Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 904
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 950
Ако ще да живееш в офиса си, твоето е изключение ( изключвам бабите) и повечето жени са в дънки и панталони!
Изключение е, не отричам, ама още съм далеч от бабешката възраст......просто в работа ми се налага да ходя по официално.....имаме дрес код! Crazy
Ох, колко пъти да ти повторя че си изключение! Все едно да кажа, че майка ми която е на 72 и носи панталони, следователно всички жени над 70 носят панталони ....

# 1 951
Майка ми беше 36 набор и носеше предимно поли и рокли до към 96 година. Един ден я хванах на тясно и и навлеках един мой панталон и риза и я замъкнах на кафе. От тогава пола мисля, че не е слагала. Накупи си панталони, уши си и беше супер доволна.

После сме се смяли с нея, че ако не съм била аз, щяла да си носи полите до живот.

Аз нося всичко и ми е ок. И поли и рокли имам, но най-удобни са ми панталоните.

# 1 952
С голямо удоволствие нося рокли и тук таме някоя пола, но само лятото. Зимата нося, само при официален случай, но не ми се случва много често.

# 1 953
  • here and now
Рокли започнах да нося след като родих. Понеже качих доста и бях голям оптимист, че ще ги сваля и реших, че не е нужно да обновявам гардероб за толкова кратко време и цяло лято изкарах точно с 2 рокли. Не свалях толкова бързо, колкото ми се искаше и дори започнах да се чудя дали да не си купя още нещо, но устисках. Тогава си мислех, че сигурно са ме запомнили като жената с карираната рокличка (беше една памучна, много удобна).
Сега нося рокли и панталони, много рядко дънки и поли.

# 1 954
Аз пък не нося дънки защото не ми харесват.....нито един от моделите.....от едно време, когато нямаше достъп до тези панталони баща ми естетствено беше намерил долари и на мен да купят от кореком, еееее аз се съгласих, но тайно си виках божеее защо хората толкова искат тези "грозни" пнталони hahaha hahaha hahaha Е купиха ми първите дънки, но аз не се чувствах щастлива и красива с тях.......сега ги ненавиждам, отделно, че не са ми никак удобни с тези двойни твърди ръбове! ooooh! ooooh! Същата работа и с еспадрилите, още ги помня електриковите платнени обувчици, ама  и от тях ми купиха! Sick

# 1 955
отделно, че не са ми никак удобни с тези двойни твърди ръбове! ooooh! ooooh!

Сигурно са ти малки щом усещаш ръбове.

Вашата лесна, аз тези дни купувам термо чорапи и шапки. Joy

# 1 956

Ми знам ли, дразнят ме......а не е като да купувам тесни дрехи, обичам да ми е удобно и меко!
И нашата не е лесна......януари и февруари си е бая студено тук, а аз мразя студ! Днес дори си нахлупих меката агнешка шапка! hahaha hahaha

# 1 957
  • Стара Загора
Аз пък си харесвам класиката ала Марлон Брандо- дънките, белия тишърт и коженото яке.

# 1 958
Аз пък си харесвам класиката ала Марлон Брандо- дънките, белия тишърт и коженото яке.
иЗнаеш ли понякога и аз харесвам мацки в дънки, по краката, с някоя готина риза и високи обувс, но мен си не мога да възприема! newsm78

# 1 959

Ми знам ли, дразнят ме......а не е като да купувам тесни дрехи, обичам да ми е удобно и меко!
И нашата не е лесна......януари и февруари си е бая студено тук, а аз мразя студ! Днес дори си нахлупих меката агнешка шапка! hahaha hahaha

Тъй де не си харесваш тялото, иначе нямаше да предпочиташ меко и удобно.Blush

Аз минавам скоро на 20 градуса назад и затова се подготвям психически с термо дрехи, които подозирм, че всъщност няма да ми трябват.

# 1 960
  • Стара Загора
Не мисля че Мими има за какво да се притеснява от фигурата си.
Аз изглеждам все едно съм я изяла, но обичам всякакви дънки и кожени якета.

# 1 961

Тъй де не си харесваш тялото, иначе нямаше да предпочиташ меко и удобно.Blush
Най интересното е че си го харесвам, hahaha hahaha  меко и удобно панталонче търся, най са ми твърди между краката....иначе съм в състояние да изтърпя твърд ленен костюм само и само да е желания силует! hahaha hahaha hahaha
Кросфейд благодаря ти! Кожени якета обожавам и аз......имам достичка! bowuu bowuu

# 1 962
И аз вече търся меко и удобно, писна ми гъзарията да ме топли...

# 1 963
  • here and now
Меки и удобни са дънките с паднало дъно, но пък силуета....

# 1 964
Не мисля че Мими има за какво да се притеснява от фигурата си.

Е тя нали я показа във връзка с прасците си?

Общи условия

Активация на акаунт