Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 959
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
хахаха Ензим вземи ме с теб , не пуша вече, но ще пропуша Grinning
Аз пък ще ви готвя, ама от вас продуктите  Wink, а и някой да ми пере парцалите ако може  Mr. Green, и Алек става   Flutter

# 256
И аз не правя лютеница, голяяяма заигравка е...ъъъъъ и компоти не правя.Не че мога, правила съм. ....ама не искам бе.
Ужас като Ленчето съм.Готова съм за формата.

И аз съм така. hahaha

# 257
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А 30 буркана лютеница не е шега работа, направо си е доста тежка и димът наистина е гаден.
Точно защото димът е гаден, не е нужно да се надвесват така над чушките, че да го вдишват с пълни гърди.  Peace

П.П.: Не правя лютеница, защото нямам село и няма къде да си опека чушките, но това не означава, че не зная как се прави.  Laughing  А компотите са едно от най-големите недоразумения ever - не правя и не ям.

# 258
Рая, рибата е от мене, и питки мога да правя, мога и да готвя. Но да пера на ръка, да правя лютеница и да плета - не, категорично Не! 😂

# 259
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ензим, признай си, че можеш, но не искаш.  Naughty

# 260
Начииии така готови сме.
Аз не пуша ма ако знаете как убаво се протягам на дивана за пример съм. Не мога да плета ама бродирам така че там ще съм аз.Сегаа за общото благо мога да обеля накоя чушка е...и лютеница ще правя
А и мога много добре да нервирам мъжете

# 261
Рая, рибата е от мене, и питки мога да правя, мога и да готвя. Но да пера на ръка, да правя лютеница и да плета - не, категорично Не! 😂

О, вярно, аз пък мога плета...и интриги също  Joy

# 262
Е, как, нема да остана по-назад от Ленчето, Франческа и философа, я! 😂
Виж, ако трябва да направя някоя скулптура примерно, няма да откажа, това поне с желание ще го свърша. 😍
А в нервирането на мъжете сигурно сите ни бива, в това не се съмнявам. 😂

# 263
  • Вестерос
Аз ще ви плета хахах по цял ден на диванчиту

# 264
  • София
Хахах убихте ме от смях! Еми женският каст за догодина е готов като гледам, да не се хабят с официален 😂

# 265
  • София
И аз мисля, че Яни не може да бъде лидер.

Аз ако бях в такова предаване винаги бих изпратила на дуел жена, защото това все пак е игра и трябва да си намалям конкуренцията.

Аз не мога нито да бродирам, нито да плета, нито да шия.  Laughing Е сега една дупка на чорапа ще я оправя, ама да шия някакви неща не мога. На някои жени не ни се отдава и това е Laughing Помня по трудово имах 6-ци по металообработване, дървообработване и електротехника, а на текстил 5, ама по милост.  Mr. Green

Ама мога да ви готвя и да размятам баджаци по диваните.  bowuu

# 266
Ей, като споменах Иван Философ, се сетих нещо - чух Иван и Андрей да казват, че често участвал в някакво предаване - кое и кога, някой има ли представа? "Сблъсък" примерно? Значи не е съвсем неизвестен, все пак, щом се е появявал много пъти по ТВ.. Thinking
Дали пък наистина не са с договори някои...
Скрит текст:
Философът говореше, че му се ходело на дуел - отиде и излезе. Сега и Франческа така - да не би и на нея да ѝ изтича договорът? 😂

Извинете ме, че продължавам с лигавщината, обещавам да спра. Викам Пеп-чо да идва и тя догодина - като главен готвач. И да не готви само тя, поне да контролира готвещите. 😍 Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 14:19 от Ензим Бéндер

# 267
Само ако си прибирате дрехите по куфарите  Laughing това е нещото, което ме дразни - не идеално прибрано, но малко от малко. А там гледам масово са разхвърляни. И ако обещаете да не перете  в котлето за готвене  Laughing Шегата настрана, две момичета имам (едното доведено де, на сина) и се радвам, че не ги мързи.
За Алек и дрехите идвах да пиша - нещо ми се струва, че са му подшушнали от продукцията да и вземе дрехите да изпере. Как пък иначе ще тръгне в юртата им да прибира  newsm78

# 268
Според мен Алек е видял някъде заделени дрехите на В за пране,  може и накиснати да са били. Те май по доста време им киснат дрехите по кофите- затова не им стигат кофите за други дейности. И е решил да им удари едно търкане с ледена вода.
Аз пък като ги гледам всеки ден с различни якета,  грейки , анцузи , пуловери се чудя как са ги събрали в по един куфар.

# 269
  • Вестерос
Пепчо, твой ли е блога за канибалите? Редовно си вземам рецепти от там. Драго ми е да те "познавам" Hug

Общи условия

Активация на акаунт