Пейпал - помощ - 13-та тема

• 69 055
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна - Черна гора
Здравейте,

къде мога да видя, каква такса ще платя за сума, която ще ми бъде възстановена като компенсация?

Благодаря!

# 91
  • гр. София
Здравейте,
Снощи исках да направя поръчка от един сайт ии не знам защо реших да платя с ПейПал, вместо директно с карта. Всичко според мен беше добре, логнах се и тн. Стигнах накрая до плащане и според мен платих. Въпросът е, че в Activity нямам нищо отбелязано, нямам пратен и номер на поръчка на мейла, от сайта нямам още отговор за ситуацията. Какво да правя? Имам ли плащане?

# 92
  • Sofia
Щом не е отразено в профила ти в PP, не би трябвало плащането да е минало.

# 93
  • гр. София
Щом не е отразено в профила ти в PP, не би трябвало плащането да е минало.
Оффф, чудя се какво да правя, за да не стане двойна поръчка...... А нямам време!
Това сигурно ли е?

# 94
  • Sofia
Почти на 100%, но все пак – не искам да те подвеждам! Може да е станала и някаква техническа грешка, нямам представа.

Онлайн банкиране имаш ли? Там също веднага се вижда дали сумата е блокирана. Ако нямаш, може да пробваш да звъннеш в банката си и да ги питаш.

# 95
  • гр. София
Почти на 100%, но все пак – не искам да те подвеждам! Може да е станала и някаква техническа грешка, нямам представа.

Онлайн банкиране имаш ли? Там също веднага се вижда дали сумата е блокирана. Ако нямаш, може да пробваш да звъннеш в банката си и да ги питаш.
Имам он-лайн банкиране, ще проверя. Но също така имам и СМС известяване, а нямам СМС.

# 96
Здравейте Simple Smile
Искам да платя детска количка с PayPal, но продавача е частно лице. Ще имам ли основание за претенции към PayPal, в случай, че продукта не отговаря на описанието?

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 14:22 от chokolatte

# 97
  • Sofia
Да, но трябва да отбележиш, че става въпрос за покупко-продажба. Не си спомням как ставаше това. Май, като му пращаш сумата, ти излизаше едно поленце, в което можеш да маркираш за какъв тип транзакция става въпрос. Peace

# 98
Да, но трябва да отбележиш, че става въпрос за покупко-продажба. Не си спомням как ставаше това. Май, като му пращаш сумата, ти излизаше едно поленце, в което можеш да маркираш за какъв тип транзакция става въпрос. Peace
Много ти благодаря за бързия отговор. Flowers Hibiscus

# 99
Здравейте,искам първо предварително да ви благодаря за отговора.
Проблема е следния имам проблем с тегленето на пари от paypal,получавам пари в paypal в долари и като тръгна да ги тегля ги обръща в евро и после в бг.Регистрирал съм една банкова сметка + карта,днеска си открих нова банкова сметка която е само в долари и пак обръща парите в евро.Ако може да ми кажете как да го реша този проблем ще съм ви безкрайно благодарен.Също така искам да попитам има ли вариант парите от paypal да се изтеглят на каса.Бърза редакция сега пробвах по картата да ги преведа и сега не ги обръща в евро а в бг на 1.60 при курс 1.68.Та ако си изкарам карта на доларовата сметка ще ми пращат ли парите без такива въртележки.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 14:14 от VasilDinev

# 100
  • София
Към банков акаунт може да се тегли само в евро, към карта всякакви валути. Ако сумата е по-голяма, виж дали няма да е по-изгодно първо да ги превалутираш в евро в РР, после да ги теглиш. Пак има загуби, но са по-малки от моментния им курс на превалутиране при теглене към сметка.

# 101
Към банков акаунт може да се тегли само в евро, към карта всякакви валути. Ако сумата е по-голяма, виж дали няма да е по-изгодно първо да ги превалутираш в евро в РР, после да ги теглиш. Пак има загуби, но са по-малки от моментния им курс на превалутиране при теглене към сметка.

Здравей как мога да обърна доларите в евро в paypal,и няма ли да ги врътне пак по тчхните си сметки

# 102
  • София
Пак ще е по техен курс, но е една идея по-добър от моменталния.

Ето така става:
   1. Go to your PayPal balance.
   2. Click Manage currencies.
   3. Select "Balance conversion" or "Payment conversion".
   4. Enter the required information under Currency Exchange and click Calculate.
   5. Review the displayed exchange rate before you you click Continue to complete your payment.

Виждаш каква е сумата и ако те устройва, действаш. Еврото минава към акаунта по курса на твоята банка.

# 103
  • Mediterraneo
Здравейте. Въпреки че ползвам Пей пал вече 2 години, съм супер боса в това отношение. Почти ежедневно пазарувам през системата, но сега искам да купя нещо от бг сайт. Картата ми е испанска, еврова. Не разбирам от разни превалутирания и пр. Ако нещото струва 35 лева, какво ще ми дръпнат през ПП. Съжалявам за лаишкото питане, ама като става дума за пари, се панирам.

# 104
  • Sofia
Няма проблем, плащай смело. Ще ти обменят парите по тарифата за деня. Ето тук може да направиш изчисление – дърпат горе-долу толкова.

Само първо се увери, че в PayPal профила си си сложила отметката на "'Bill me in the currency listed on the seller's invoice.". Описано е на първа страница как става, в случай че не знаеш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт