Дрехи, които мразя (и не нося)

• 153 014
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 635
Не е лоша комбинацията, може да се ползва роклето.

И аз страдам от фобия за опазване на лични данни и не мога да се пречупя да продавам разни неща, които не ползвам. Детски дрехи и обувки съм пробутвала, но по-големи неща, не. Нито ми се занимава, нито имам желание да ми идват в къщата на оглед.

# 1 636
  • MI
Даун, според мен си супер с панталона! Не бих казала че е същата рокля, ако не знаех, Може да експериментираш с различни колани, така като гледам с всичко ще ти стои. Между другото, много ми харесва прическата ти. Винаги съм искала къдрава коса, а моята е супер права и много тежка и не стои по никакъв начин на подобни прически. Sad

За втората употреба, точно в това е тръпката, че не знаеш дали ще намериш нещо. Grinning Нещо като ловен инстинкт. Отдавна обаче не съм ходила, нямам нерви напоследък. А и тук има много пазари, на които носят сток с дрехи на определена марка, чисто нови. Да кажем че е следващата стъпка след аутлета ако въобще има аутлет, защото по-малки магазини си наемат директно място на пазара и каквото не успеят да продадат в магазина носят съобта или неделя (който ден е пазара) за да го продадат на по-ниска цена. Понякога се намират страхотни попадения, но е като при втората употреба - трябват късмет и търпение. Има и закрити пазари за винтидж предмети, но по-често са стоки за дома. Там могат да се намерят страхотни сервизи, текстил и т.н. Та тези две неща задоволяват ловния ми инстинкт и от години не съм ходила в истинска втора употреба. Друго нещо, което е много популярно са групите във ФБ по населени места за покупко-продажба на какво ли не - дрехи, мебели, техника. Май вече основно там продават хората каквото не им трябва.

# 1 637
Даун, не знам за мен ли беше "гадната" дължина или за Лейди СД, но аз нося такива панталони, капри.

Имам няколко такива, но не този цвят:

http://www.next.co.uk/g2246s11

Комбинацията е сполучлива, на мен само тоя висящ колан не ми харесва и бих сложила прав, дълъг панталон.

# 1 638
Не, просто поради дискусията от преди. Имам и прави дълги, но този изрових ( и едвам се напъхах) 6 кила трябва спешно да сваля, а аз вместо да си правя упражненията и да плувам се кифльосвам Sad.

Явно ще се носи парцалчето, на мен ми допадна като блуза и ще му търся приложения.

# 1 639

И аз страдам от фобия за опазване на лични данни и не мога да се пречупя да продавам разни неща, които не ползвам. Детски дрехи и обувки съм пробутвала, но по-големи неща, не. Нито ми се занимава, нито имам желание да ми идват в къщата на оглед.

И аз съм така. Мебелите ги разпродадохме в старото жилище, вече не живеем там. В настоящето имам една стая като гардеробна на приземния етаж, където са палта и обувки, затворени, останалите стаи не се виждат. Показвам каквото продавам, когато мм е вкъщи. Повечето неща са дамски и идват жени (верно е, че има всякакви луди).
Основно имам една "клиентка", която има магазин и купува много неща от мен като неотворена козметика, чанти и други неща, после ги препродава.

Даун, радвам се, че се намери приложение на роклето. Не ти пречи вечер да я облечеш и като рокля на ресторант.

# 1 640
Нелия, аз пък искам права, лъскава коса, ама няма Simple Smile. Така завиждам на азиатките, че чак се сбръчвам Simple Smile.

# 1 641
За прическата и аз щях да казвам, че е много хубава. Аз пък искам чуплива или къдрава коса, а вместо това имам перушина на главата си. Моята е права, но пак се налага стилизиране, иначе не изглежда добре. Определени кичури се чупят от само себе си и ужасно ме дразнят.

# 1 642
Да, Даун, наистина е добре с панталон, а и ако решиш да я удължиш, пак не е лоша идея.( а моята не става да се комбинира с панталон, защото е от доста твърда материя, зимно- есенна, и с колан не стои добре, ама и да не я нося- не е голяма драма ✌)

# 1 643
Лейди Стардъст и Стардъст, объркахте ме Simple Smile.

Сега обаче почти съм готова да разпродавам. Имам и над 100 корена домати  - и това продават хората в местния сайт.

# 1 644
В чужбина няма нищо по-хубаво от органик храна ...

# 1 645
В чужбина няма нищо по-хубаво от органик храна ...
ние също се стремим да гледаме собствени наща на вилата! Градинка за домано ползване на салатки под асмата.....
Стардъст ти ли показваше ботуши на  Mytheresa......сега постоянно ми предлага модели от сайта.......ееее страхотни ботушки има, ама и ценичките са добри! Heart Eyes

# 1 646
  • MI
Даун, явно който каквото няма това иска наистина. Аз съм благодарна че поне винаги изглежда подредена, дори да съм заспала с мокра коса или да не съм се вчесала. Joy

Продават домати в групите за покупко-продажба?!! FlushedAnguishedDizzy Face Поне по-малко ли струват от на пазара?!

# 1 647
Мими, трябва да блокираш от Ad choices да не ти излизат реклами. Скъп е уебсайта вярно е, също като нетапорте и останалите подобни ...
Място имам да отглеждам аз (не много), но нямам време!
Да, хората си популяризират бизнеса онлайн ... много производители продават и на пазари.
От пазари не пазарувам често, физически нямам време ... Иначе на пазарите тук са по-скъпи плодовете и зеленчуците, защото се водят органични и производителите са с всички сертификати, а и наем плащат, сървиз чардж ...

Продават вили в Испания под наем, каравани ...

# 1 648
Продават всичко Simple Smile.

# 1 649
  • UK
Даун, със същата прическа съм като твоята - и всекидневно, и 'официално' - стига да няма (много) вятър къдрите изглеждат на мястото си.

Общи условия

Активация на акаунт