И аз страдам от фобия за опазване на лични данни и не мога да се пречупя да продавам разни неща, които не ползвам. Детски дрехи и обувки съм пробутвала, но по-големи неща, не. Нито ми се занимава, нито имам желание да ми идват в къщата на оглед.
Нещо като ловен инстинкт. Отдавна обаче не съм ходила, нямам нерви напоследък. А и тук има много пазари, на които носят сток с дрехи на определена марка, чисто нови. Да кажем че е следващата стъпка след аутлета ако въобще има аутлет, защото по-малки магазини си наемат директно място на пазара и каквото не успеят да продадат в магазина носят съобта или неделя (който ден е пазара) за да го продадат на по-ниска цена. Понякога се намират страхотни попадения, но е като при втората употреба - трябват късмет и търпение. Има и закрити пазари за винтидж предмети, но по-често са стоки за дома. Там могат да се намерят страхотни сервизи, текстил и т.н. Та тези две неща задоволяват ловния ми инстинкт и от години не съм ходила в истинска втора употреба. Друго нещо, което е много популярно са групите във ФБ по населени места за покупко-продажба на какво ли не - дрехи, мебели, техника. Май вече основно там продават хората каквото не им трябва.
Препоръчани теми