И аз винаги нося платнена торба в голямата ми иначе чанта, за неочаквани покупки - екологични съображения, но скоро в бг мама разбрах че било селско.
Когато специално отивам да пазарувам вземам и втора, по-здрава.За марка на чанта не мога да помогна, защото аз като имам възможност купувам естествена кожа от малки производители тук, по изложения и тем подобни. Не ми писват, сменям периодично и имам две от доста време, не личи че са носени. Изчистени и големи, вътре слагам органайзер за чанта и така успявам да държа в ред и да не претрупвам много. И аз имам леки проблеми с гърба и ако прекаля ме боли много, та почти никога не прекалявам с тежестта въпреки изкушението.
За превръзките, има опаковани една по една. Тях и в едно от джобчетата да ги сложиш няма проблем.

, май не носех превръзки със себе си.....купуваш от близкия магазин и готово!
Телефонът е най мръсното нещо.......няколко пъти на седмица го минавам с дезинфектант.....може би затова доста често сменям телефони......мия си ръцете преди да вляза в тоалетната и след това!
, нали това писах по напред......кутииките вътр се пипат всеки ден и по всяко време със всякакви ръце! Жалвах се, че и този пусти несесер и той тежи бая, а вътре има едно червило, блясък за устни, спирала, молив син, който рядко ползвам и стик балсам за устни с УВ! Лятото там слагам и слънцезащитен стик на авен 50 фактор, койо е колкото кибритена кутийка!
Ей го на и той тежал 8 грама