работа, гази преспите с ботушите до работа, където си държи черни елегантни обувки на висок ток и се преобува.

Преспи при нас няма, но аз ходя с ботуши до работа (дори гумени понякога) и там имам няколко чифта обувки, които обувам според дрехите, които нося.   Има дъждове, кал и вървене до работа, които няма как да "прелетя", живея в преградие, до нас има гора. Ползвам предимно обществен транспорт.

Не понасям ботушите на сватба например (през зимата). Ако човек има личен транспорт или такси не виждам колко е трудно с официална рокля да се обуят обувки, а не да се ходи с ботуши.

Дразня се на мъже с дънки на сватба също. Особено скъсани. Както и на всякакви гости носещи блузони или пуловери.

Някъде четох, че хората над 40 не трябва да носят скъсани дънки. Аз все още имам такива (скромно скъсани), но съм съгласна.

Ако ходите на фитнес (хайде да не е на работа) не ви ли се налага да се преобличате?

# 222

Последно, в обща съблекалня ли се събличате? Sunglasses

Нима никога не си виждала жена седнала и кръстосала крака, при което крачолите на панталоните са се вдигнали леко и отдолу се вижда бримка на чорапогащника? Или не ти се е случвало някой да си събуе обувките и да видиш дупки, или протъркани чорапи? Да, не е моя работа кой какво облича, но просто не мога да не забележа. И правя разлика между беден човек и натокана кифла със скъсани чорапи.

# 223
Божеее, какви неща гледаш! Simple Smile
Хич не ме вълнува кой какво бельо и чорапи носи!

# 224
Някъде четох, че хората над 40 не трябва да носят скъсани дънки. Аз все още имам такива (скромно скъсани), но съм съгласна.

Аз пък не съм съгласна .Дънките са универсално облекло ,било пък то и скъсани.

Общи условия

Активация на акаунт