Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 875
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 2 040
Студова алергия и аз имам, ръцете ми стават от леко синкави до морави, кожата боли, после и ставите. Това ако стоя на студено без ръкавици. Брат ми има същия проблем, но в по-тежка от моята форма. Това ми е най-големият дерт всъщност, тук на жегите поне си видях истинския цвят на ръцете. Ясно, че ще ходя с ръкавици до май месец, но сигурно трябва да взема някакви грозни и дебели, защото кожените не помагат. Между другото, приемането на таблетки гинко-билоба помага, но при мен поне не напълно.

# 2 041
Това с Гинкото ще го пробвам.

# 2 042
Една позната аптекарка спомена тези таблетки, но до сега не съм пробвала. Ще взема да опитам, но все се надявах да не се налага тази година - нали почти нямаше зима; само предходната седмица имаше дневни минусови температури...А аз ходя и с ръкавици (не много дебели) и през пролетта - предимно сутрин, иначе ръцете ми се обезкръвяват.

# 2 043
  • MI
Чек, да не те плаща, но съм била на под -30 градуса (командировка, не по желание) и дори кожени подплатени ръкавици не ме спасяваха, след 5 минути ми бяха лилави ръцете и боляха. На мен ми откриха студова алергия навремето като ме изследваха за синузит, а накрая се оказа просто алергия. Но моята версия си е силна зиморничавост. Simple Smile

ОТ жега кожата ми никога не страда, стига да не изгоря. Абсолютно никакъв проблем. Зимата е кошмар, особено за устните, ръцете и петите. Последните не знам защо така изсъхват, мажа ги постоянно и не студуват, но е факт. Лятото са повече от ОК. Не знаех, че хилауроновата киселина помага да не се разраняват устните...

# 2 044
Чек, къде заминаваш?

# 2 045
Даун, Киселината с каква цел я сложи, за уплътняване на устните ли или по медицински причини, то тези дето приличат на човки сами искат така, слагат по голямо количество!!

# 2 046

Сори, ама те мисля, макар че съм сигурна, че ще оцелееш. Варненския вятър ме е разревавал.

Спри да ме мислиш, поне по отношение на студа. Sweat Smile И въобще би било много глупаво ако времето е водещ фактор при избор на място за емиграция. За мен лично е последното нещо, с което бих се съобразила. Макар че при равни условия бих избрала северна Норвегия пред централна Африка. В Малта дойдохме заради английския и защото познавахме мястото, макар че мъжът ми доста се дърпаше точно заради климата.

Чек, къде заминаваш?

Хамбург. Blush

# 2 047
Че в Хамбург не е някакъв нетърпим студ, имаме риятели от там тази година лятото стигало до 30 градуса, германците едва дишали!
Зимата също е мека, не с драстични минусови температури......е след Малта може и да ви се стори по хладнико Joy Joy Joy

# 2 048
Зимата е мека наистина, нищо общо с варненската. След Малта ще ми е рай. Тук като пече слънце си на косъм да пририташ от него, а като се скрие и духне вятър ти се струва, че си на Еверест по бански. Как се топлят жилища пригодени за жега, да не говорим.

# 2 049
  • MI
То и в Сибир лятото има дни с 30 градуса, но не се усещат като 30 у нас. Въпросът е зимата до колко стига, там е проблема. Simple Smile

# 2 050
не мога бе Чек, харесвам те и те мисля. Свиквай с това и някой друг, освен майка ти да се тревожи  и да ти пили Simple Smile.

Мими, от кифленджък ако има такава дума Simple Smile.
Просто бях в БГ и реших да си направя някакви процедури.
Само два дена ми беше леко поддуто и после нищо, но наистина не ми е изпръхвала, а тук си духа и има сол.

# 2 051
Зимата е мека наистина, нищо общо с варненската. След Малта ще ми е рай. Тук като пече слънце си на косъм да пририташ от него, а като се скрие и духне вятър ти се струва, че си на Еверест по бански. Как се топлят жилища пригодени за жега, да не говорим.
Зимата е мека щото е на Елба, ама и какви гадни мъгли има......по цели дни!
Отрицателни температури са рядкост зимата там....! Кофти са мъглите!

Даун хиалуронова киселина ли ти сложиха? тя май се изчерпва за година две?

# 2 052
То и в Сибир лятото има дни с 30 градуса, но не се усещат като 30 у нас. Въпросът е зимата до колко стига, там е проблема. Simple Smile

Тази зима стигна до към минус 3 и то главно през нощта. Абе меко е времето, бях там посред зима сега наскоро.

Не ги видях нито на живо, нито в прогнозите. Да не бъркаш с Англия?

# 2 053
Но пък лятото е светло до почти 11.

# 2 054

Тази зима стигна до към минус 3 и то главно през нощта. Абе меко е времето, бях там посред зима сега наскоро.

Не ги видях нито на живо, нито в прогнозите. Да не бъркаш с Англия?
Приятелите се оплакват често, че падат мъгли......заради реката!

"През средно 52 дни годишно над града се спуска мъгла.......", цитат от уикипедия, но 52 дни не са много на фона на 365, като отидеш ще видиш и ще кажеш? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт