Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 807
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 2 085

Petia Ivailova, за къде става въпрос?

Вкъщи въздухът е толкова сух, че аз ходя с една пръскалка с вода. Кожата ми направо скърца и се бели.
Целогодишно е така, лятото става още по-зле.

# 2 086
  • София
Баща ми си беше обръснал ръцете и краката в Ирландия заради влагата. Аз не мога да кажа нищо за влажен климат - и в София, и в Гърция е горе-долу сухо.
Купих си едни мекички и удобни 7/8 дънки и днес, в топлото мисля да ги разходя.
Но има доста влага вкъщи зимата де.

# 2 087
В Плевен - с ПВЦ дограма сме и тя не пропуска абсолютно нищо. Освен това е доста топло - предполагам, че това допринася за влагата. Но вчера (понеже беше относително топло) бях оставила един открехнат прозорец и нивото на влага, отчитано от уреда беше към 80% (обикновено е 60 и няколко).

# 2 088
Не знам до колко е хубаво за кожата, но почвам да лъщя и ми се разваля "прическата". Ако съм се начупила се изправя косата, ако съм изправена започва да се чупи и се скапва за нула време.
Нямам същите преживявания, ако времето е по-сухо.
Иначе вкъщи непрекъснато отварям прозорците, винаги има леко открехнат прозорец, когато сме си вкъщи.

# 2 089
Petia Ivailova, чак не мога да го повярвам, че живея в същия град. Simple Smile
Също навсякъде сме с ПВЦ от години.

# 2 090

Petia Ivailova, за къде става въпрос?

Вкъщи въздухът е толкова сух, че аз ходя с една пръскалка с вода. Кожата ми направо скърца и се бели.
Целогодишно е така, лятото става още по-зле.
Тази зима устонвих че имам адско дразнене на гърлото и носът, имаме уредче за влага и го погледнах .....преди хич не ми издавше наум.....показва понякога под 20 %. По принцип зоната на комфорт за влажността е 40-60 процента! Изобщо не предполагах, че в Бургас в резултат на отопление може толкова драстично да падне влгата в затворено помещение! Имаме централно парно, а понякога в хола освен него включваме и климатик! Shocked В резултат на това сега за лятото имам обезвлажнител, а за зимата поръчах овлажнител със система за пречистване на въздуха.....абе луда работа! ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 091
Влагата е хубава за кожата, но наистина се къдри косата. Тук е сухо, макар, че е на океана. Тази година не е било и много топло дори. Надявам се на Февруари, ама да видим.

# 2 092
Даун, то при нас в момента е 11-15С, а при теб да кажеш че не е топло...Simple Smile

# 2 093
Petia Ivailova, чак не мога да го повярвам, че живея в същия град. Simple Smile
Също навсякъде сме с ПВЦ от години.
Ами, не знам защо се получава така. Преди години бях на Сторгозия и се образуваше адска плесен по стените, от влага. Тук нямаме чак такъв проблем, но е влажно и се усеща - а ето че и уредът отчита всеки ден 65% - държим го включен по час-два, докато спадне на 50%.

# 2 094
В Бургас е влажно, но явно само лятото....зимата и редовното проветряване не води до повишаване на влажността у нас??? направо съм смаяна, вече взех да се съмнявам, че уредът ми работи! newsm78 Но пък лятото си отчита 80 % влажност.....почне ли да ми става тежко за дишане и ми се запуши носът ясно е че влагомерът е скочил, в Маями едва издържах, такава влажност не ме е тормозила никъде ......през цялото време имах чувството че нещо ме е натиснало по гърдите и носът ми беше перманентно запушен! ooooh! ooooh!

# 2 095
Даун, то при нас в момента е 11-15С, а при теб да кажеш че не е топло...Simple Smile

При тях сега е лятото.

в Маями едва издържах, такава влажност не ме е тормозила никъде ......през цялото време имах чувството че нещо ме е натиснало по гърдите и носът ми беше перманентно запушен! ooooh! ooooh!

За такава влажност говоря и аз. Само че като е горещо и с висока влажност, аз поне дишам много по-добре. Във Варна ми залепваше гърлото. И мъжът ми същото казва за себе си.

# 2 096

При тях сега е лятото.

Ами не ми е топло, макар че е 30. Просто с вятъра си е хладно, освен ако не си на слънце.

Плюс това, като е зима при нас, и аз подсмърчам, като се заоплаквате от жега Simple Smile

# 2 097
Чек, знам че при тях е лято, но 30С на мен са ми нормални летни температури. Simple Smile

# 2 098
  • София
Най-яката влага във въздуха съм изпитвала в Бразилия на екватора. Излизайки от летището имах чувството, че трябва да дишам под вода.
На втория ден вече не ми правеше впечатление. Но и температурите варираха от 15 през нощта до 29 през деня.
Перфектно ми беше.

# 2 099
Даун, топломерът ти нещо е увреден, вземай мерки. Sweat Smile

Но и температурите варираха от 15 през нощта до 29 през деня.
Перфектно ми беше.

Ей такива амплитуди не мога да понасям. Като това лято в София, сутринта рано 11 градуса, на обед 30. Ужас! Тук ако нещо ми харесва в климата е, че има по 2-3 градуса разлика през деня и нощта. Зимата е малко повече, но никога драстично.

Общи условия

Активация на акаунт